Jump to content
GIGN Forum

Ps!hs^

Mirstīgais
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ps!hs^

  1. Jā, zinu, ka smēkēšana ir kaitīgs ieradums, bet nu šī nav tēma par to.

    Tātad esmu nolēmis pāriet no parastajām cīgām uz tinamo, tāpēc varbūt varētu ieteikt kādu tabaku labāk pirkt, jo negribētos arī nopirkt tādu, kas ir pārāk vāja. Līdz šim esmu smēķējis cigaretes ar 0.5mg nikotīnu a.k.a zelta marļīks, vājāku tabaku tomēr negribētos, bet stiprāku var.

  2. Vēlos atbrīvoties no sava vecā Cara acc. 4x - 85, 1x - 81 un 1x - 71 leveli. Ir arī profas kkādas un apmēram 40k naudiņas. Vārdu sakot, sīkāk skatieties paši:

    http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Puffzul/simple

    http://eu.battle.net/wow/en/character/aszune/Psihs/simple

    http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Riviera/simple

    http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Diplómat/simple

    http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Merrydotz/simple

    http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Fatlol/simple

    Cena - 7ls. Tikai ar pārskaitījumu.

    Reāls piedāvajums, nav scams. Līdzi dodu e-mailu un secret question.

  3. Tātad nākošnedēļ nepieciešams paspēlēt sintezatoru skolā vienā pasākumā, taču ir problēma, ka nevaru dabūt sintezatora skaņu caur tumbām.

    Krč man ir casio wk-6500 sintezators ar R un L/Mono stereo izejām. Mixeris izskatās šādi-http://www.behringer.com/EN/Products/UB1222FX-PRO.aspx

    Esmu izmēģinājis pieslēgt viņu visos portos, bet nekā, skan tikai caur sintezatora tumbām. Izmantoju 2x parastos 6.3mm kabeļus.

    Un problēma nav portos, jo mēģināju pieslēgt pie ģitāras kobja un viss gāja.

    Vienīgais kā es varu dabūt skaņu caur lielajām tumbām ir slēgr caur sintezatora izeju, kas ir domāta priekš autiņām(PHONES), toties tad nevar dabūt stereo skaņu.

  4. Nesen arī sāku spēlēt, tīri interesanti. Varbūt kāds varētu paskaidrot kas īsti ir ar tām rūnām un mastery? Cik saprotu mastery ir kkas līdzīgs talentiem? Un kad saliek rūnas un mastery viņas ir uz visiem čempioniem? Varbūt ir kāda noderīga saite priekš iesācējiem, kur tas viss ir paskaidrots.

  5. Tātad vēlos tikt vaļā no sava WoW acc, varbūt te būs kāds potenciāls pircējs.

    Uz Acc ir 85lvl hunters, Firelands heroic gatavs - 374ilvl pve eq, 310% flying(ir gan ulduar10, TB, firelands daily un vēl daži mounti), bankā stāv arī PvP gears(laikam 2 ruhtless gabali), heriloomi un dažas classic setu daļas, profas ir max mining un skinning.

    Ir arī 85lvl Warrior ar pvp gearu 372ilvl. Ir 280% flying, max herbalsim un nedaudz alchemy iesākts. Bankā stāv arī vecais labais t5 sets.

    Un ir arī pamestais prot paladins. 85lvl sets nav nekāds labais, pārsvarā tikai 359 itemi. Ilvl laikam ir kkāds 358. Protams arī ir 280% flying. Profu nav, mounti ir zilais ulduar tipa drake un zilais parastais drake.

    Visi šie čari ir uz Outland realma Ally pusē. Aāa un ir arī laikam 71 vai 72lvl hunters uz Aszune.

    Nezinu īsti cik acc vērts, tapēc variet rakstīt piedāvājumus. Ja interesē kāpēc pārdodu tad atbilde ir vienkārša - GW2;)

  6. 4.Addoni ko izmantojat - raid calendar (iespēja guildam ievietot raidus utt...)Raid call 9laikam plaīdz baigi raidos.) xperl (pašam liekas ka tikai smukāk viss izskatās)

    Vai tad uz privātajiem raidos vienīgais, ko vajag nav Autoattack?

    • Downvote 2
  7. Jā vecais tiers riktīgi nerfots. Arī ar pugu novācām Chogall un Nefu pirmajā reizē. Biju arī aizgājis ar guild altiem uz tot4w, visi viņi feiloja, bet Alakir tik un tā novācām beigās un vēl pie tam kkādu achievu dabūjām, vnk wtf?

    Firelandi nu tā, Shannox un Beth baigi viegls ar pugu pat vienreiz novācām. Nezinu kā citiem, bet Baleroc arī liekas baigi vieglais, ja vien cilvēki pie sharda nenofeilo. Kopumā diezgan apmierināts ar jauno patchu, nav tā, ka nav ko darīt. Šodien arī tiku Dailies 3. fāzē. Tagad tik jādabūn 125 markas, lai varētu savu polearmu dabūt^^

×
×
  • Create New...