Jump to content
GIGN Forum

eziic

Game Admin
  • Posts

    2359
  • Joined

  • Days Won

    12

Posts posted by eziic

  1. Zorg - piemēram atnāk 2 spēlētāji, tātad tiek izmantotas tikai pirmās 2 kartiņas. Tas, kurš izvelk 1. kartiņu 1. spēli spēlē pirmais, 2. un 3. otrais, 4. un 5. atkal pirmais un pēdējo otrais (skat. 1. kartiņas 2. līniju horizontāli). Otrs attiecīgi otrais, pirmais, pirmais, otrais, otrais, pirmais (tā pati līnija, tikai 2. kartiņā).

    b0r1ng - kaut kas uz to pusi, bet pagaidām ar IF'iem nekas prātīgs nav izdevies, jo priekš manas saprašanas variabļu ir pārāk daudz.

  2. apep84.jpg

    Ideja sekojoša - iedomāsimies, ka ir 6 cilvēki, kuri kopīgi mēdz iet spēlēt boulingu (vertikāli - spēlētāju skaits). Katru reizi tiek izspēlētas 6 spēles (horizontāli attiecīgi spēļu skaits). Princips sekojošs - katrs spēlētājs izvelk vienu kartiņu, kura nosaka secību kādā viņš šīs 6 spēles spēlēs. Spēlētāji var atnākt arī mazāk par 6, piemēram - 3, tad attiecīgi izmanto tikai pirmās 3 kartiņas. Piemērs -

    Atnākuši 4 spēlētāji, tu izvelc kartiņu nr.3, tātad 1. un 2. spēli metīsi pirmais, 3. otrais, 4. ceturtais, 5. un 6. attiecīgi trešais.

    Ko man vajag - izveidot šādas tabulas ar ~100 cilvēkiem un 100 spēlēm ar nosacījumu, ka katrā spēlē katram spēlētājam ir individuāls numurs no 1 līdz 100 un izspēlējot visas 100 spēles visiem spēlētājiem kopējā kombinācija bijusi godīga (katrs ir spēlējis gan 1, gan 50, gan 100, nevis viens katru reizi 1, bet viens - katru reizi pēdējais).

    Nezinu vai izdevās uztvert domu, bet dzīvojos pa exeli jau trešo dienu un nevaru izdomāt ko viņam iebarot, lai ko šādu uzģenerētu. Sāku šaubīties vai exelī tas maz ir iespējams. Ja kādam ir laiks/idejas, labprāt uzklausītu. Virtuālais alus no manis. ;)

  3. uzgāju jūtūbā ezīša nažu video...

    Uh kādu nostaļģisko paķēru. Biju pat piemirsis, ka ar Jancis38 starpniecību (jo viņam tolaik jau bija optika, yo) savā laikā uploadojām youtubē, jo šie automātiski grieza nost audio un bloķēja klipus, būs kaut kas mainījies uz labo pusi. Man personīgi vislabāk patīk pēdējais gabals - https://www.youtube....h?v=99PAMz37Yyw Pavelkos jau uz pirmā momenta @ 0:24, joprojām nesaprotu kā kaut kas tāds var izdoties. Un arī tāpēc, ka es tur cash'u, goodmenu & visus pārējos tā laika krušilas sagriezu. :) Tanki, GooD->, neatkārtojami laiki, kas paliks atmiņā.

    Random nakts @ gign tālajā '08 - https://www.youtube....h?v=glpmHHTgVRg

  4. Vispār nobanoji tu viņu kaut kur ap piranesi mapes beigām, pieņemu, ka pēc šī teksta -

    *DEAD* Rrysx` : sunu ip atrastas un

    *DEAD* Rrysx` : izpistas

    Tā kā tu esi gg servera admins nesaprotu kādā sakarā tu vispār drīksti šādā situācijā kaut ko banot pubā pēc IP. Kašķi iesāki pats, jo vote no tavas puses pilnīgi nepamatota - lukturi drīkst izmantot visi un visur, pie lagiem esi vainīgs vien tu pats un tava tehnika. Un kāpēc tev vajadzēja papildus 30min, lai tiktu līdz banam, nevarēji saņemties?

    • Like 1
  5. +-[Meklesanas rezultati]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 11592

    | NOBANOTAIS: cubey (95.68.55.192), ADMINS: Eziic

    | IEMESLS: wh

    | UZLIKTS: 09.04.2014 19:20, pirms mazak ka minutes

    | TERMINS: nekad

    +--------------------------------------------------------------------------

    # 3 "cubey" 59490 VALVE_0:0:1839778810 1 09:03 23 0

    # 4 "pop" 59501 VALVE_0:0:1180873679 3 02:54 26 0

    Banoju pop par kubiem. Jau privāti rakstīju, ka paņēmu ne to ID. Lūdzu kādu no papām noņemt banu.

    Tas ka mirsīgajiem vairs nav xub sako, jo pagājušā reizē, kad man šādi samisējās cilvēks dabūja gaidīt 24h kamēr viņu atbanoja.

    • Like 1
  6. Skumstu pēc xslay komandas @ CS pub. Ar čīteriem joprojām tieku galā diezgan sekmīgi, bet tīmflashotāji, frīfragi, misiju nepildītāji un citi zvēri no manis dabū ciest ar xk palīdzību, kas pie esošās servera aktivitātes ir diezgan slikts risinājums, it sevišķi vēlos vakaros/naktīs.

×
×
  • Create New...