Jump to content
GIGN Forum

L-BeasT

Game Admin
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by L-BeasT

  1. Vispār spēlēju zem nika: krofj

    Bet nu lab, kā teiks šefi.

    Plus vēl uzrakstīju gaužām nekorekti, es spēlēju ar steam nevis nonsteam.

    Serverī tevi neesmu redzējis ne reizi.

    Kas attiecas uz šāda veida komentiem. Pēdējās 3 dienās spēlējot time to time, bet ļoti daudz un bieži, neesmu nevienu adminu redzējis, kas vispār būtu spējīgs izmest kādu, kas 3-5 raundus ir afk vai sēž visu laiku bāzē.

  2. Sveiki.

    Es te takā esmu atsācis šaudīties un gribēju vaicāt vai nav iespēja man iešķiest uz cs:go admin tiesības? Cik atceros, tad man tiesības bija uz visiem 1.6 serveriem, tas gan bija sen un varbūt kaut kas apgriezts jau.

    Takā spēlēju cs:go no steam, tad laikam jau nāktos to likt uz steam id or something.

    Pa lielam man īsti nevajag nekādus baigos pribambasus, Galvenais būtu slay, kick, lai visus afkerus varu sodīt.

  3. Tīri tā humoram. Sanāk, ka es vairs karoņiku nevarēšu uzrunāt kā "bl", jo tas skaitīsies lamuvārds? :D

    Bet nu jā. Adminiem nepieklājas uzvesties neadekvāti, bet ir simtiem spēlētāju, kas vienkārši domā, ka viņi ir pasaules nabas un ved ārā no pacietības. Šoreiz gan tīri smuki ir aprakstīta adminu nebūšana.

  4. Šeit spēlējis neesmu, bet forumā tēmu uzcept varu. Why thi shit dont make any sense?

    Un kā jau te ne reizi vien tiek minēts. Tu vari bļaustīties un ārdīties, bet bez demo un konkrētu vārdu pieminēšanas šito var vērt ciet un īpaši vairs neblamēties.

  5. brahhh tev pirkstus salauzt vajadzētu par šāu rīcību.

    1) chuwis vienmēr kaut ko randomā dirš un sprēgā.

    2) chuwis parasti ir tas, kas provacē, bet mēģinu uz to pievērt acis, jo ir "vecais buks" un kā izskatās raudulīga meiča.

    Īsti nezinu situāciju līdz galam, bet ezīts jau nav no tiem lielākiem dirsējiem un negatīvajiem čaļiem, kas ir redzēts. Par chuwi gan nevaru tā teikt. Tie ir tikai mani novērojumi. Nedomāju, ka šinī situācijā būtu savādāk.

    • Like 2
  6. good man -čīteru nav tāpēc, ka neviens viņus nesaskata vai ignorē! :D Te pāris dienas atpakļ vien bija 3 kadri, kuriem vajadzētu uzšaut par fragošanu! :D Bet takā tie ir visiem ļoti labi zināmi frageri, tad nav vērts iespringt! :D Čīteri ir būs un paliks. Un es gan neteiktu, ka vajag lepoties ar to, ka adminējuši apollo serverus. Jo uz apollo esmu banots 3x par wh un nereizi neesmu attaisnots! :D

    Overall cik esmu redzējis serverī un esmu redzējis maz, neko īpašu viņs nav darijis. Grūti spriest. Jel palikšu neitrāls.

  7. Tā prasība ir diezgan smieklīga, cik smieklīgs ir iemesls. Nevaru pateikt, ne nē, ne jā, bet iemesls tiešām ir smieklīgs. Ja tu teiktu, ka tev vajag xnextmap, jo tu gribi spēlēt next karti mazo, jo cilvēki pa maz. Bet tavs iemesls ir tad, kad ejot no servera ārā, tu gribi uzlikt nextmap kā mazo? :D Kam? Kādēļ? :D

  8. L-Beast nebiji iedomajies ka uz a2 apaksha bija enemt un vins ta uzmanigi lida ara lai neierauga!

    Es neapdomājies būtu licis banu pēc pistol raunda un kur viņš no a2 prefire izlienot laukā šauj pa čali, kas stāv uz slīpā. 99% gadijumos tur visi tur mērķi pie zaļās kastes, jo tā ir def vieta, kur stāv. Pa lielam 3 momenti pēc kuriem es biju pārliecināts par 100%. Tālākā demo nekādus īpašos fragmentus neredzu. Arī pēdējie fragi, nu pirmie divi caur sienu, var norakstīt uz skaņu. Pēdējais trešais kills.... nu fig zin! :D

    P.S. Es varu apskatīt demo vēlreiz uz Don't dotajiem laikiem, bet kā jau es teicu tur pusi no šī kadra fragiem es neredzēju dēļ slow motion laga.

  9. lmz - stāstu vēlreiz. No sākuma es skatijos demo ar pārliecību, ka čalim ir kubi, jo attiecīgi biju lasijis šo topiku. Pēc pirmiem raundiem arī likās, ka varētu būt, bet beigu beigās saku, ka man liekas, ka tur nekā nav.

  10. Noskatijos demo.

    1) puse no fragiem ir uz slowmotion citā kartes galā, so īsti neko redzēt, saprast nevar! :D good for this kid

    2) pirmie raundi izskatās totāli kubi kā jau te kāds minēja, bet tomēr izdomāju paskatīties visu demo. Vēlākos raundos sliecos vairāk uz to, ka čalim tomēr nav kubu.

    3) spēlēt šis čalis nemāk tiešām, bet tas kā viņš lien no stūriem laukā uz reload ... hmm izriet pa lielam 2 varianti:

    * kubi

    * noobs, kas savādāk nošaut nevar

    4) spēles pēdējie fragi uz a2, liek vairāk sliekties, ka tur tāds defaults vien ir.

    Es vairāk sliektos par unban, jo attiecīgi pietrūkst pietiekami daudz brīžu, fragmentu, ka var redzēt kubus.

    Mani divi centi pie šī topika.

  11. Es pats būdams diezgan nesavaldīgs tomēr uzskatu, ka tāda rīcība nav adekvāta admina aprindām. Un attiecīgi mēri ir jāpieņem. Es saprotu, ka iespējams cilvēki, kuriem ir real life vai arī darbs nav pa naktīm, īsti takā pa naktīm serverī neuzturas, bet tas nav iegansts, lai piedotu cilvēka nodarījumu. Tik pat labi alko reibumā vajadzētu piedot visas kriminālās darbības, kas veiktas.

    • Like 1
  12. Cik es spēlēju gg serverī, Picasso nav izcēlies ne ar kādām stulbībām, es arī bieži kikoju par bloķēšanu, jo tādi kadri ik pa laikam parādās.

    Un par banu nosaukumiem, man šķiet, ka tie var būt jebkādi, ka tik ir pareizi un neatrodās sūdzību sadaļā, vai tad nē? :)

    bana nosaukumam jābūt atbilstoši banam. Par šo tēmu ir runāts vairākas reizes. Nevar ielikt bana reasons "gailis", ja čalis ir skraidijis ar kubiem. Vai arī attiecīgi otrādi. Bana iemeslam ir jābūt tikt pat nopietnam cik banam.

    • Like 2
  13. Es tā skatos, ka visiem visu vajag un uzreiz! :D Savā laikā te par vienu ban komandu nācās lūgties un spēlēt 24/7 vismaz 2-3 mēnešus no vietas. Par tādām komandām kā xm vispār bija aizmirst. Un man savā laikā vidēji dienā bija 15-30 bani. Protams prieks, ka ir daudz jaunu aktīvu biedru, bet tas nenozīmē, ka visi jaunie randomā viens otram dod rec un viņiem vajag dot visu, ko viņi prasa.

    Pa lielam pikaso jau savu domu izteica un cik zinu vēl nav mests nost un war3 adminēšanas, tad lai jau tiek, bet iesaku padomāt, ka nevajag visiem samest xvotemap un xm, xb. Sūdzību sadaļā jau tā ir daudz pārpratumu un gay banu.

×
×
  • Create New...