Jump to content
GIGN Forum

kruzka

Mirstīgais
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kruzka

  1. Sitada problema pastav uz visiem serveriem . Csdm admini vispar neskatas par speles procesu,nekad neesmu redzejis ka admins spectatoros sedetu un verotu ka cilveki spele. Tulit pareji admini pateiks ,ka mes neesam ekstrasensi lai zinatu par visiem. Jums tiesibas dotas ,lai atvieglotu speles procesu,nevis laika pavadisanai ....

  2. raksti vai neraksti,pat ja ielikt demo,nekas neko nedaritu.Starp jums adminiem nekas nenotiek,jums it ka admins ir dievs.

    Viens no parkapumiem izmantot tiesibas pred adminu !!!

  3. fake tas na stucesana....

    Ja tu nesaproti manu domu izlasi velreiz,ja es tev piekritu ka admini nav ekstrasensi,bet citi speletaji tacu saka ka ir citers ,bet nu jau labi,jus tapat nepiekapsiet.Varbut nepamanija vai vel kas,cerams ka nakamreiz ta nebus :thumbsup:

  4. Man vienkarsi nepatik tas,ka vispar nebijas nekadas aktivitates lai nobanotu vinu ,prosta speleja talak.Un runa nav tikai par ingo,parsvara par visiem,ka admini vairak spele ,nevis skatas par speli.Un citeri nav tikai tie kuri skraida ar speed vai sauj uzreiz 10 galva,ir ari daudz citeri ar wh,nu bet nu ja ,jums tacu nav laika tam ....

  5. Tatad.....

    Spelejot n(mapi) ta gadas ka bija paris citeru,2-3.... Es ar svesu nicku biju verojis ta cilveku speli un nobanoju.

    Bet admins Ingo speleja talak,neskatoties uz to ka bija saprotams ka spele citeris,kas sauj caur sienam,bet vins izvelejas spelet talak.

    Un tas nav 1 tads atgadijums ari no citiem adminiem,cienitie admini atrodiet laiku ari paverot speletajus ,nevis spelejiet pasi .

×
×
  • Create New...