Jump to content
GIGN Forum

BOT^a

Game Admin
  • Posts

    1702
  • Joined

  • Days Won

    24

Posts posted by BOT^a

  1. man izvēle būtu škoda. lētas detaļas un apkope un pats auto jauns ir lēts. jā mīnus ir tas plasmasas salons, bet visādi citādi nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt, kā nekā 6 gadi arī 2008 gada škoda octavia 2 elegance manā īpašumā.

  2. da ne ko viņi nepārbauda, vislabāk ja tev kādam paziņam ir pieeja globālajam servisa tīklam kurā visi dīleri reģistrē datus par nobraukumiem un katram darbam kas autiņam veikts.

    Ja neviens pa rokai nav tad varu pieslēgt pie VAG-COMa autiņu.

    p.s. VAGCOm tikai VAG grupas autiņiem t.i. Audi, VW, Škoda, Seat

  3. agrāk bija mīts ka 2.7 nedrīkst ņemt, bet visā visumā neatšķiras no 3.0. šobrīd tirgū atrast labu c6 prefl/fl ir ļoti grūti, ja vien nerēķinās ar 12k+. uz c6 bundžu nebūtu prātīgi ņemt mazos motorus, vislābākā/optimālākā kombinācija ir 3.0. bet nu patēriņš protams nav mazs, un ja vēl smaga kāja tad rīgā sastrēgumu stundās 16l, mierīgi naktī izbraucot cauri Rīgai iekļauties 10-11L var, pa šoseju 6.5-7.5L (man nav čipots, un nav nekas izgriezts, pilnīgi viss vietā kā no rūpnīcas komplektācijā). Ar to ka tu paskaties sludinājumu nevar pateitk vai auto ir labs vai slikts, viņu vajag izsist pēc šasija numura lai uzzinātu kādas kaites jau viņam ir novērstas, kāds reālais nobraukums un kāds stāvoklis pārējam var orientējoši pārbaudīt ar VAGCOM pats.

  4. Audi A4 , nu dikti patik tie s-line modelji, tikai vai tie ir piemeroti LV "lieliskajiem" celjiem, un eksplotacija varetu butu stipri dargaka kaa tai pashai Toyotai

    Par toijotām neko nezinu, bet ar Audi A6 C6 vizinos jau vairāk kā 2 gadus, nav tā ka īpaši piebremzētu pie kāda nelīdzenuma, piekarē pa šo laiku esmu mainījis vienu ķegu un arī neilgi pēc nopirkšanas. Problēmas varētu rasties ja pirksi ar pniemo piekari, bet te arī cilvēku domas dalās, jo katrs cilvēks nopērk to auto dažādās cenu kategorijās un ar dažādu nojātu stāvokli.

    p.s. standarta apkope eļļas maiņa + filtri (gaisa, eļļas, salona, degvielas) 120 EUR, protams ja pats maini, cik par darbu nemāku teikt

×
×
  • Create New...