Jump to content
GIGN Forum

uufijs

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uufijs

  1. Īsti nesaprotu kā grupa - "The Afternoon" tika tālāk uz pusfinālu. Man personīgi šķiet, ka viņi vienkārši paņēma uz to, ka bija izvēlējušies ļoti labu dziesmu, lai gan pašiem nav nekādu dižu vokālo dotību.

    Tas tāds man subjektīvais viedoklis,

  2. Var jau būt, ka šeit ir gudrs cilvēks, kurš man varēs palīdzēt

    Tātad uzdevums

    Nesatabils savienojums A ar ar laiku sadalas par skiidumu B un gaazi C Skidumu B sadalot ar elektrisko stravu iegust gazi C un gazi D Gaze C uztur degsanu bet gaze D atnem skabekli sakarsetiem metalu oksidiem Kas ir vielas A,B,C,D Uzraksti reakciju vienadojumu

    emsu sapratis ka C-Skabeklis D-udenradis

    Vajag knašu palīdzību!

  3. Ja jau runājam par ''Ezīti'' , tad labprāt izstāstītu savu situāciju. Karte ir de_dust2 , bumba atrodas B spotā(esmu palicis viens pret trijiem pretiniekiem) līdz raunda beigām vēl ir piecpadsmit sekundes , es jau lēnām esmu iewalkojis B spotā , un tad pēkšni bez jebkāda iemesla seko slapi no ''Ezīša'' puses un protams to sadzird pretinieki un nošauj mani.aij

  4. Pēc nu jau divdesmit stundām sāksies Pokerisland Online Final. Es esmu viņam kvalificējies no pokera saita www.bwin.com , bet diemžēl es nevaru atrast , kur viņā var atrast ielūguma biļeti. Un jā , palīdzat man!

  5. :khehehe:,pokers - jāliek kārtis uz galda.krč braucam viņu sist :khehehe:

    Golfs ir sports tur nav ko diskutēt. Rallijs ir auto-sports , ja tu tādu nezināji. No kurienes tev ir informācija , ka pokers ir sports , tā drīzāk ir galda spēle jeb nē kāršu.

×
×
  • Create New...