Jump to content
GIGN Forum

Fuzzy-

Mirstīgais
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fuzzy-

  1. Man uz viena cietaa kaut kaadaa veida ir sanaacis uzinstaleet 2 windowsus, bet es gribu tikt no viena valjaa. Esmu meegjinaajis velreiz un velreiz paarinstalet windowsu, bet vinsh man nedod iespeeju formateet cieto uz kura atrodas shie divi windowsi. Nezinu, ko dariit, taapeec veershos pie jums.

  2. Man uzlika šo karti uz salīdzinoši vecas kastes, bet pat cs'ā fps neturās uz stabila simtnieka. Nezinu vai tā ir video kartes vaina vai arī veco dzelžu, bet zinu, ka tas nav tāpēc, ka kompis ir aizdirsts.

  3. Par šipingu es nezinu, bet, manuprāt, pirkt auto vai moci ebaya nav diez ko prātīgi, jo pēc bildēm nevar pateikt, cik labā/sliktā tehniskā stāvokli ir attiecīgais transporta līdzeklis. Bet nu cena izskatās pietiekami zema priekš mocīša, lai varētu noriskēt, ja līdzekļi to atļauj. Vispār neorientējos motociklu cenās, bet nu šis man izskatījās dārgāks nekā 600 bakši.

  4. Atzīstu esmu čītojis, proti arī saņēmu banu un prog.

    Ja tu atzīsti, ka esi čītojis, tad kapēc tu vispār nāci rakstīt sūdzību ? :blink:

    Vai arī es nesaprotu, ko tu raksti, jo tu raksti diezgan haotiski un nesaprotami.

  5. Tev tas tik ļot sāp, ja atnāk kāds jauniņais, kurš ir sakarīgs un kurš varētu būt labs admins, un iegūst access ?

    Un cik daudz šādu kēksu ir ?

  6. :blelohs:

    Step by step;

    According to Jim;

    2 and a half men;

    Full House;

    Google.

    Šitās jau ir situāciju komēdijas, kurās ir smiekli fonā, lai pateiktu priekšā, kad ir jāsmejas un šīs arī neatbilst jēlumam un stulbumam.

    My name is Earl, manuprāt, lielāko daļu esmu noskatījies pa TV6, bet tā seriāls man piedur. Paskatīšos to otru tevis ieteikto seriālu. Paldies!

    Epix, tā ir , žēl :(

  7. Tātad kā jau pēc virsraksta var spriest, gribētu atrast kādu vai vairākus seriālus ar pilnīgi stulbiem, jēliem jokiem. Kaut ko līdzīgu American Pie, bet tikai seriāla veidā. Pats esmu noskatījies Blue Mountain state un gribas vēl kaut ko līdzīgu paskatīties un vienkārši parēkt par dažādiem debīlismiem.

    Blue Mountain State treileris

    Skins pirmās divas sērijas ar bija rēcīgas, bet tālāk sekoja gruzīgas daļas par jauniešu dzīvi, kas tomēr mani arī aizrāva. Laikam tapēc, ka esmu jaunietis...

    Paldies !

  8. Pārskriešu pāri eksāmeniem, kas man ir sakrājušies aiz angļu valodas grāmatas vāciņiem, uzvilkšu dūmu un iešu kārtīgi izgulēties pirms eksāmena. Gan jau būs labi, cerības uz A līmeni laikam nav diži lielas, bet B gan gribētos. Tāpat pēdējā vakarā neko daudz neiemācīsie, vienkārši jāņem uz pieredzīti, kas ir sakrājusies 12 gadu laikā. :thumbsup:

×
×
  • Create New...