Jump to content
GIGN Forum

R3VOLUTION

Mirstīgais
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by R3VOLUTION

  1. Steam bija tikai tapec, lai neizdomatu kadreiz uzmaukt ar wh vai ko tadu! Bet redzka sanaca, nevaidzeja nemaz cheatot, lai butu steamid nobanots! bljaviens, dzii, tu blje neesi iebraucis, es pateicu, ne tad ne! galigi ahujel? da butu cheatojis doma rakstitu pie problemam shadu shitu? doma ar galvu lidzi, tam ko raksti!

    jonathan tev atbildeju pasha sakuma..

  2. Idiocracy.(Idiokratija)

    Komēdija, Piedzīvojumu, Zinātniskā fantastika

    Lomās: Lūks Vilsons, Meja Rudolfa, Dakss Šepards, Antonijs Kemposs, Deivids Hermans...

    treileris: http://www.youtube.com/watch?v=L0yQunhOaU0

    sižets:

    Iepazīstieties ar Džo Baueru. Viņu gan nevar uzskatīt par izcilību, taču, kad valdības īpašais eksperiments ar iesaldēšanu izgāžas, viņš nonāk tālajā 2505. gadā. Sabiedrība ir degradējusies. To vada pilnīgs komerciālisms un trula televīzijas programma, un Džo kļūst par gudrāko cilvēku uz planētas. Tagad viduvējā Džo ziņā ir iegriezt cilvēces evolūciju pareizajās sliedēs! Filmas asais sarkasms un pārliecinošie dialogi jums liks smieties vēderus turēdami, vienalga, vai esat ģēnijs vai pilnīgs idiots!

    PATS BIJU UZ DIRSAS, komedija tada besakariga, bet nosmieties var līks!

  3. Whitney Houston - Million dollar bill (šīs dziesmas sākumā ir tāds meldiņš un bija velviena dziesma kurai bija tieši tāds pats meldiņš, varbūt arī mazliet savadāks, bet tāds pats vien bija!

    Gribētu šo dziesmu: dziesmu kuru gribu es, dzied arī sievieta, ar tādu var teikt smalku balsu, salīdzinājuma ar šo dziesmu!

    Whitney Houston - Million Dollar Bill (Lai noklausītos spied šeit)

  4. Tas bija domats, kjipa labak perc shito pa 5latiem, letak! Nejau, ka shita ir ahuni laba, bet pec tam saku, ka hhuinj :D

    Neatradu kur var apskatities vai suta ari uz kurzemi sho peli! vai tas ir iespejams, un cik maksa? lidz skrundai?

  5. r&r, tā 11:14, gadijuma nav tā kur vecene kapos micas ar džeku un pēkšņi statujai pie kuras viņi micās nokrit galva, un uzkrit tieši džekam virsu(galva izšķīst)! Tā ir tā?

    Edits, bļāviens, nevaru nekur atrast to "MAGNOLIA" zbal jau! Mošk kāds var iemest linku?

    Edits2, bļāviens, mekleju visu laiku nevis "MAGNOLIA" bet "MANOLAI" paldies, atradu!

  6. http://www.newgrounds.com/portal/view/500803

    Tavs signature atbilst, tam ko gribu teikt, par sho video, vai ari speli, kas tas domats! :D

    Phu, rita jaiet pie arsta, tas sarakstis zimes par pagaisho nedelju, kad biju slims! Pashajuta ir tiri normala, bet vedera mazliet ta jokaini, taka griezhas kautkas, nesaprotu kas tas ir! Ai labi, jaiet spelet pokeru!

    Edits: bljaviens, baiga shkrobe! :@@ Kkados 20:00 vakara uz betway uzskaitiju 7 latus! 2.50 sakuma uzskaitiju virsu! Tie bija 5.02 dolari! Pievienojos pie galda, bet kjipa uzmet, ka man ir 3.40 dolji, pofig ielieku naudu spele un speleju! Zaudeju kkadu 1 dolaru un eju uzpipat, tad atnaku atpakalj un kartis visu laiku vienkarshi AFIGENAS, kadas 10 - 20 reizes panjemu visu! Vienreiz normali no veicas, kad spele bija kkadi 6 $, man rokas 10 & 7 un galda man sanaca fullhaus, galda bija divi 10 un 7, 6 un vel kautkadas tur kartis! A dzekam, kas ar mani vel betojas, tas izmet savas kartis un vinjam 10 & 6! tas bija vnk tads FAIL! Man kkadi 9 dolji kopa un laimigs speleju, tad bljin saka vnk ta neveikties, rokas iedod Ace un K, bljin bet flopa iemet kkadus smirdigus 2niekus un 4niekus! utt! Bljin un ta visu laiku, tad nokritos lidz 3 doljiem atkal un saku ardities! :D Aizgaju uzpipet paest, atnaku atpkalj un visu zaudeju! Tad uzskaitu parejo naudu un to ari pakasu! Tagad ritiga shkrobe, vaidzeja labak nodzert!

×
×
  • Create New...