Jump to content
GIGN Forum

PIONIERIS

Mirstīgais
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PIONIERIS

  1. Miljards informacijas internetaa par videokartes iestatijumiem prieksh laba fps, bet 1.6 ir kubiku speele un ja tas ir nonsteam saliekat vecaas komandas un visam jabuut okay,plus ieliekat vel refreshrate proti freq atkariiba no hz jusu monitoriem, ja ir steam tad tur ir jauni updeiti un jauni sudi, viss ko zinu ir ka ir jaliek fps_max 101 - gl_ansio 0, ex_interp 0 rate 100k. Nonsteamaa propertijos freq jaliek.

  2. Ja tu gribi tieši no GIGN 5 spēlētājus, nu tad domāju, ka tiem noteikti ir jābūt adminem, nevis random spēlētājiem. Ja gribi randoma tad dalaties ar skype nikiem un maucat, bet GIGN nejaucat iekšā.

    Es vel kaut ko stulbaku dzirdeejis neesmu, no tava konteksta spriezhot, ja Tev nebuutu acc,tu buutu nieciiba kurai ir ljauts speleet gignaa, tagad dabuji accesu, un tev uz rokas iededzinaats gign tags un esi iztaajies no random FREE AGENT sadaljas,lol.Te ir cilveeki kas nemaz nav uzrakstijusi pieteikumu,un speele divreiz ilgaak kaa tu,bet jaa,vinji nepieder pie gign nu nemaz.

    • Like 1
  3. Kā tad nav draugs, visos lielajos turnīros tika nomainīts pret CS;GO, tas,kad pagalma čaļi uzspēlē privātajos pubos galīgi neko nenozīmē, tāpat arī 1,6 tiks spēlēts. Un tas jau ir gign interesēs, jo viņš jau ir populārāks par abiem diviem kopā ņemtiem.

  4. Visu mūžu spēlēt dēļ iekļūšanas ceturtdalfinālā, kautkāds murgs! Sočos vispār pakāsīsim, ka suņi. Nē nu saprotu jaunie, vēlāk būs labāk!

    Man liekas Tev sen jau bij jamaina nacionalitaate veciit.

×
×
  • Create New...