Jump to content
GIGN Forum

SheYn

Mirstīgais
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SheYn

  1. tikko smuki izvilka uzvaru zviedri - mums riit pret sveici vakaraa. nezinu, vai tas ir labaak par speeli pret krieviem,bet atpuusties varees pa 4h ilgaak latviesi

  2. Esmu mazliet aizkavējies ar autoskolas sākšanu,dzimene jau 24 oktobrī,un tiesības gribētu dabūt pēc iespējas ātrāk,tapēc vēlētos atrast autoskolu,kurā varētu iziet teorijas,braukšanas apmācību jo ātrāk, jo labāk.Braucu labi.

    Pašam pagaidām ir doma iestāties mustangā

    St,Sv 11 nodarbības. Ceru,ka varēs iztikt arī ejot tikai 6dienās.

    Mustangs ir ok autoskola?

  3. Sveiki.

    Pirms pāris mēnešiem apritēja ceturtais gads kopš es apgrozos GIGNā.Sākumā spēlēju ar niku Gladiator,kurš arī ir mans regotais niks.Tagad jau kādu laiciņu uzturos cs`ā ar niku SheYn.

    Līdz šim neesmu rakstijis nevienu acc pieteikumu,protams esmu par to domājis,bet nebija īpaša vajadzība.

    Tagad GIGNa pub serverī ir manāms pamatīgas pārmaiņas pēc buster noņemšanas,un ,diemžēl,šīs pārmaiņas nav bijušas uz labo pusi.Negodīgu spēlētāju skaits ir pieaudzis acīmredzami un jūtos droši serverī tikai tajos retajos gadījūmos,kad paskatoties uz spēlētājiem serverī redzu kādas 2/3 pazīstamu niku.Tapēc es vēlētos palūgt xban & xslap,lai palīdzētu uzturēt/atjaunot kārtību serverī.

    Spēlēju GIGNā nenoteiktos laikos intervālā no ~deviņiem no rīta līdz ~diviem naktī.

    Ceru uz Jūsu atsaucību.

    Admins,kurš mani ieteica - flashback.

  4. Vieta: pub

    Niks: **_SKORPIONS_**

    Iemesls: WH

    Laiks: kad nav admini

    vispār, diezgan nekaunīgs čīteris,tikai jau tapēc,ka klaji izrādaka viņam ir čīti un jau ir iejuties gignā ,spēlējot katru reizi ar vienu un to pašu niku + katra raunda sākumā tas cdhacks iespamo adresi,kur ir iespējams dabūt šos čītus.

  5. ha! dogy,mani ar pārmeta uz kso.lv un bļin - banned? kad tad es paspeeju tā nogrēkoties? :D Pats īsti neatminos.

    Runājot par Hivemind,esmu pilnīgi drošs,ka tas NAV viņš.Cik nu es ar viņu tusēju,bet gadās uzspēlēt basi vai iedzert aliņu kopā,tapēc zinu,ka ar galvu viņam ir pilnīgi viss kārtībā.

    Jums vienkārši nav ne jausmas,kurš to izdarīja tapēc ceļat atkal gaismā kādu,kurš pagātnē ir sastrādājis kaut kādus sūdus.

×
×
  • Create New...