Jump to content
GIGN Forum

DeViL

Game Admin
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeViL

  1. Ja tas ir tavs objektīvais viedoklis tad veiksmi! Gaidu viedokli no kāda kompetentāka administratora!

    pagaidisiem ! un tur ari bija otrs chuvaks ari gribeja sudzibu rakstit , es specigi ar Shiftu eju un vinsh nu ne ka nevareja man redzet un zinat ka es tur un vinsh uzreiz izlidoja un shauj :D varbut es vispar neko nesaprotu csa un jus visi nereali PRO , a varbut es visi pareiz izdarju un jus abi ar WH speleja !

  2. :) tas ir smiekligi . Es skatijos par tevim , un iceworlda sedeja pie sienas un shauj pa pretniekiem , paskatities demo un redzesiet ka vinsh spele ;) , bijab man xb nobano perm , un nedomaju ! tur visi redzeja ka tev ir wh , ja tu gribi perm banu , paskatisimies demo un dabusi ! Vinsh divaini spele , sezh pie sienam un shauj ko man bija darit , un es tev nebanoja , a kickoja ja tu neredzi !

    Lūk laiki ar visiem primbambasiem:

    0) 07:25 - laiks kad es parādos pubā!

    1) 08:37 - uzliek publisko voti par manis banošanu

    2) 09:40 - tiek uzlikts PIRMAIS bans * pēc bana publiskajā čatā seko piebilde: *DEAD* DeViL : kakoj nhu j nsteam aj za nim smotrel.

    3) 15:58 - tiek uzlikts OTRAISV bans.

    4) 22:23 - tiek uzlikts TREŠAIS bans.

    Un vispar kas tas pa laiku ? 09.40 un pec tam 15 :58 , tas bija par vienu mapu :D 30 min , a tu uzrakstij ka es tev visu dienu banoja :) kas ar tevim ?

  3. Nu tad ko teiksi administratori ? jau 100 h atspeleja , no tas ir vel maz es zinu , bet shodien visu nakti atspeleja , bija forshi lidz 4 : 00 , pec tam mapas piranesi , vertigo , havanna un viss tauta pazuda , krch zhel , a lidz 4 bija pilns serveris un nebija neviena adm :( shodien atkal no finger speleja ar chitiem , vinu 5 reizes banoja citi admini un atkal shodien speleja no finger , bet vinam dimaskiais IP un atkal shodien bija ar chitiem :( es spele katru naktu , katru dienu un gribu lai serveru butu tauta un pilna kartiba

  4. Devils tak banu nemaz neprasija, takaa ko dos ja tev bus acc? Tev tak ir REG niks, kapec tu nemet xvotekick chitera niks? Lieta dariita?Visiem regotajiem ir votekick funkcija... Jaa vakar inferno mapes laikaa no 15roundiem 12roundus devils palika pedejais starp dzivajiem,kas lidz pedejaam sekundeem frago zhurkojot :) bet taa jau skills ir shaut maak :) bet ne pa to ir staasts...

    Zhurkoja ? es uzlika c4 u nemu raundus , on tu ari bija daudz reizez pedejajs un ari lidz pedejam sekundem dzivoja un kas ? :) katrajam bija tada situacija , prosto man biezhak ;P

  5. On imel vvidu to shto ti pochti vsegda ostaeshja odnim iz poslednih v raunde. Iz za etovo i budet zaderzhi esli ktoto budet chiteritj i misiju ne vipolnatj. Esli tje dast aksesa tje nemnoshko izmenit igru nado budet, no tje zhe golova estj i budesh znatj shto i kak delatj, rzve ne tak?

    Igraesh nochom, vashe igraesh mnogo eto respekt.

    Ot menja bolshoi REC

    Da tas ir skaidrs , ja vajadzes izmainishu savu stilu :D

    Tā kā devils ir manīts gan naktīs, gan rītos, tad dodu atbalstu viņam uz vote, gag un BAN tiesībām. Dažreiz patiesi ir tā, ka nav neviena admina un viens kretīns izčakarē visu serveri.

    shodein bija to ka par visu nakti bija 3 chiteri un neko nevar izdarit , un bija 10 uz 10 caur 20 min vispar nebija cilvekus

  6. Šito kadru atceros un es ar nedaudz šokēts, ka vecās sejas saka, ka nav viņu redzējušas. Bet rec vai anti nedošu. Es šito čali nekad neesmu ieredzējis dēļ viņa spēles stila un vienmēr esmu teicis, ka tādiem kadriem acc vispār nevajag.

    Un kads mans stils ? ) nu vt piemeram tulit gigna spele no figther ar aim un wh ? un tur ir citi playeri adm nav vot ko darit ? kad bija jericco nakti bija norm tauta 9 uz 9 a shodien bez adm vispar bija tuks serveris ! es gribeju nakti paspelet , bet ar chitakiem negribas nevienam spelet !

    Un vispar , stils katram ir savs , ka cilveks es doma ka norm , nervas kartiba :) adekvats un galva ir ! es doma ka sheit jus nemat adm cilvekus kuram ir galva a ne kads vinam stils un skill ! cilvekam var but nereal skill bet galva tuksha

    Ja un tu var nobanot shito no figther , tur spele citi plyeri a vinsh ar chitiem un nedod citiem paspelet norm

  7. Esmu parliecinats ka shajos laikos kad tu grasies spelet adminu netruuukst....Admini vakaros gandriz vnm ir...

    Nu es strada ne katru dienu , es daudz spele pa naktim un no rita , krch kad varu tad spele :)

    Nu nedodiet ta nedodiet , es gribeju to votem xk un xgag , lai pa naktim kad maz cilvekus splee uzmet vote uz kaut kadu fun mapu , xgag lai cilveki norm runa , xkick li nebudut ff un vis :) man nevajag nekadus tur pilnigus acesus un es to neprasa :P

  8. Частенько видел тебя на серваке, но не на столько часто чтоб дать тебе ацц.. пока--что ANTI :)

    Ну перерыв большой , теперь снова с вами ) буду играть как можно чаще , в рабочие дни соответственно только вечером

    tākā spēleju es te bieži , bet parādijies esi tik tagad uz paris dienam, tā nav garantija ka pēc nedēļas nepazudīsi, gadu esmu nospēlējis intensīvi un tevi pirmstam nemaniju, es arī gign serverī spēlēju kadus gadus 6, un nezin kapēc , bet ļoti daudzi spēlētaji izsakas negatīvi par tevi un admin čatā sūdzas

    Par laiku pareiz , nezin kapec uz manim sudzas , es neko sliktu nedara !

  9. Kopš jaunās regnick sistēmas tev ir ieķeksēts, ka pēc termiņa beigām tavu niku nevar izmantot neviens cits? Te ir šis tas mainījies, varbūt neesi pamanījis :)

    Nevar , ja terminsh nav pagarinats ari nevar tikt serveri , es kad pirmo reiz grib tikt serveri nevarja , prasa paroli :P

  10. nu regojies esmu no 2006 gada, bet gadu apm spēlēju pirms tam - takā 6 ~ 7 gadi sanāk. Tagad, ka saki es tevi atceros tā miglaini arī labi spēlēji, bet goodmans pareizi teica par to niku ka daudzi izmanto un nevar saprast kurš ir kurš.

    Mans nick visu laiku bija REG ! un ne viens nevareja tikt serveri bez paroli :) uz citus serverus vareji spelet ar manu nicku uz gigna NE :)

  11. nee nu prikols jau ir tajaa, ka tevi isti neviens nezin, es ari speleju ljoti ilgi te, bet tevi kaa veteraanu neatceros, pirmo reizi tevi pamaniju pus gadu - gadu atpakalj ;)

    Nez Epix ka tu mani neatceros , es ar tevi speleju loti daudz , un to es atceros un tevi :) nez ka ta var but , nu ka var teikt - -laiks iet ) varbut aizmirsa :P

  12. negative, piedod nekas personigs, bet pārāk jauns serverī ( GIGNĀ ) esi un serverī jau daudz pretinieku Tev ir

    Jaunaks ??? es spele gigna 6-7 gadi , un es speleju kad tu sheit vel nespele :) nu lab ja vajag laika paspelet serveri , paspeleshu :) ja es pareizi sapratu

  13. Извиняюсь не увидел как название писать !

    ( Pieteikums Cs.gign.lv Main )

    Всем Доброго времени суток !

    Тем кто меня помнит со старых времен - огромный привет ! (буду писать по русски т.к не хочу позорить лв язык ! хотя умею говорить и писать но правда плоховат ).

    Играю у вас на сервер очень давно лет 5-6 или даже больше уже не помню(это видно по регистрации акк на форуме) Раньше был здесь админом с почти полным аццесом ! Потом ушёл на большой перерыв года этак на 3 :)) в связи с работой за границей ! теперь я опять в Латвии и хочу с вашего позволения и одобрение игроков gign.lv получить несколько прав в игре ! Таких как : Votemap( для того что очень много и часто играю ночами и что бы украсить досуг и не заснуть вотать на fun mapki :P ) xkick ( что бы мог выкидывать FF) , xgag ( для того что бы игроки лишний раз не болтали лишнего) , xslay ( для того что бы не сидели на базах ) ! После перерыва поиграл тут 1 месяц - 1.5 играю очень много , стараюсь не тупить(ламерить) хотя иногда бывает , и за это получал slay , но как гвориться с кем не бывает ! На сервере себя веду достойно , стараюсь сдерживать эмоции и не кому не хамить , иногда бывает ругнусь но не к кому не относиться и то в шутку :) Аццес не сложный и хочу стараться помогать нашим админам следить за порядком на сервере и подымать онлаин ночного времени ) пусть Gign живет 24/7 :)

    Обязуюсь использовать если доверите права с умом и без ошибок !

    http://stats.gign.lv...er.php?id=19664 только странно что онлине показывает 60h

    Для тех кто не знает или подзабыл ( Кратко о себе )

    Зовут меня : Александр

    Возраст : 28 лет

    Живу в Латвии - рига

    Играю в CS почти с самого основания самой игры ! Был в таких командах как [MRLS] , [MDS] ну это кто помнит ещё 1.3 играл с такими игроками как Copkiller aka Kram , travokur , banshee и т.д ) времена таких команд как Ursa и т.д !

    Человек я не глупый и вполне адекватный , играть умею по строй памяти ) думаю игроки сами это видели , бывает что могу ламерить с непривычки но не судите строго я только вспоминаю старое ) ну собственно вот что и хотел вам поведать о себе ! Специальности повар , программист !

    Надеюсь на положительные отзывы со стороны как и администрации так и от простых игроков ! :)

    С уважением игрок Gign.lv - DeViL

    Ja bus vajadzigs , pameginashu uzrakstit Lv valoda , bet tas bus gruti ;)

    • Downvote 2
  14. Skillu djeks es skatos , es ierakstiju pa pirmo demo ka 50/50 ! bet otra demo tur ir wh ! un nevajag sheit savus pontus rakstit ! es spele cs ilgāk un zinu kur ir skils a kur ir wh ! Manuprat tur ir wh ! :thumbsdown:

  15. Ngear , nezinu tur ir 50/50 , es paskatijos pilnu demo , bet tur bija daudz momentus kurus var izdot pa [] ! es vel paskatishos otru demo un iedoshu pilnu atbildu ! nu manas domas , ka vinam ir wh , vinsh divaini spele ! un loti daudz momentus kur vinsh nevareja zinat !

  16. Varat vinu nobanot , vinsh katru raundu uz visiem dirst un katru raundu man pa 17 hp atstaja ! besi , nevar paspelet norm ! a adm laikom pof uz to ko vinsh dara :blelohs:

    nick : d3m0

    viss ! Ads nobano vinju ! :khehehe:

  17. darek nu vispirms , paskaties kads ieregistrets mans accaunts uz foruma :) otrs es zinu manu setinfo , kads bija no sakuma un nemajnijas no tiem laikiem, acc nekad un nekam nedodu ! a par pagarinashanu paldies ! :khehehe:

  18. darek tas bija uz war3 ! nu es atradishu demo un ielikshu ! :thumbsup: a vel vines jautajums , cik reize gribeju pagarinat savu nicku , bet neka nevaru , kaut kas nesaprotu ko tur vajag izdarit ! :superlol:

    Vo atrodu demo :) a nick m e r r y , tapec ka nevaru ar savu nicku spelet :) nevaru pagarinat :blelohs:

    man to vispar patik , 5-us gadus uz gign spele , adm biju ilgu laiku , un tadas lietas :unsure:

    weekly_csdm.gign.lv_1004100620_de_cbble.zip

  19. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 48425

    | ADMINS: dyversant!

    | NOBANOTAIS NIKS: m e r r y

    | NOBANOTAA IP: 85.254.65.19

    | IEMESLS: e r aim

    | UZLIKTS: 10.04.2010 06:33

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/

    Man interesanti kur man ir aims ? :DDD lai vinsh ieliks demo shejt ! man gribas zinat kapec vinsh man banu iemeta ! :lolza:

×
×
  • Create New...