Jump to content
GIGN Forum

tupakz

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tupakz

  1. Es domāju vispār, nevis konkrētajā brīdī. Cilvēki jau nestrīdas par to, ka viņš šobrīd ir labākais. Te jau sāk cementēt smadzenes, ka viņš ir visu laiku labākais.

    Šobrīd, protams, nav īsti konkurentu. Tajā pašā laikā būtu interesanti, kāda viņam statistika būtu mazliet bomzīgākā komandā. :)

    KD ar laiku varētu ielikt Lebronam, viņš jau vecs paliek, ja KD iemācītos vākt offensive atlēkušās un pieņemtos pieredzē kā līderis, nevis tups shooteris, būtu pat ļoti OK.

  2. 10-k, es lasiju tavu programmu.. Es neesmu nekāds speciālists, bet zinu to, cik grūti ir uztaisīt vienā dienā sakombinēt visus spēka vingrinājumus (deadlifts, pull-ups, bp, dips), tur jābūt satvērienam kā kautkādam mērkaķim lai ko tādu uztaisītu amatierim ar kautcik sakarīgiem svariem + vel bez tiem četriem vel kādi 5 vingrinājumi.

  3. Tas ir tikai loģiski, ka tu tā saki, jo viņš tev nepatīk! :D Pēdējā spelē ja nemaldos viņam bija 29p, bet pārejiem nevienam vairāk par 10, jā, komandas sportā viens cilvēks nevar vinnēt spēli. Ja pārējie nespēle, tad uzvaras nebūs! Biš stulbi apgalvojumi tev. 3;30 peec lv, saksies gan pus h vēlāk, kā parasti

    Es neteiktu ka man viņš nepatīk, viņš ir ļoti labs spēlētajs un es skatos viņu ar prieku, bet vienkārši ja cilvēki atļaujās viņu nosaukt par Walking Triple-Double un labāko dankotāju visā līgā, nu nē :D Tomēr esmu par Peiseriem, un spēli skatīšos noteikti, ļoti interesanti kā šonakt ies Paulam Džordžam.

  4. Nu sakat ko gribat, bet nu Lebrons jau nu tagad ir dikti overrated.. Jā, viņš velk to komandu, bet citi jau ir nosaukuši viņu par visu laiku labāko atlētu, viņš ir labs, bet ne tik labs. Šodien jāskatās basis, kādam ir informācija cikos sākas game 7 pēc latvijas laika?

  5. Start-run-msconfig tur sadaļa startup un izķeksē visu lieko ārā!

    Start-run-regedit atvērsies reģistri! Tur pa + spiežot aizej līdz

    Vēl varianti:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\Prefetcher spied virsū un pa labi redzēsi EnablePrefetcher = 0x00000003 ar labo taustiņu virsū un modify, tur 3 nomaini pret 1, ok! Tad pārsauc viņu par EnableSuperfetch!

    HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop spied virsū, tur pa labi MenuShowDelay standarta vērtība 400, nomaini uz mazāku, piemēram 75 un ok!

    Atceries, ka lai Windows strādātu normāli, tad uz tās daļas jābūt brīviem vismaz 500 mb, kā arī ik pa laikam nav slikti veikt cietā diska defragmentāciju!

    avots : datuve.lv

    • Downvote 1
×
×
  • Create New...