Jump to content
GIGN Forum

amniijs

Game Admin
  • Posts

    1460
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    88

Posts posted by amniijs

  1. moš superrembo atcerējās kā tikt klāt saviem 10 bitcoiniem un ir bagāts un viņam ir kuces un alkohols un ballītes un nav vajadzīgs gign?

    padomājiet vai jums ir vajadzīgs gign?

    pārdomājiet savu dzīves jēgu

  2. zinu, ka deadly spēlē daudz cs:go un pirms kāda gada vai diviem ar viņu un vēl šķiet ar lavrx (varbūt kļūdos) nedaudz pašāvu mixus. vari viņam pajautāt.

    es gan tev ieteiktu nākt atpakaļ spēlēt 1.6. pats pirms mēneša atsāku. tur vēl kaut kādi sirdspuksti ir sataustāmi. bliežam augšā ala_v2!

  3. 25 minutes ago, K.Bowman said:

    Esmu ievērojis, ka kaut ko stresojot vai pamatīgi domājot man ir tendence kaut ko ņemt rokās un aiztikt, tāpēc man šāda lieta ļoti noder!

    yea zinu to sajūtu tāpec priecājos par savu krāniņu

    • Like 4
  4. wow, lieliski. tieši pirms pāris nedēļām sāku vakaros pēc darba spēlēt 1.6 un kā reiz nevaru atrast normālu serveri. pamats tam arī ir tavi nosauktie iemesli. beigās nonācu līdz kickam, jo tur vipiem nav tik lielas privilēģijas (mīnuss gan, ka dd2 only) un ir pietiekami apdzīvots.

     

    pietrūkst tās vecās mapes, bet tie rīgas grafiti gan man nepatīk.

    ļoti patīk ideja par plantu bloķēšanu.

     

    ja būs cilvēki jūsu pubā, noteikti piejoinošu!

     

    un par citu man aktuālu lietu runājot - negribu pirkt 1.6 par 10 eur, ko man darīt? gaidīt atlaides (kad būs)? varbūt kādam ir gifts? nezinu īsti kā gifti strādā, bet es pa piecīti nopirktu, ja tā var.

  5. varbūt kāds spēlē? es vakar sāku. negribēju tryhardot/spēlēt ar tryhardiem, tāpēc esmu defias brotherhood realmā, bet cik sapratu, tad visi rppvp realmi ir apvienoti?

    nekad wowčiku oficiālā serverī neesmu spēlējis, tik kkādos privātajos vanilla serveros, tāpēc tos jaunos expansionus nezinu.

×
×
  • Create New...