Jump to content
GIGN Forum

Epix

Game Admin
  • Posts

    6099
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    63

Posts posted by Epix

  1. Pag pag pag pag... Epix, kāds hoķis tev ir uz PC? Tur pēdējais EA NHL kaut kādā 2008. gadā iznāca ja nekļūdos.

    2009 ir pedejais hokis uz pc, izmantoju emulatorus ps ;)

    skumji, bet ps4 emulatoru nav.

    goodmens pat ir dzivs haha, sportosana...priekskam? sen par velu

    :D

    • Like 1
  2. Bull shit :) Pa lielam ir atkarīgs kādu GPS sistēmu izmanto. Ja izmanto Track Guard ko kādreiz lobēja visi apdrošinātāji tad nozagt ķeru pro zagļiem ir ļoti viegli. Atrod GPS iekārtu, bet mašīnu nē.

    Šobrīd visi izmanto Sherlog kas darbojās pēc pavisam cita principa un pašu iekārtu ir grūti atrast jo viņa ir autonoma. Ar šo iekārtu 90% gadījumos mašīnas tiek atrastas.

    10% zaudējumi ir normāls rādītajs. :)

    Par citām izsekošanas ierīcēm neko nezinu, jo baigi reti kad kādas citas liek. Ja liek tad tāpat tie ir augstāk minēto iekārtu kloni.

    P.s. Epix - dārgākiem auto ja nebūs uzstādīts Sherlog zādzības pašrisks po defu ir no 5%-25%. Tā kā šis audi ir tāds vidējs aparāts tad pieļauju, ka izsekošana nebija un bija 10% zādzības pašrisks. 0% zādzībai ir iespējams, bet tas ir maz ticams. Trust me - I know :)

    un tici man, WL ikdiena taisu jauniem auto :) kaa brokerim jau butu jazin :)

  3. GPS izsekošanu reti kad kāds pats liek uz savu galvu. Parasti to liek tad ja to prasa apdrošinātājs.

    Apdrošinātāju skatījumā, šāds auto nav nekas "mega" un viņam 100% pietiek ar signalizāciju, vai sliktākajā gadījumā papildus imobilaizeri.

    KASKO noteikti bija - ja nebija, tad es pat nejūtu līdz, ka auto aizdzina. Tādam auto nepirkt KASKO būtu neprāts :D Pašrisks 5-10% un tapēc ganjau grib atrast lai nebūtu jāšķirās no kādiem 3k.

    ja nav pilnigs duriks un nekjer pirmo casco, kur pagadas, ir casco ar pasrisku 0 :)

  4. Auto jau sen būs Lietuvā vai Igaunijā uz izjaukšanu ies, tālāk pārdos detaļās , ja nav kāds spēšal pircējs...

    P.s. bet jautājums tāds, kpc šitādām glaunam auto nav tā gps izsekošana vai ka vinj tur sauc ielikta??? ja jau šitādu var atlauties... kredītu jūra :D

    P.s.s. Pārliecināties divreiz vai mašīna tiešām ir aizslēgta.....

    P.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s PRIECĪGAS LIELDIENAS :)

    jo ir casco un var gulet mierigi.

    • Like 1
  5. Aiz matiem classic. Žņaugšana ir nedaudz neordinārāka :D

    tas nav biezi sastopams, no 10 varbut 2-3 velas ko tadu, bet nav tik traki, ka adata siena kaudze butu jamekle :D protams ir zel, ka vairakums ir loti neinteresantas gulta.

  6. Sen jau meitenēm patīk, kad viņas tiek žņaugtas? Tekstu "pažņaudz mani" es izdzirdēju pirmo reizi. Ja žņaudz, tad patīk, ja vajag iepūst, tad nepatīk. #generationproblems

    Tu taču joko? Vel pasaki aiz matiem neesi raavis? :D

  7. visi jau pamanijusi, ka cs apdeitaa ir paradijusies replay funkcija, loti noderiga funkcija, kas tikai spilgti lauj speletajiem saprast, ka cs totali smird. tatad pasniedzu jums savu skatijumu kapec cs smird un smirdes vel kadu laiku. Situacijas apraksts, iztiru midu, defaa skrienu no mida uz B, protams zurka iesedies pie B vartiem aiz kastes(ja, pats vainigs, ka neparbaudiju) un pamaniju tikai pecdeja mirkli, kas nebutu nekas traks, bet replay funkcija paradija to, ka spele smird. Redzamaj attela ir situacijas ilustrejums, merkjitis protams ir ct AUG, melnie punkti ir apmeram kaa lodes lido saujot burstaa(un vins beera kaa totals bots). Sarkanais punkts ir ta viena vieniga lode, kas trapija man galva, KADA SAKARAAA? :D

    http://www.bildites....ssdr6762yp0.jpg

    aizmirsu pateikt, ka AUG merkji bija pievilcis un replay skatoties, es pat tuvu tam merkjim nebiju

    • Like 1
  8. ari to es saprotu, vienigi 100mbit siem nebija agrak, vaitad prieks 100mbit nav jamaina kabeli(saprotu, ka ta nav optika :D)? vai pietiek ar tiem pasiem dsl kabeliem?

  9. pievers uzmanibu top nosaukuma, baltcom nevis balticom :)

    10mbit un jaa, tas ir ltc, attieksme tur arii ir vunderbar pret klientiem :D

    vakar chomam pazuda 8 vakara optika ltc, nav un viss lidz sim bridim, uzreiz gan pazvanija un labakais ko vinam iesaka darit, ieejiet majaslapa un paskatiet instrukciju, kaa pareizi atsalegt modemu utt. Bļad kā viņš ieies mājaslapā, ja nav neta vot kaaa? pat nevar saprast par to butu jasmejas kaads tas kantoris ir vai drizak jaskumst.

  10. Ok, jo baltcoms piedava letak un 10x atraku netu, ltc pasaka 10mbit un vel to, ka tuvakaja gada laika nekas tocna nemainisies, ne nu zbis variants kaa noturet klientus :D

    es nezinu, varbut ltc viss ir savadak, bet parasti izdrazh jau visus par tadu attieksmi :D

    sen atpakal bija izzi, vot tas gan bija mesls, par cik baltcom parnema izzi, tad nu vispar neko nezinu kada ir reala situacija.

  11. Vai kāds izmanto baltcom internetu + kabeļtv/digitv? Principā vairāk interesē pats nets, kādas atsauksmes, nepazūd, nebremzē? Ir +/- tie solītie 100mbit? LTC Rīgas centrā nevar neko ātrāku nodrošināt man kā līdz 10mbit :D

×
×
  • Create New...