Jump to content
GIGN Forum

T0masS

Game Admin
  • Posts

    1666
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

Posts posted by T0masS

  1. On 02/03/2017 at 7:04 PM, Nightmares^^ said:

    Manuprāt būtu tīri ok, ja Webā esošajiem jaunumiem uztaisīt fišku, ka tie būtu kā links uz forumu, kur turpināt diskusiju, tobiš, rakstiem, spiežot "Lasīt visu rakstu" pārmestu uz automātiski dublētu foruma topiku. Kaut kādu syncu izveidot, ja tas ir iespējams.

    Tad jau vien atliktu atrast kādus nolaiferus, kuri seko līdzi spēlēm un raksta kaut ko vismaz pāris reizes nedēļā :D

     

    Tā patiesībā nav slikta ideja. Pačekoju to pašu battle - viņi ziņu saturu ļoti atšķaida, jo arī pietrūkst resursa. Ik pa laikam kāds uzraksta kaut kādu "oriģinālgabalu", bet pamatā saturu veido aktuālo ziņu pārpublicēšana no medijiem. Grūti spriest par reālo ieguvumu, bet itin bieži komentāru sadaļā vai forumā aiziet karstā diskusija. Tas rada kaut kādu priekšstatu par dzīvību.

    Varbūt iesākumā var iet vieglāko ceļu t.i. informāciju pārpublicēt un parunāt par spēļu / tehnoloģiju / auto jaunumiem? Ja tas dos kādus ieguvumus, tad jau tālāk varam mēģināt šādu virzienu attīstīt. Saprotams, ka tas iziet ārpus ierastās politikas rāmjiem, bet varbūt tieši tas ir nepiešams. 

  2. Problēma ir tajā, ka PSG ne šogad, ne arī kādu citu gadu tiks finālā. Tāpēc šo, slapjo sapņu scenāriju, nevarēs īstenot realitātē, rauduli.

    Pavēro uzmanīgāk PSG spēles gan Francijā, gan ČL, atradīsi arī tur fliflopus. Un uzsvars uz "Tavs" šoreiz bija lieks.

  3. Ceru ka Wolfi iesitis fixi Madridee 1mos un tad jau Realam 4tras bumbas buus vajadziigas :) Nu ceru ka PSG sasparosies uz City paņems uz desu! Žēl par Torresa sarkano 30tā minutē, savādāk iespējams Atletico buutu tuvaak 1/2finalam! Nu Benificaa parak daudz variantu vienalga neredzu!

    Ceru uz šādiem 1/2

    Atletico-Bayern

    Wolfsborga-PSG

    Ārtij, beidz. Bayernam izbraukumā jāspēlē pret Benficu, kuri pirmajā spēlē izskatījās ļoti labi. Protams, favorīts saglabājas Bayern, bet nebūtu pārsteigts, ja portugāļi tiktu pusfinālā. Šogad komanda ļoti labi izskatās!

    Redzot manu avataru, pieļauju, ka sapratīsi, kāpēc man Tava prognoze nepatīk. ~_~

    • Like 1
  4. Ļoti bezzobaina spēle Real izpildījumā. Nenovērtēja vilkus un tagad būs jāsvīst Madridē. Pēc El Clasico šādu spēli parādīt...

    Kopumā vispār ļoti interesanti 1/4fināli. Visas atbildes spēles gaidāma baigā intriga. Iedomāsimies - pusfinālos spēlē Wolfsburga, Benfica, Atletico un MCity. Vai nebūtu jauki? :)

  5. Pirmkārt, viens ir atrast izcilu konkrētās izspēles fotokadru 2h PĒC spēles, bet otrs situāciju redzēt no spēlētāja acīm. Ļoti bieži epizodes atslēgas spēlētāja (Melo) un fana/trenera/citu tobrīd laukumā esošo spēlētāju redzējums konkrētajā situācijā ir krasi atšķirīgs. Tikpat labi varam atrast Pola, Rondo, Rubio un paša Porziņģa atsevišķu izspēļu foto, kurās viņi ir bijuši egocentriski pidari, kas saviem komandas biedriem vispār nepiespēlē. Vai jāpieņem, ka viņi nemīl piespēlēt? Šaubos.

    Otrkārt, Karmelo, protams, ir mega skorera ego. Tajā pašā laikā, spēlē pret MAVS, tieši viņš bija tas, kurš spēles galotnē bļāva gan uz Aflalo, gan Kalderonu, lai atmet bumbu Zingeram. Viņam bija jāizpilda, principā, tobrīd priekš Knicks svarīgākais 3pt. metiens (no 8 metriem) spēlē. OK, Melo, liekot bloku, nopelnīja uzbrukuma sodu un Zingera metienam vairs nebija nozīmes, taču žests bija patīkams. Tas ir vēl viens iemesls kāpēc nedomāju, ka Melo "ienīst" Porziņģi jeb konkrētajā brīdī "neieraudzīja" Porziņģi.

    Treškārt, Knicks forumā vairums lietotāju Porziņģi atzīst par šī gada komandas labāko spēlētāju. NYtimes, balstoties uz šo forumu, uzdeva jautājumu Melo - "Vai Porziņģis ir labākais komandas spēlētājs šajā sezonā?" ,un viņš to apstiprināja. Protams, viņš atzīmēja, ka neviens no komandas, ieskaitot viņu, nespēlē savā līmenī. Taču ne Nuggets, ne Knicks laikos Melo publiskajā telpā nebija izcēlis kādu citu par labāko spēlētāju (ne mans, bet žurnālista teiktais) savā komandā. Tas, manuprāt, liecina, ka viņam ir cieņa pret Zingeru.

    Ceturtkārt, piekritīšu jau izskanējušam viedoklim - nahuj Fišeru un Kalderonu. Fišers savā laikā bija labs clutch-time šūters, taču izspēles, manuprāt, viņš nespēja organizēt. Bija taču gan Kobe, gan Durants un Vestbruks, kas to darīja viņa vietā.

    Piebildīšu, ka neesmu Melo fans, pat ne tuvu. Taču mani simpatizē viņa "fāterings" pār KP. Vismaz man šķiet, ka viņam svarīgāk ir tas, ka Knicks kļūst par reālu PO un, iespējams, titula komandu. Ja tā būs, tāpat Melo būs atslēgas spēlētājs - vismaz viņa galvā.

    No citas operas - man ir prieks, ka šeit ir tik daudz KP fanu, kas seko līdzi viņam.

    p.s. Ja izlasījāt visu postu, tad paši vainīgi.

    • Like 1
  6. #28180 posts šajā topikā +

    pavisam nesen sēdēju bez interneta pusi dienas. sazvanīju, ka ir tāda problēma un tika atrisināta tikai pēc 4h.

    nedēļu no vietas problēmas ar televīziju. ik pēc konkrēta laika vienkārši ieķeras. sākumā domāju, ka tv pats kaut ko niķojas. īpaši televīziju neskatos, tāpēc tam tik ļoti nepievērsu uzmanību. stāv ieslēgts fonā. nācās atkal zvanīt. pāris stundu laikā salaboja.

    pēdējās dienās pings ņipričom lēkā. paliek nestabils internets.

    kādreiz kaut kas tamlīdzīgs nebija.

    Liels paldies par informāciju. Tavu iepriekšējo postu biju palaidis garām - atvaino.

    Pašam arī internets sācis pamatīgi vilkties. Izrādās, ka ne man vienam.

    • Like 1
  7. 5+ gadus ar lattelecom viss bija kārtībā. pēdējos mēnešos sāk vārīt ziepes. esmu vīlies.

    labprāt pārietu pie cita, bet ir tāda situācija, ka pieejams ir tikai ltc. :/

    Vari, lūdzu, nedaudz konkrētāk? Kādas ir bijušas problēmas?

  8. Priekš Gūdmena zemāk citēšu daļu no materiāla, kas publicēts portālā Delfi.lv materiāla. Tavs teiktais patiešām neiztur nekādu kritiku. Viņš ir ienācis vairāk kā spoži! Turklāt, "ar spēku iet caurgājienos" jeb ar gaļu spiest bumbu grozā nebūs Porziņģa trumpis nekad. Ne par velti viņu vairāk salīdzina ar Novicki, nevis, piemēram, vecāko Gazolu.

    Neskatoties uz fiziskajiem parametriem, viņš JAU ir pierādījis, ka nebaidās iet kaulā. Savāktie rebaundi pie pretinieku groza (starp citu, dalīta 3. vieta visā līgā) liecina ne tikai par lielisku "ožu", bet arī fizisko spēku. Likt putbakus pāri Aldridžam un Lovam nav joka lieta.

    Par to, ka līdz galam nezina savu vietu - piekrītu. Taču pozitīvāk, ka viņš ir atradis savu vietu aizsardzībā par ko visvairāk apskatnieki runāja pirms sezonas. Ja ne ārējās līnijas spēlētāju impotence un nevēlēšanās strādāt aizsardzībā, tad kopējā aina būtu vēl labāka. Par uzbrukumu gan piekrītu.Tajā pašā laikā iejusties komandā, kur jau ilgāku laiku ir bijusi viena uzbrukuma opcija - Entonijs - jebkuram jaunajam būtu grūti. Šobrīd arī treneri līdz galam nezina, kā labāk izmantot Kristapu, bet kamoon - cik spēles ir aizvadītas? Pagaidām viens no Kristapa trumpjiem (tālmetiens) vēl nestrādā, tāpēc sedzēji no viņa atkāpjas, padarot grūtāk izpildīt caurgājienus. Taču, kad viņš piešaus mērķi, būs gan pārliecība pašam, gan arī tavi minētie caurgājieni.

    "Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" debitantam, latvietim Kristapam Porziņģim pirmajās septiņās spēlēs sakrātā statistika ir tikpat lieliska, kā savulaik līgas lielākajām zvaigznēm, kad tās ienāca "lielajā basketbolā", vēsta "Knicks" mājaslapa internetā.

    Porziņģis vidēji spēlē guvis 12,3 punktus (otrs labākais rādītājs komandā, līderis – Karmelo Entonijs ar 21,4 punktiem), izcīnījis 8,6 atlēkušās bumbas (labākais rādītājs komandā), pārtvēris 1,3 piespēles (labākais rādītājs komandā), bloķējis 1,3 metienu (dalīts labākais rādītājs komandā).

    Visā līgā vēl tikai Andrē Dramonds no Detroitas "Pistons" var lepoties ar komandas līdera godu trīs statistikas rādītājos – atlēkušajās bumbās, bloķētajos metienos un pārtvertajās piespēlēs.

    "Knicks" norāda, ka Porziņģis pirmajās septiņās spēlēs kopā ir guvis 86 punktus un izcīnījis 60 bumbas pie groziem, kā arī trīs reizes sasniedzis "double double". Ar tik iespaidīgu statistiku pirmajās septiņās spēlēs (vismaz 80 punkti un vismaz 60 atlēkušās bumbas) savulaik izcēlušies Šakils O'Nīls, Kriss Vēbers, Tims Dankans, Lamārs Odoms un Bleiks Grifins."

    • Like 1
  9. Fishy! Bēgļu tēma aktualizējās brīdī, kad tika nopludināta informācija par GIGN foruma lietotāju vidējo algu. ~_~

    Ja nopietni, tad noteikti būs ļoti daudz tiesas darbu par rasismu (ja bēgļi ieradīsies).

    • Like 1
  10. Statistika ir domāta, lai to pārspētu. Daudzi ir teikuši, ka spēle vienmēr beidzas pēc finālsvilpes.

    p.s. Vēlreiz uzsvēršu to, ko teicu iepriekš - neticu uz POR atspēlēšanos, bet kamēr sērija nav beigusies, tikmēr iepauzēsim.

×
×
  • Create New...