Jump to content
GIGN Forum

jerrico

Moderators
  • Posts

    4283
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by jerrico

  1. Man te tagad ar kaut kaadu e46 jaabraukaa, bet raada kā vajag radiatoru uzpildīti, OK, bet haubi nevar atvērt, sālonaa to klokji raustu, pie haubes raustu, bet nav reakcija nekāda nevar atvērt. Kas viņu tur tur un kā atvērt neizluižot haubi ar visām lampām?

  2. Atkal lomu nospēlēja manī mītošais slēptais Dinamo fans, pilnā pārliecībā parAvto biju, būtu smuks koefs izgājis kopā ar čehu uzvaru pār krieviem. Nekas vismaz alēns ātrāk dzērās uz nerviem :D Gan jau teniss šodienu saliks pa plauktiņiem.

    Betsafe ilgi nospēlēju, maz live video translāciju, kas visspilgtāk palika atmiņā ir tad kad palielākas likmes izgāja tad nereti likmes tika atceltas dēļ "sistēmas kļūdām koeficientos", ja liec lielas likmes tad citreiz diezgan ilgi jāgaida likmju izskatīšana/pieņemšana. Stulbi noteikumi par retired, atceltām spēlēm. Diezgan paliels procents depositējot. Tas ātrumā viss ko atceros (pirms 2 gadiem vismaz tā bija). Plusi, ka diezgan foršas freespin akcijas citreiz uz kazino ;)

    Teniss iespīdināja tomēr kādu cerības staru :)

    Nemāku skrīnu no androida ielikt

    post-2311-0-98048800-1423175304_thumb.jpg

  3. Hei sen neredzētie, jaunie un vecie buki :) vajag mazliet palīdzības, varbūt ir kāds, kurš var man uz paypalu pārsūtīt 33 eiro un es caur ibanku pārskaitu uz tavu kontu? Man paypals galīgi negrib ņemt pretī SEB mastercardu :/ ja ir kāds, kas var izlīdzēt uzmet PM

  4. jerrico iznākums? uz ko uzliki? :)

    uz federeru ar shaubaam, bet kad saaku just ka buus mati aatri uzmetu laivaa uz djokovicu citaa totjikaa, vismaz miinusaa neieraavu.

    ko varu pateikt, nelasiet nekaadus ekspertu viedokljus, previevus uttt... vnk sekojiet liiiidzi visam un buus

    es speeleeju tikai uz tenisu,

×
×
  • Create New...