Jump to content
GIGN Forum

Natijs

Game Admin
  • Posts

    182
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Natijs

  1. tu māki jautāt, dauni. gags tika jums abiem, bet tev banu vēl pa īsu uzliku.

    (TO ADMINS) ㅤ ㅤ$$$ TRAP J3N0T5 $$$: dauni jobanais

    (TO ADMINS) ㅤ ㅤ$$$ TRAP J3N0T5 $$$: par ko gag

    (TO ADMINS) ㅤ ㅤ$$$ TRAP J3N0T5 $$$: moralais invalids

    • Like 5
  2. Tak iemācies rakstīt, izņemot smaidiņus. Kad ar Tevi runā, tad nevienu vārdu nespēj pateikt.

    Pēc vairāku minūšu domāšanas un urīna saturēšanas, es tomēr saņēmos un atbildēju Tev, šo labāk kkur saglabā, jo leģendas vēsta, ka reti atbildu.

  3. eb6.jpg

    awwwwww. šitais man patīk, kā tieku pataisīts par baigo grāvēju :) Tātad, spēlēju tikai ar rrr, kurš ar jums pidiņiem arī runā to visu sūdu, bet jūs jau esat tik gudri, lai viņam atbildētu :) Bet beigās sūdziba iznāk par mani, vienkārši lieliski, varbūt beigās izvelc galvu no dirsas un apdomā labi, vai tu esi tik nevainīgs un pūkains. Parādi man lūdzu, kur es serverī ar kādu runāju mammas vārdiem? tu nevari? Tas, ka es viņu negagoju, bet jūs ir mana izvēle, staigā tālāk. Un vēl, tas, ka Tu dažreiz izmet pāris rupjus vārdus manā virzienā, bet netiec sodīts - turpmāk tā nebūs. :)

    p.s. Bet visvairāk fascinē tie, kuri neko nezin, bet gudri dirš.

    p.s2 +Demetrius = rrr

  4. Aha, tikai pats nesen izteicies citādi:

    http://www.gign.lv/f...184#entry588184

    Posted 02 July 2012 - 17:23

    Kāpēc kautkādam Natijam ir admina tiesības? Viņš visu laiku lamājas un kad viņam kautkas nepatīk vienkārši izbano. Arī mapes maina tad kad sagribās, ienāk serverī un nomaina. Bieži vien kiko spēlētājus tāpat vien lai viņa draugs ienāktu.

    P.S viņš tagad man liek warn par to, ka stāstu taisnību. Nahranizējiet viņu tak vienreiz.

    Edited by +Demetrius, 02 July 2012 - 17:29.

    :XD2:

    • Like 1
  5. Natijs un co.

    rhrds : CHAU ASAP KING MAZAIS REPAK CHIGANULA (tas neesmu es obviously)

    A$AP KING : chau

    rhrds : es gribu granary

    A$AP KING : dauni

    Edward Cullen killed Mr. Browny Hole with sniperrifle. (crit)

    [sM] PLAYER: Changing map to cp_granary...

    zaeeebiis

    Tu tak esi pilnīgi debīls. Esmu viņam kkāds sencis, kuram ir jauzņemas atbildība par viņa vārdiem? Pastāsti lūdzu, ko es tur izdarīju, ka esmu izpelnijies tavu uzmanību kārtejo reizi.

  6. nee tu esi daunis, par to ir sudziba. pietiekosi skaidri pateicu?

    Foršas sūdzības jūs rakstat, kura jau? varbūt atpišaties, paldies. Tu dalbajob, es tevi banošu,kikošu,gagošu kamēr varu par tavu debīlismu. Es nevienam neesmu dirsis, tas ka runāju sūdu - tā ir (KO NU?), bet konkrēti parādiet kādu, ar kuru man bijusi rupju vārdu apmaiņa, dauni. Tas, kad rrr netika nogagots tev sirsniņā grauž? nomirsti.

    Skatos, ka sāk ierasties visi servera dauņi, kuri parasti tiek drāzti ārā un sāk raudāt, bet tagad taču ir iespēja paspīdēt.

    • Like 2
  7. Sāksim piesieties, Okay..

    Spēlēju es daudz par daudz bieži, no rītiem pa dienu, vakarā, protams, nejau nonstopā no rīta līdz vakaram, bet tā samērā labi.

    + jancis vai kā tur viņu sauc vienkārši ir iepostojis " :D " Tas ir normāli, tas manuprāt nav normāli vēl pie tam sadaļā kur jautā pēc acc.

    :D

    nēlol

  8. Nav nozīmes tam, kas es esmu. Mana personība nemaina lietas būtību šajā topikā. Ir ļoti pareizi turēt grožus savās rokās attiecībā pret kārtību serveros, taču tajā pat brīdī, pie kārtības jāpieturas jums pašiem, lai spēlētāji neiedomātos, ka nekādas kārtības nemaz nav. Tu nevari prasīt no citiem to, kā pašam nav [elementāras pieklājības normas, šajā gadījumā]. Nezinu, kā ir TF2 amx modiem, taču uz cs, css var ļoti ērti paņemt id# un banot/slayot/slapot/rocketot u.t.t. caur to. [Tas attiecībā pret EmptyZiepes minēto problēmu ar nika maiņām. Ja nu maldos, tad excuse me.]

    Labi, klausīsim tevi.

×
×
  • Create New...