Jump to content
GIGN Forum

GOLFY_S

Mirstīgais
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GOLFY_S

  1. p45 chipsets atbalsta matrix storage fichu. Teiksim ņemam tos 2x750gb cietnīšus, no katra hdd ņemam no sākua sektoriem 100gb un liekam raid0 un iegūstam 200 gb priekš sistēmas un citas nevajadzīgas drazas, atlikušos 650 gb liekam raid1 priekš doķiem un porna.

    ja, un ramu viennozimigi šo csx 4gb kitu.. Pats lietojo divus šos kitus ikdienā @ 1066 Mhz. Stabili, necepas...

  2. man ir liela bēda :ermm: . Pēc ilgiem laikiem atgkal sagribējās pašaudīties pubā. 3x pa pa pāris mapēm pašaudijus, un viss spēlētprieks jau zudis. Lieta tāda, ka 1.6 pubā mūsu jaukie pro admini ir tādi (atvainojos) mīzlas palikuši. Neviens neciena komandu spēka līdzsvarotaja darbu. Visi lien tikai pie stiprākajiem, un tik frago. Ja agrak ar tādām novizēm bija tik buchers, ta tagad 51% krāsaino tādi palikuši. Ienāk kāds pro, visi lec pie viņa un tik grauj otru tīmu. (vienkarsi tik patikami spēlet) Un vēl te dažam labam baigi ir piedūrusi slay team opcija. Pats gan to neesmu izjutis, bet... ok, nerunāsim par ežžurkveidīgajiem gadījumiem. Pie labas spēles tas NAV jādara. Nu vienreiz dzekiem samisējas, nu i? spēle tālak, bet nē, momentā slay... Izskatās ka dažam labam uz peles jau ši komanda ir nobindota. Rauds ir tikai 2 minūtes, ko var stresot.

    Ko es ar šo nesakarigo tekstu gribēju pateikt. Ludzu esiet draudzigi un cieniet citus speletajus.

    ps: un var būt uz laiku atslēdzam komandas maiņas opciju, jebšu kur piedzimsti, tur dzīvo...

  3. 1) laikam ir fiziski neiespejami saslegt 256 un 1gb atminas plates, jo matesplate atmina ir jasprauz pa pariem (piem 2x 256 + 2x 1gb.)

    tas attiecas tikai uz dual chanel rezimu...

    Kad pieliksi ortu cieto, paarnes visu swapu uz jauno, lai sistema un virtuala atmina atrastos uz dazadiem diskiem...

    Ā un vispirms apskaties cik tev MB atļauj max megabaitus uzlikt. A to nopirksi ramu un rams nestrādās.

    lol paradi plati, kas musdienas 1 gb neatbalsta XD.gif

  4. pie formatesanas var noradit, lai neformatee particiju, bet tas nenozime ka viss parejais paliks neskarts. Labak noziedo to 20ls un lauj kadam zinosaakam visu salikt. Teiksim es parasti, ja vaig saglabat kadam kompitim datus uztaisu uz cita cietaa particijai backapu...

  5. es esmu pasacis ieks ES visu sutit caur lbss.de. Ir biski dargak (+5% smile.gif ), bet atkrit chakars ar piegadasanu, debiliem pardevejiem un reali ja kas nojuk var dabu naudu atpakal... Ieks ES cik zinu nodokli nav jamaksaa (vismaz nekad neesu maksajis).

  6. paskaties klasteru lielumu, vai nav parak mazs. "Partition magic" proga -> particija -> properties -> ntfs info -> cluster size. Defaultais windowaa ir 4096b, tipo optimalakais stabilai darbibai. Itka var ari izmainit (neesmu meginajis): particija -> advanced -> resize clusters

  7. da nu

    ram - skaties, vai tev vispaar tiks atbalstiits dual chanel reziims ar 2x256 + 1x512(man skiet ka ne). Es nemtu 2x256, pietam taadus pasus modulus, kadi jau kastee.

    video - neskat karti peec atminas daudzuma, meklee googlee reviewus un benchmarku rezultaatus... ieliec te to variantu modelus.

  8. pagajusajaa tukstosgadee qveika laikos radaas mans pirmais niks GOLFY_SIMPSON. Tipo vards un uzvards. Abi no multeneem smile.gif - golfy bija no taa disneja tizlaa suna goofy, tikai nezinaaju kaa pareizi raksta, simson no simpsoniem. Taa svitrina tika pielikta tapeec ka saakot speleet cs nemaaceeju salikt divus vardus kopaa rolleyes.gif. Kad saku speelet gign, "impson" dala tika likvideeta un radaas golfy_s...

  9. Man ir 64mb video un fns:c iet kā nelabais.

    Vajag vnk mācēt iegādāties pareizo ražotāju videokartes.

    tiesam smiekli naak smile.gif...

    man uz laptopa Pentium M1.5, 512ram, un 32mb 9 tukstoškautkadu Radeonu (bez papildus sares), nfs:c vienkarsi lido. Pietam world un car details ir uz max!!!

    ps: mosh skanas kartes draiveri veci....

×
×
  • Create New...