Jump to content
GIGN Forum

liiv`

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by liiv`

  1. Tik ātri tie gļuki vēl nebūs novērsti vienkārši tev nācies saskarties, piemēram, kā daži sūdzas:

    Tavs komandbiedrs ir pretējā tīma skinā,

    neredzi cilvēku un viņš rādās random vietās,

    rādās rokās 2 ieroči, piemēram, m4a1 kopā ar deagle skats apm. tāds kā elites, bet tikai vienā rokā m4a1 bet otrā deagle.

    Un tie ir tikai daži galvenie, kas tagad bojā spēlēšanu. :{

  2. Video karte iebūvētā ...

    Vismaz kaut kādu ieliec video karti, jo uz iebūvētās norisināsies katastrofa. Nopērc jebkādu, kas salidzini.lv piķo 30 Ls labākajā gadijumā virs 50 Ls, un tad sāksies tev lidošana, jo principā tev sakarīgs CPU a kā tev tur ar RAM'u?

  3. ;) Tā nu tas ir :) Nu pārāk kakainu grafiku nav jēga likt cs:s,tad jau labāk 1.6. Principā pietiek ar k-kādu 7300gt 7600gt lai fps būtu virs 200. Galvenais CPU un tā frequence.

    Nu tagad diemžēl vajag arī normālu video karti, jo kā redzi viens čalis (christx) viņam PC parametri ir

    CPU AMD PHENOM II X4 965 3.4 Ghz

    RAM 4 Gb DDR3

    VGA NVIDIA 7950GT

    video stress testā ar JEBKĀDIEM dxleveliem un ar fps konfigu vidējais fps ir 240~ :( pie zoomiem un flashiem un smoukiem drops uz 70 in-gamā.. Bet pirms tam bija fps virs 300.

    Bet man ir tieši tāds pats PC kāds viņam nu izņemot VGA man ir XFX NVIDIA GTS250 1GB bet man ir stabils 299.99 FPS.

    Tapēc uzskatu, ka spēle daļēji dēļ jaunā dziņa ir pārgājusi netikai uz CPU un RAM'u bet arī uz GPU prasībām.

  4. Tiem kuriem ir problēmas ar reitiem, lagiem un fps kā arī pretīgiem līķiem (ragdolliem) lūk jums perfekts cfg http://yy.lv/download.php?f=138863

    Augsts fps kā arī nostabilizēts LERP!

    Tik tur dažas lietas vajag pamainīt. Volume, sens, name, crossair. ;)

    Tātad vēlreiz atkārtošu šajā CFG

    Līķi momentāli pēc nošaušanas pazūd.

    FPS cfg sabalancēts, lai sniegtu jums augstu fps.

    Un sataisīti reiti priekš jaunā apdeita, lai būtu pēc iespējas mazāks LERP, jeb precīzāks hitbox.

  5. Vispār tu tur sūrāko fufeli esi sarakstījis...

    Vissūrākais fufelis esi tu pats! Uz 1.6 GIGN sevi ir pierādījis, bet iekš SOURCE gan ne. Tur tā lieta nesaku, nesaku ka vēlos būt admins es tik saku ka vēlos, lai tur beidzot būtu kārtība!

    Un btw kādas būs tavas nepieciešamās prasības?

    Davai bez offtopic?

    1. Pats esi šmur.. (saprati pats)

    2. Kāda tev šeit teikšana tad?

    3. Tu vispār spēlē CSS GIGNā vai arī esi kārtējais līdzīgais no pārējiem ? "vienā serverī viss kārtībā pārējos arī"

    Pašlaik diezvai te ir kāds, kurš pats personīgi spēlētu CSS un izteiktu savu viedokli, bet tā vietā es redzu tikai 1.6 fanātus, kuri nepieņem kāda jaunpienācēja SŪDZĪBU no visa servera ļaudis.

  6. Tātad pēdējās dienas spēlējot GIGN serverī esmu noverojis, ka ADMINI nepilda savus pienākumus saistībā ar servera patrolēšanu, ķerot "CHEATERUS". Ko esmu novērojis? Esmu novērojis, ka viņi tā vietā, lai nobanotu kādu tā vietā vienkārši "sēž PUB'o un kačā savu RANK" (neminēšu vārdu kuri). Admini uz CSS servera nav pietiekami daudz vai arī nav pieredzējuši CSS jomā. Mans ieteikums būtu sekojošs jānoņem CSS nika reģistrācijas cena, kā arī jāskatās pēc cilvēka paša skilla līmeņa, jo lielākoties paši admini ir UNskilled, kuri wallhackerus vienkārši laiž prom vai arī ignorē un turpina spēlēt. Es uzskatu, ka nospēlētais laiks arī nav svarīgs, galvenais lai cilvēks ir tiešām pierādījis sevi no labās puses kādas viņam ir dotības un spēja kontrolēt serveri, jo tas ir absurdi ? kāds ir nospēlējis 3000 stundas tiek pa ADMINU bet smadznes, vispār ir nulle, bano visus pēc kārtas vai pat vienkārši ignorē un uzskata sevi par pasaules nabu. Es gribētu, lai tieši uz CSS GIGN servera atlasītu labākos spēlētājus, kuri varētu pierādīt sevi nevis no NOSPĒLĒTĀ laika bet vietā uztaisot sadaļu "Busted Cheateri" kur būtu likti veidotie video klipi vai demkas, kur tiek skaidri un gaiši izsecināts katrs čītera gājiens. Un tad mēs skaidri un gaiši redzētu, kurš iederētos ADMINa lomā un kurš nē.

×
×
  • Create New...