Jump to content
GIGN Forum

fuj1tsy

Game Admin
  • Posts

    1060
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fuj1tsy

  1. Par mapēm varētu izveidot vienk iespēju, ka pēdējās četras spēlētās votē neparādās kas veidotu iespēju spēlēt arī citas.

    Par slotiem: varētu izveidot 21 slotus, no kuriem 20 būtu brīvie un 1 būtu priekš adminu brīvas iekļūšanas sērverī ( šeit varētu izveidot same plugin kā bija main: pilna sērvera gadījumā reģistrētais izkiko nereģistrēto)

    Nekādus krāsainos pribambasus. Pietiek jau ar ieroču skiniem kas pašiem ir inventorijos. Ja tik ļoti gribas nažus, tad Valve market'ā vari iegādāties viņus visus.

  2. Papildus admini saistībā ar tuvojošos vasaru nenāks par sliktu. Mēs visi lieliski zinām, ka vasaras laikā, kad ir foršs laiks un meitas apkārt klīst īsos brunčos, nav lielas vēlmes sēdēt pie kontra straikiem..

    Par pašu spēlētāju: Spēlē labi, komunikācijas problēmu nav. Manā skatījumā nobriedis cilvēks, kas būs spējīgs uzņemties šo atbildības nastu.

  3. Beidziet katrā topikā runāt par "p" flagu.

    To nedala kuram katram..

    Tev ir tika pāris iespējas:

    1.Restartē rūteri un ceri ka tiks iedalīta, tīra brīva ip

    2. Pērc Unban

    3. Maini provaideri.

  4. Un tāda ir jūsu "spēlētāju" attieksme pret adminiem utt? Iedomājušies sevi par pasaules nabām un nez kādām svarīgām personām un uztverat sērveri kā savas mājas.

    Kad čiteri traucē utt, tad gan skrienat un īdat, ienāc sērverī utt.. Kad paši kļūstat par traucēkli un uzvedaties kā trīsgadīgi zīdaiņi, tad gan ir viss kārtībā.

    Sāc ar sevis izvērtēšanu un tikai tad ķeries pie citiem. Neuzvedīsies kā pēdējais kretīns, tad pret tevi neizturēsies tā.

    • Like 2
  5. Tad mans atzinums ir:

    1. Nepārliecini, kā spēlētājs, jo tavs skills nav vērtējams pat kā medium priekš gign līmeņa( un kā mēs visi labi zinam, gign'am līmenis šobrīd ir vājš :) ).

    2. Bieži esmu manījis tevi sērverī trash'talkojam un jūzojam "matjperematj"..

    Vispārīgi, es personīgi esmu pret tevis uzņemšanai adminu rindās. Ir sērverī daudz spējīgāki džeki.

    P.S. audzē līmeni, pierādi sevi, un tad jau laiks rādīs..

  6. Pirmārt.

    Zico derētos suspend. Sīks tiko reģistrēts sūds aizdirš sūdzību topiku. Brīvs nahuj.

    Otrkārt. Piekritīšu Slaists pa visiem 100 procentiem par gign publiku un tā esošajiem cilvēkiem. 90% gadījumu ir tādi boti, ka pat mani paspēja jau reizes 4 nosaukt par čīteri, lai gan mans CS:GO skils ir +-10 stundas.

    Treškārt. Takā mans skills ir gandrīz nekāds, tad šos video skatīties man nav pilnīgi nekādas jēgas, jo starp skillu un čītošanu man vēl būs maz nojausmas, kā laikam, mmm, kādiem 90% gign CS:GO spēlētāju.

  7. Tiklīdz šis indivīds atvērs savu muti, tas ir: lietos necenzētus vārdus etc;un es būšu klāt, viņš saņems banu, kas būs vērts 36000 minūšu. Es neciešu adminus, kas uzvedas šādi. Esmu GIGN no 2005/6 gada un nekad neko tādu neesmu redzējis, kā redzu tagad .. Esmu gatavs zaudēt savas admina tiesības, bet līdz tam, kamēr man viņas ir - šādu sūdu nepieļaušu..

    • Like 1
  8. Ne jau man ar leksiku ir problēmas mērkaķēn... Ja esi neaudzināts orangutāns, tad tā ir tava problēma.. Bet serveris nav tava veļas mazgājamā mašīna kur tu to varēsi atļauties darīt ... Nespēj kontrolēt savu verbālo caureju, audzināsim..

    • Like 4
×
×
  • Create New...