Jump to content
GIGN Forum

GuTTer

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GuTTer

  1. Kas ar vinu nau kartiba ?

    Nosakuma uzliek man gag jo es saku dirsties uz dzekur kurs reklame cik vinam kruts serveris un kads vina klans ir pro.

    Pectam man ar kautkadu debilu reason izbano uz 5min

    ienaku pec bana atkal ieksa paspeleju 2min un Gign serveris mani ban uz 5 min par teamkill violation kaut ari nevienu nesu ne pakocajis ne nosavis ? kas te notiek ?

  2. Nu un, kļūdījos, piedod mister perfektais, bet besī tāpat, jo redz rupjības un aizskarošus tekstus bīdi tu.

    Katrā ziņā tajā dienā vai iepriekš gignam bija kautkāda kļūme, jo nevarēja tikt serverī, kā rezultātā parādījās daudzi jauni spēlētāju, kuri vairums bija cīteri. Protams, ka es viņus nobanoju, kad biju iekšā. Un tev par nelaimi stāvēja viens no tiem baniem. Būtu ienācis ar savu "parasto" niku, tad viss būtu kārtība, jo ieraugot xcheckā banu, kas bijis pirms apmēram 8-24h robežās, kautkā likies aizdomīgs. Un te nāca tava tēmekļa raustīšanas, ko, jā, atzīstu esmu jau redzējis tev iepriekš un nevaru to izskaidrot. Katrā ziņā atvainjos par nepatiesu banu, bet derētu tavu dzēlīgo attieksmi nomainīt uz kautvai nedaudz laipnāku.

    P.S. Ja jonathan (paldies viņam) ir nonēmis banu, tad var TL.

    Ok paldies uzreiz sita nevareja ko uzreiz jaardas.

    un fijitsu njau man tildes kachat negrasos jo pa latviesu forumiem nakad neko nerakstu galvenais lai cilveki kam vajag saprast saprot ko es rakstu.

  3. Ne parlaimi es ne4itoku un kroplelis esi tikai tu visi skatos aiz datora ekrana kruti te gigna gribetos redzet ka tu man seja kautko pateiktu.otrkart i.pchangeris + warhook uztaisitu tadu prikola ka es tev ne ban menu uzraditos ne ari caur banip niku/id mani nobanot nevaretu jums jau ir paritis tadi 4ali gigna bijushi. par atieksmi nesi dzirdejis dots devejam atdodas ? kurs isti saka dirsties juus jeb es ? un ko man darit sedet un sito murgu lasit un jums dirsa list ? juus parak sevi pacelat puishi

  4. Ko es dirshu tev bled ? juus te vieni9gie kautko dirshat cik skatos normalu sudzibu uz unban uzraxtiju kas tev nepatik mana vaina ka R. ir debils un dirsties saak ? mana vaina ka vins man pec 1 killa par aim 5 sekundes velak banu uzliek ? izdomajat vel kautko 4isto noka4ashu aimu patusesu ar i.p changeru jusu serveri ta juus atieksmiti redzesiet. vot pasaki man ko es neta pateicu ? Zb gudri dirst nau malku cirst

  5. Kadu atieksmi? mani nepatiesi nobano un es tas sliktais ja ? lai ari nebrinos admini viens par otru stav tikai uz playeriem pofig.

    Edit: speleshanas netikt ? pirmkart gigna nau ne vienigais ne labakais serveris latvija otrkart man ir modems es gribetu jau sedetu un speletu bet principa pec gribu unban.

  6. Hmm Xcheck jaa Esu bijis banos un unbanots un kadu pretigo atieksmi ko tu te pasakas stasti es nevienu vardu neesu pateicis tu man vienkarsi banu uzlikti mana vaina ka tu spelet nemaki ? beidz izdomat kr4e gaidu unban.

    tu nosakuma hltv noskaties un paskaties kur pricels man raustijas spridit Gan ar niku smog gan ar Straight from the gutter diezgan jau gigna rukaju un neviens iznemot tevi 4eta nau neko sliktu man jeb pa mani teicis. iesaku tev dzert mazak.

  7. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 57148

    | ADMINS: R._

    | NOBANOTAIS NIKS: SM0G

    | NOBANOTAA IP: 86.41.180.105

    | IEMESLS: aim

    | UZLIKTS: 30.06.2010 00:09

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/57148

    +-------------------------------------------------------------------

    Kicked by Console: "aim, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi konsolee!"

    Kicked :"aim, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi console

    Karte De_nuke demo progresa.

    Izspeleju 2 raundus skreju are deagle un ievilku R. hs 50sekundes velak man bans par aim. Sitadiem adminiem kas pat nesaprot ka banu pareizi uzlikt vispar acc janem nost mana izpratne nevis jamauc bani lidz ko vinus novac :sparta:

  8. pulktstens 1:16 mape itealy gign demo vel nau jo tikko tikai beidzas un gulet gribu kr4e abi L2 elvis un tas otrs bots abi wh uzreiz 100% redzams buus garanteju ienak epix labos telo un visus pa 0 sauka tikai lol nevienu nevar novakt jo epix sez spekos kr4e pa6i tiekat gala paldies.

    labakasi prikols

    L2 bronch - kautko vairs neiet kad skanu izledzu

    L2 elvis - Mjaa man tiesi tas pats

    ROFL.

  9. es nevaru lol dzekam 13 gadi laikam pec smadzenem un runas spriezot iegaju gigna ar citu niku(es taa vislaik daru) pirmaja raunda nopirku koltinu aizgaju un uz def 7 patronas pa durvim boom snoops miris 10 secundes velak

    +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 46513

    | ADMINS: Sn00p

    | NOBANOTAIS NIKS: gasdgsadaweag

    | NOBANOTAA IP: 86.41.181.71

    | IEMESLS: KROPLAIS LIIKAIS PENISWH

    | UZLIKTS: 23.03.2010 01:33

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/46513

    +-------------------------------------------------------------------

    Kicked by Console: "KROPLAIS LIIKAIS PENISWH , bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas lasi konsolee!"

    vins berniba nokritis kautkur smagi ir ? hltv nau vel tas bija minuti atpakal un aztec tur vel kadu laiku ies

    :superlol:

  10. Beidz milkibas runat hltv viss redzams lai cilveki pashi paskatas . sitas ir diezgan zinams serveris latvija un adminiem ir jarikojas kvalitativi.! neko es risinat nearvienu nesaku es pateicu vinam lai aizveras tu lamajies labak sev gag uzliec! draudeshanu to nenosauksu es precizi seit uzraxtiju ko es tev pateicu un kapec! tev profila raxtits 26 gadi pec ricibas 16 neiedotu. viss ko prasu ir lai cilveki apstas hltv de_aztec dzeks lamajas dara ko gribu banu tu vinam neliec mow tas dzeks skreeja ar speedhack cheteau es neko nesaku par banu bet par reason. azteca edikku tu nespekoji vienkarsi nobanoji ar labi interesantu reason.

  11. Labdien tikko speleju jusu serveri un slikti paliek no admina ricibam. Notika taa bija viens sikas teica vinam 12 gadi saka nu pa sausmigam lamaties es vinam pateicu aizveries un snoops uzlika man Gag tad tam sikajam. es vinam admin chata prasiju vairakas reizes lai man gag nonem vins neko neatbild . tad tas sikais saka mainit nikus uz rupjiem snoops vispar neko nedara talak sikais uztaisija retry un atkal saak chata ardities snoopam galigi pie pakalas. sikka vieta snoops nobanoja ed1k ar tadu reason ka vinam pasham vajadzetu perm gagu uzlikt+vins nespekoja to ediku vispar vienkarsi randomi nobanoja. Reason neatceros isti negribu samelot bet viss HLTV buus redzams "p**** prom Smirdigais D*** kautka tamlidzigi" es dzekam saku sitadas lietas darit serveri pats sev bedri izraxi un man bans =/ ludzu apskataties hltv de_aztec lidzko vins weblapa paradisies un kautko dariet lietas laba sitaa nau smuki darit. HLYV de_aztec apmeram 4:45

    rekur mans reason:

    +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 44743

    | ADMINS: Sn00p

    | NOBANOTAIS NIKS: Kads reason man par gag ?

    | NOBANOTAA IP: 86.45.179.168

    | IEMESLS: beidz draudeet luudzu

    | UZLIKTS: 05.03.2010 16:44

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Terminsh peec 10 minutem

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/44743

    +-------------------------------------------------------------------

    Kicked by Console: "beidz draudeet luudzu, termins: 10 minutem. Vairak informacijas lasi konsolee!"

    Kicked :"beidz draudeet luudzu, termins: 10 minutem. Vairak informacijas lasi konsolee!"

    unban nevajag pats nonemsies bet sn00pa lieta kautkas jadara.

    Paldies.

    p.s nau tildes sorry ka nau garumzimes.

    HLTV paradijas -----> weekly-cs.gign.lv-1003051622-de_aztec.zip

×
×
  • Create New...