Jump to content
GIGN Forum

ban1

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ban1

  1. Jā tam es piekrītu vakar vakarā arī tanī mirklī biju serverī, Akec ienāk uzliek banu un automātiski iziet no servera. Kautgan tieši tanī mirklī bija cilvēks kuram bija [].

    Njaa laikam Akec tiešām nesaprot ko viņš dara. :axe:

  2. Sveicināti visi, esmu šeit lai pajautātu atļauju uz votemap.

    Sanāk ka ļoti daudz spēlēju uz gign no rītiem un pa dienu, unn cilvēki pazūd jo mape ir galīgi ļevā. Tāpēc Vēlētos dabūt votemap. Pazīstu gandrīz visus adminus, nezinu kurš būs par manīm kurš nē.

    Tas arī būtu tākā viss, nekko daudz es neprasu. ;/

  3. Sveiki, mani laikam jav diezgan daudzi ir redzējuši un domāju arī pazīst. Esmu šeit lai, pajautātu mūsu gign valdniekiem. Lai es arī varētu izmantot 3komandas gag slay un votemap. Tas būtu viss! Vēlos dabūt lai ieviestu kaucik nebūt serverī kārtību, un nelamāšanos. Parasti serverī esmu redzams ar Niku : ba[n]1 jo parastajam ban1 esmu aizmirsis savu setinfo passu. Gign serverī spēlēju ļoti daudz dažkārt pat kādas 6h dienā. Liekās ka šis jav ir kāds 4gads gign savienībā.

    Domāju ka mani attbalstīs darek, sye, blu[rr]y, Buhar, 13th'rip...

    Šeit āri mani stati. http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=40292

  4. Tas jau vairs man nepatīk ienāku, spēlēju visu laiku gign serverī un tad ienāk <flashback> un kautko sāk runāt par to ka man pirms 2gadiem ir bijis bans uz gign servera.

    BAN] Izbanojis tevi ir: flashback

    BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: ban1

    Un saka ka vairs es te varot nespēlēt.

    BAN] Iemesls banam: sk iisakot EJ PROM un nenaac atpakalj <c> Macho @ Jan 13 2006

    Pirms tam viss bija norm ar visiem atkal normāli sadraudzējos, ar visiem pārrējiem adminem norm runāju piemēram, bloodlord, sye, GOLFY_S, aToss, Dj erix, cilveeks. Visu laiku normāli spēlēju bet nu tagad ban par neko, kas tas ir ??

    BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laik

    smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2524.gifsmiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif

  5. Nu nez ja jau cilvēkam nevar dot otru iespēju tad jau zaban.gif . Bet kapeec gan nevar nonemt un pavērot kaa es spēlēju un lab es to atzīstu es spēlēju kā lohs ar čītiem bet nu nekad vairs nespēlēšu ar čītiem tagad man ir dota mācība. Un es ļoti lūdzu nonemat man banu. Jo arī mans brālis fuJ1 vēlas spēlēt uz GIGN.

    Tad es patiešam palūdzu no visiem sirds dziļumiem lai man to banu varētu nonemt. Un lai es varētu pierādīt ka es spēlēju bez čītiem.

    smiliez.de_2090.gifsmiliez.de_2090.gif

    Lūdzu nonemat.

  6. Man ir viens jautājums, vai ir iespējams nonemt banu no cs.gign.lv servera. Banu dabuju no Outlaws banu dabuju par to ka "suukaa" taa bija rakstiits console un uzlikt tika pirms 112 dienam. Mans niks ir ban1, es ļoti lūdzu nonemiet man banu jo gign ir vienīgais sakarīgais serveris kur spēlē patiešām labi playeri. Vel ir labs cs.dtcom.lv bet diemžel viņam ir liels pings. confused.gif

    stfu.gifstfu.gif

×
×
  • Create New...