Jump to content
GIGN Forum

shazy.

Mirstīgais
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shazy.

  1. JEYRAZZ varētu piedāvāt savus pakalpojumus - kad viņš uzbeto uz kādas komandas krietnu summu, viņš publicē savā topikā, ka ir pieejams uzbetot uz tādas spēles un sekot JEYRAZZ'a uzbetotajai komandai, ja tā komanda uzvar, tad viņam ir jāatdod 20%.

    Piemērs,

    *JEYRAZZ'a topikā ierakstīts "Pieejama spēle Francija pret Poliju"*

    1. Es aizsūtu viņam PM prasot komandas nosaukumu, kura pēc viņa viedokļa uzvarēs.

    2. Es parādu savus uzbetotos itemus.

    3. Parādu, ko es esmu uzvarējis un atdodu noteiktu procentu no iegūtās summas.

    Bizness viņam + palīdz bomžiem!

  2. fnatic vs Titan - mape de_dust2.

    Vai būtu vērts betot savus 4 dārgākos itemus uz fnatic? Zinu, ka titāni dreamhackā viņus paņema 16:1, bet, cik sapratu, tad liela nozīmē viņu performancam bija veselībā. Bet, tā kā tagad visi sveiki un veseli, varbūt tomēr uzbetot?

  3. Šad tad jau cenšos dalīties ar savu viedokli par likmēm, bet bieži vien izdaru gala lēmumu tieši pirms mača sākuma. Vienmer neuzvaru.. ne tuvu, vienkārši pārsvarā šeit dalos tikai ar vinnestiem un bieži vien to ko zaudēju paturu pie sevis. Vienmēr nekad nesanāks uzvarēt, bet ja izanalizē, neliek rage bettu's un liek likmes tikai tad kad tas ir vajadzīgs nevis uz pilnīgi visiem mačiem.. tad arī uzvarēt sanāks biežāk nekā zaudēt un būsiet plusā.

    Ko domā par OverGaming vs NiP maču? Zinu, ka mape vēl nav tikusi paziņota, bet, ja paskatās uz komandām overall? Esmu uzbetojis 28$ uz NiP, taču guru viedoklis mani ļoti interesē. :D

×
×
  • Create New...