Jump to content
GIGN Forum

I come with peace :D

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

I come with peace :D's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Umņiks :D Lab , ir tāds teiciens - muļķis no sākuma tevi noved līdz savam līmenim un pēc tam uzveic ar pieredzi. Izskatās , ka sāku jau krist līdz tavam Turpinat nodirst viens otru tādā pašā garā , gignam tas piestāv. Udači.
  2. KazaK @ Chill Muti jau tev liela bezgala
  3. Uz šādiem jautājumiem par Chill projektu nevaru atbildēt , neesmu main's.
  4. Man taču reāli pie kājas ar ko tu tur esi runājis un ko tev tur ir piedāvājuši.Tici? Un es tev 2x saku - šaubos , vai -ynk (vai kas tev tur kaut ko prasījis) vēl kaut kādu palīdzību prasīs.
  5. Neko par jūsu sakariem nezinu un negribu zināt. Lai gan šaubos , vai tev vispār vēl viņš kaut ko prasīs pēc tava & co taisītā topika Chill forumā.
  6. Ehh , cik sapratu headeri nomainīs.Nu , lai jau paliek. Vismaz puikām mierīgs prāts būs. :D Nu kur šitādi retardi rodas kā tu?
  7. Lab, padomāju mazliet uz priekšu un sapratu , ka jau rīt , te būs pilns topiks ar nežēlīgājiem "nolicējiem" , kuri ņems talkā klaviaturū un mauks pa taustiņiem ūberīgos tekstus , kuros būs manis , chill komūnas un chill weba headera nodiršana + taisīs apokalipsi , ka headeris ir zagts un "neveiksmīgi pārzīmēts". Nācu šeit tikai dēļ Angel un <topika autors> , kurš Chill'ā izcēlās vismaz uz 5minūtēm , izrotājot forumu ar skaistiem tekstiem par headera zagšanu. Kar4 , vienkārši gribēju pateikt , ka chill web headerim , nav nekāda sakara ar gign webu. GL.
  8. Patīk , jau patīk lieki dirst , ne? Ak pareizi , atceros.Tu tak arī chill'ā kādu laiciņu atpakaļ apgrozījies un ja atmiņa neviļ , tad arī ar PS darbiem tur mētājies.Saliekot visus faktus kopā varētu būt tā , ka esi gign weba header autors?
  9. Acis man ir tieši tur , kur viņām vajadzētu atrasties un pie tā arī paliksim. Ar tavu vārdu krājumu man nav problēmas , bet bija diezgan interesanti palasīt visus tos salikumus Jā , it īpaši pirmo rindiņu. Un "tam daunim" ir trūkumi tāpec , ka headerī nav sniegavīriņi un dāvaniņas? Tu padomā ar ko saistās ziemassvētki un tad runā par kaut kādu speršanu.Chill komūns nesastāv no tādiem cilvēkiem , kuriem trūktu izdomas un nebūtu smadzenes izdomāt pašiem savu headeri. Man vienkārši liekas , ka tu , vai "jūs" mazliet pāršāvāt pār svītru domājot , ka kaut kas esot špikots , vai pat zagts.
  10. Kas tur nosperts? Varētu mani kāds apgaismot? Kas tu Angel domā , ka gign webs vienīgais drīkst izmantot headeri ar z-svētku tēmas attlēu? Vārdu krājums jau tev ir milzīgs , ko pierādīji uztaisot topiku chill forumā. ( ja vien tas biji tu)
×
×
  • Create New...