Jump to content
GIGN Forum

Kuilis

Mirstīgais
  • Posts

    335
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kuilis

  1. Cik nekompetenti mūsdienās ir izdevušies tie macho, pat ļaunus burtus neatšķir.Par godu superļaunajam burtam G pat uztaisīts savs webs EvilG.com :whistling:

  2. Sorry par offtopic, bet ar par smēķiem.

    Vaitad ja ražotāji uz iepakojuma uzraksta "Smēķēšana nogalina" vai "Smēķēšana izraisa Impotenci/Plaušu vēzi/Stulbumu" ražotājiem neatļauj tajos smēķos sabāzt jebko, kas var izraisīt tiem šīs problēmas? T.I sabāzt visādus sūdus lai ražotājiem tas būtu finansiāli izdevīgi un bez atbildības laist tos patērētājiem?

  3. Nobalsoju par Igoru.Kāpēc?Nezinu, bet tomērm lai būtu pamatojums un lai ļaunas topošais Igors vai Viktors mani nenobanotu un es nesāktu meklēt tajos vārdos kautko ļaunu pateikšu tā - Igors izklausās ļaunāk jo tur ir burts "g" lol.

  4. Var būt nepatīkami skati.

    ak dievs....bljed un kāds mudaks pie stūres sēdēja!? KĀ VAR TĀ VISPĀR IEPIST STABĀ UN PIE TAM TIK STIPRI IEMĪCĪT VĒL?

    Tiem kas mašīnā...R.I.P..

  5. Ja mēs esam kuces bērni, tad kurš mudaks grauztu palaida pirms ražoja tādu debīlu pusfabrikantu kā tu...Bet īstenībā, es šaubos, ka tas bija tīši, ganjau ka vienkārši neizbāza pareizajā laikā...

    EDIT:klau, ja tev latvieši liekas tik debīli, TAD KO TU TE DARI? MIRSTI!

  6. Ja nenaak miegs ej skraidi apkaart maajai!

    :superlol: :superlol:

    Laikam tas bija augstākais ko tavs debīlais intelekts var sasniegt.

    sliw hujasos ti galimij, sjebal bi lud6e s etogo foruma nahuj, gomik ti, huj v uzle obgrizanij...kr4 nevanjai tut, tawi svoj otvratitelnie genitaliji s etogo foruma nahuj.

    Laikam man to rakstīt nevajadzēja, bēēēt, nenoturējos :)

  7. :blink:

    da BĻED!!Dievs, esi biji tur? Nē? Tad turi muti ja nihuja nezini!

    Da vispār, slēdziet šito topiku nahuj ciet, te jau ir skaidri zināms, ka šī diskusija ilgsies bezgalīgi, jo katrs turēsies pie sava aspekta...Da te jau pāris lapas viens dirš par sektu, otrs dirš par lietderīgām lietām, bet trešajam smadzenes dirsā un sūdi galvā ka nihuja objektīva pateikt nevar.

    atā.

  8. "I've got a tick on my dick"

    Bļe man arī bija piesūkusies mēnesi atpakaļ un tieši uz mana Terminator' ... :D Es vienkāši paņēmu un defaultā norāvu to maitu, jo sākumā nebiju nemaz iebraucis kas tas par šudu pielipis pie mana krāna :D

    Ehh, šodien laikam būs jāvelkas uz kautkādu tusu pie ezera, ja vispār kāds nolems kaut ko rīkot, jo laiks nav tik karsts šodien :unsure: ...Hope ka būs, citādi es galīgi mājās norūsēšu..:)

    Ceru ka ir 4 rindas ;)

  9. Paldies par ielūgumu tauta ;)

    tātad, man tagad ir 2. lvl, es strāāju kautkādā tizlā Laimas uzņēmumā par 1ls/day, esmu jau gājis trenēties, uzlicis avataru'n'shit....Ko jūs man tagad ieteiktu darīt? Vai jūs vispār uzzsākāt kā latvijas pilsoņi?

  10. Saskaņā ar vienu no neprātīgākajām sazvērestības teorijām Maikls Džeksons nav miris dabiskā nāvē, bet to ir nogalinājis neviens cits kā Irānas prezidents Mahmuds Ahmadinedžads, lai novērstu uzmanību no pēcvēlēšanu represijām. Kā raksta kāds interneta lietotājs sociālajā tīklā "Twitter", Irānas nestabilajam režīmam popmūzikas karaļa nāve iestājusies visizdevīgākajā brīdī - viņš aprij visu mediju uzmanību, efektīvi nogalinot pēdējās cerības uz revolūciju. Diemžēl vai par laimi, šādam pieņēmumam gan nav nekādu pierādījumu.

    :slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap::slap: reiz miljons.

    http://www.tvnet.lv/izklaide/fun/celebriti...e.php?id=540347

    do drugs yo

    šo te lasīju jau dienā.

    Esmu zem galda... :D

  11. Esmu absolvējis mūzikas skou gadu iepriekš pirms esmu pabeidzis pamatizglītību.Vidusskolas ar tādu novirzienu neder, jo gribu turpināt mācīties vispārējo ar matemātikas novirzienu un paralēli, kā es to dariju patamskolas laikā, iet uz mūzikas skolu.

×
×
  • Create New...