Jump to content
GIGN Forum

10-k

Mirstīgais
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by 10-k

  1. Neņemos šajā jautājumā neko ieteikt, jo uzskatu, ka neesmu pietiekoši kompetents, lai pamācītu citus, jo pats reizēm vēršos pēc padomiem pie pieredzējušākiem. Negribu būt viens no tiem cilvēkiem, kas uzskata, ja trenējās, tad var arī trenēt citus.

    Iesaku vērsties pie šiem cilvēkiem. Virtuāls atbalsts ar padomiem.

    nu var visu mainīt (muscle split per weekdays, vingrojumus, setus, reps, pauzes), tikai jāpārzin tas viss, lai pareizi varētu mainīt. reizi mēnesī var pamainīt šīs lietas, jo muscle apmēram 28 dienās pierod pie vienas specifiskas slodzes

    Domubiedru grupas:

    1. Bodybuilding un Fitness. Viss par treniņiem un uzturu! by Raimonds Gaspari
    2. Veselīgs dzīvesveids - Tava panākumu formula ķermenim un garam! by Arta Zaņuka
    3. Uzturs, Diēta - Veselīgs dzīvesveids!!! Sporta aktivitātes.

  2. Termins „pastiprinātais režīms” – pielietojams lai apzīmētu dažādu treniņu pieeju. Kāds palielina atkārtojumu skaitu piegājienos, bet kāds palielina vingrinājumu skaitu. Parastajiem atkārtojumiem, seko – forsētie atkārtojumi, negatīvie atkārtojumi, daļējie atkārtojumi u. t. t.. līdz pilnīgam spēku izsīkumam.

    Šo metodi vēl var pielietot izmantot arī savādāk. – parastā piramīdas režīma vietā, kad jūs pakāpeniski pēc katra piegājiena palieliniet svarus, jūs variet veikt divus iesildošos piegājienus ar salīdzinoši mazu svaru un tad ķerties klāt hantelēm vai stienim ar maksimālu svaru. Galvenais, lai jūs veiktu to pašu ierasto atkārtojumu skaitu, ko veicat parasti trenējoties pēc piramīdas metodes. Tāpēc jums ir rūpīgi jāizvēlas jūsu vingrinājumu svari, lai neciestu vingrinājuma izpildes tehnika, izpildot aptuveni 4 piegājienus ar 8 - 12 (būtībā arī ar 6-8) atkārtojumiem. Ja jūs to nevarat, tātad jūsu izvēlētais svars ir pārāk liels.

    Atceroties savus treniņus – es parasti lietoju šādas vai līdzīgas metodes ne biežāk kā reizi pa trim vai četrām nedēļām, lai pārāk nenogurdinātu vai nepieradinātu muskuļus pie šādas slodzes. Es biju ļoti iecienījis forsētos atkārtojumus un daļējos, kā arī negatīvos atkārtojumus ar papildus svaru. Tā kā man ir diezgan slikta ģenētika priekš kultūrisma, man nācās trenēties īpaši smagi, iespējams ja jums nav paveicies, tad jums būs līdzīgi jāpieliek liela piepūle, lai sasniegtu kaut mazumiņu.

    Toties regulāri treniņi un pareizas treniņu metodes pielietošana jums nesīs daudz labuma. Galvenais atcerieties, ka sākumā jātrenējas pēc parastām metodēm, bet šīs iepriekš minētās jāpielieto tikai tad, kad esat jau pāris gadus trenējies un ieguvis kādu pieredzi, kad vienkārši treniņi jums vairs nedod to atdevi ko agrāk. Tāpēc veidojiet treniņu pierakstus, trenējieties pēc noteiktām programmām, lai vieglāk varētu noteikt savu progresu.

    Veiciet muskuļu mērīšanu, sverieties uz svariem (ieteicams svērties tukšā dūšā un tajā pašā laikā kad iepriekš), un vērojiet sevi spogulī. Tā jūs varēsiet izdarīt secinājumus un noteikt vai jūs darāt visu pareizi.

    ''Neviens nevar katru treniņu nogurdināt muskuļus līdz pēdējam. Pielietojot progresējošās slodzes metodi jūs sadalīsiet slodzi uz trīs treniņu dienām. Pirmajā treniņā jūs taisīsiet daudz piegājienus un atkārtojumus, bet pielietojamais svars būs mazāks. Otrajā treniņu dienā jūs palielināsiet pielietojamos svarus, bet tikai tik daudz, lai jums vēl paliktu spēka rezerves. Un trešajā treniņa dienā slodze paaugstinās līdz maksimālai. Atkārtojumu skaitam piegājienos jābūt ne vairāk kā 4-5 atkārtojumi katrā piegājienā. Šādi pakāpeniski nedēļas laikā jūs pieradināsiet savu ķermeni un organismu strādāt ar ļoti smagiem svariem.''

    Būtībā spēks nemaz tik strauji neprogresē, ja trenējies ''tīrā veidā'''.

    Ar kādiem svariem sāki un līdz kādiem esi nonācis pa šo laiku? Tas intereses pēc jautājums.

    Jāieklausās savā ķermenī, jo tas pateiks visu priekšā!

  3. Jāapskatās vai vēl neaizmirsu kādu pieminēt, bet šīs mapes varētu izņemt no esošajām.

    1. pl_thundermountain
    2. plr_hightower
    3. tc_hydro

    Un pievienot šīs mapes. Piedevām, kāds no jums varētu iedot šo mapju download linkus, lai atvieglotu sarkanajiem dzīvi. Kā arī apkopot visu sasummējot kopā vienā ierakstā, bet optimāli šīs būtu vienas no tām mapēm, ko vēl varētu redzēt klāt esošajām. Arī neaizmirstot par citu lietotāju ieteikumiem sakarā ar mapēm.

    1. cp_coldfront
    2. cp_foundry
    3. cp_freight_final1
    4. cp_gullywash_final1
    5. cp_5gorge

    • Like 2
  4. Garšīgs, tas jau vairāk pēc garšas, kas kuram tuvāks. Tāpēc katrs būtu jānogaršo vien pašam un jānonāk pie secinājuma, kurš vai kuri garšoja labāk. Viņš ir ļoti labs OBV avots pēc treniņa. Vismaz joprojām dzirdu par viņu labas atsauksmes no vairums cilvēkiem, kas trēnējās un lieto šo regulāri. Cena arī apmierinoša.

×
×
  • Create New...