Jump to content
GIGN Forum

Hm. Murdock

Mirstīgais
  • Posts

    414
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hm. Murdock

  1. penis saak sarauties, ka centies citiem kaut ko grauzt?

    nē, vienk, redzot viņa pēkšņo atktivitāti es nevaru sagaidīt, kad viņš atkal sāks fleimot, tas bija (un būs) jautri!

    Miedzinjsh, runā par sevīm nevis saukā citus tādos vārdos!

  2. Kas tu neredzi, ka visiem tava diršana liekas kaitinoša, varbūt pietiks pļūtīt? Liekas, ka tev obligāti uz katru postu ir jātbild :lohs:

    nejauc sevi ar visiem citiem. Un jā, ja tev mana postošana liekas kaitinoša, tad nelasi šos postus, topikus, forumu, tā būs tev pašam vieglāk.

  3. murdock Tevi var apbrīnot par centību atvemt gandrīzvai uz katru postu. :blink:

    labāk "atvemju" savus postus nevis lasu tavus un gūdmena piedzīvojumus, kur nu vel noticot par jūsu aknām, kuras pavisam nav pipec.

    padod alu, tavs joks nav oŗģināls :< Nekas, tu varētu nākamreiz pāris reizes apdomāt pirms šeit kko raksti, iespējams, ka tad varēsi uzrakstīt kko saturīgu.

  4. man pizdec visu laiku istabaa karsti, logs ciet, aizkari+palags, bet vienalga saule sutina visu, es viss pliks sviedros un speleju, bet visu laiku parkarst videokarte zb, ir kadi risinajumi?

    ATVER LOGUS un noņem šalli no galvas nost ;)

  5. Ķipa, tu gribi lai kāds tērē savu laiku, izmanto savas zināšanas, iegulda darbu.. vnk tāpat? un pretī neko nesaņemot? :blink:

    jā, tāda ir viņa velme!

    kalt gan, laba ideja, būt par parazītu kādam citam.

  6. Nu mazpieredzējuši celtnieki jau daudz ko vēl nezina!!! Viss jau atkarājās no naudas un iespējām puikiņ!!!

    neiet runa par pieredzi, bet gan par idiotisku ideju, losi :D

  7. Ja tev ir doma siltināt no ārpuses, tad rēķini - puķiks vai vate, armēšana, pats dekors + krāsa. Ja no iekšpuses domā reģipsi vālēt, tad atkal vate, plēve, ar ko aizklāt vati, kokmatreāli, reģipša konstrukcijas + pats reģipsis. Tālāk jau seko špaktelēšana, krāsošana.

    Kopējās izmaksas? Hmm, uz 20k varētu spiest, tas ir, ja ņem arī kkādus strādniekus, kas visu taisa un stutē augšā.

  8. Latviešu komūna vāca parakstus veselu gadu (10 000), krievu komūna savāca savus 10 000 parakstus mazāk nekā trijos mēnešos... Just saying....

    Protams, ja tiek veidots referendums, etc. padzīšanas stuff pret viņiem, tad viņi varētu būt diezgan ātri, jo būtu/ir noraizējušies par savu vietu Latvijā zem saules.

×
×
  • Create New...