Jump to content
GIGN Forum

kjiselis

Game Admin
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kjiselis

  1. uztaisat eksperimentu , nolaizhaties lidz 700 elo un tad meginat vismaz dabuut pari 1000, gan jau ka ir iespejami , bet nu neteiktu ka baigi vienkarshi , it ipashi jau, ja spele ar random cilvekiem 5x5 :)

    Pasham palicis bik pari 700 elo , traki gruti iet tur :)

  2. GooD`MeN šaut zažimā, jo dzirdēja pretinieku ir viens a tajā momentā acīmredzami chuwja lagojošais kompis un pele pārlec tieši uz pretinieku, to arī bez wh var redzēt! Iespējams jau ka tā ir tikai haļava, kā jau worms teica, bet nu negribās ticēt!

  3. bans tev ir par to ka tu adminus saukā par dauņiem, un tikai 30 min , cits manā vietā domājams būtu uzlicis daudz lielāku termiņu. Mums tagad būtu visiem adminiem jasēž spectatoros un jaskatās kurš nu tagad chuwim traucē spelēt , pašam neliekās dīvaini. Nevajag uzpūst no mušas, ziloni!

  4. Jā, chuwim taisnība, bija tāda lieta ka viņš visu laiku čikstēja, noteikti tev ir arī taisnība par to ka es esmu daunis, bet par to čiteru būšana, tam InFinite!^ visdrizāk bija wh, bet pēc vienas epizdoes es netaisos bānot, būtu 100% parliecinājies ka ir wh , būtu arī nobanojis, tev ieteiktu pieklājīgāk komunicēt, varbūt tad kāds tevī sāks klausīties.

  5. nedomāju ka te vajag šķirot latviešos vai krievos. gan pie latviešiem un krieviem ir ipaši apdāvināti cilvēki, kas ar kaut ko grib izcelties! un par to video, protams ka no vadītaju puses tur ir +10 cm! Nedomāju ka policistam būtu problēmas sarunāties ar vadītāju krieviski, ja būtu normāla attieksme!

×
×
  • Create New...