Jump to content
GIGN Forum

BUKKAKE

Mirstīgais
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by BUKKAKE

  1. Ar usp tomēr ir vieglāk pa vienai lodei šaut nekā ar AK-47, un man kaut kā pielipis bērt ar viņu, tāpēc dažreiz ir kā ir. Par to A1 sienu - parasti čekoju tieši skaņu, jo TAB tādos brīžos nesanāk spaidīt, tāpēc ir tikai radars un skaņa, pēc kā orientēties. Dzirdu skaņu, skatos uz to pusi, vai nav manējais, tāds stulbs veids, bet dažreiz vajag. Protams, jo no 10 reizēm 1 tikai varu trāpīt caur žogu, jo reflekss darbojas spazmatiski un reaģēju ar asām kustībām, tāpēc dažreiz trāpās, dažreiz ne. Kad viņu pamanīju, vienkārši bliezu un kā redzi, nošāvu. Un gribu piebilst, kad tieši pirms saņēmu banu bija moments, kur izgāju uz A1 un tieši ieraugot fujāku dabuju sejā fullflash, šķiet, ka Ezis to nepiefiksēja, bet es to kēksu pamanīju, tāpēc arī šāvu uz to pusi.

    Tiešām netērētu savu laiku, ja būtu vainīgs.

  2. Nu beidz, it kā pats nevelc mērķi uz leju, kad ber. Nav tā, ka pirmo reizi šauju un tiešām zinu, kā savākt rekoilu, tikai dažreiz nesanāk kā vēlētos. Tici man, man smadzenes nespēj veikt tik daudz darbību vienlaikus, lai spētu slēgāt un šaudīties vienlaicīgi.

  3. Tātad, viss pa detaļām:

    01:01 - ex_intrep 0.01, parasti domāts tad, ja lago, bet konfigā iestatīts automātiski.

    01:43 - kā tur var būt aims, ja viņam vienu lodi tikai trāpīju tā šaujot. Teiksim tā, C skatīties otrajā raundā ir diezgan normāli, ņemot vērā, ka CT ieroču tik pat kā nebūs, tā pat arī bruņas. Es atvainojos, ka domāju līdzi, kad spēlēju.

    01:55 - nu lol, vēl demo kļūdu vainas uzvelt uz manis. Es neesmu vainīgs, ka demo atpaliek. Ja paskatītos uz ping, saprastu.

    04:43 - viens pats esi palicis visā kartē, kur, vismaz kā man radarā rādīja, gan A1 un A2, gan B bija manējie un nekur citur tu nebiji. Vienīgais nākamais loģiskais solis no manas puses bija apskatīties bāzē aiz kastes.

    05:09 - nu nav tur aims, velns pa rāvis. Pat neizskatās.

    08:42 - izdomāju paskatīties kā citiem "raustās" mērķis, un what do you know, visiem ir tieši tā pat kā man, ka demo atpaliek simtdaļas.

    Jā, protams, man blakus sēž mamma, kura spaidā man kubikus. :) Citos momentos es beru visas lodes garām, tad man randomā sanāk trāpīt kādu lodi, un tas automātiski tiek norakstīts uz aimu. Es neesmu vainīgs, ka neviens bruņas nepērk.

  4. Atļaušos dubultpostot, jo redzu, ka nekas uz priekšu nevirzas. Priecātos vismaz par to, ja kāds pastāstītu par brīžiem, kur man itkā bijis wh, jo man šķiet, ka wh tur nav. Nav tā, ka pirmo reizi cs spēlēju un ja arī tur būs kāds moments, tad droši varu teikt, ka to spēšu arī argumentēt.

  5. Noteikti visur jau bani stāv.

    Tev par nelaimi, nestāv gan. Vienkārši ir vēlme spēlēt sakarīgā serverī ar normālu publiku, nevis tādos, kur pārbāzts ar liekiem pluginiem.

  6. Nu vāks, aimu jau gan jāmāk atpazīt. Gaidu tālāko spriedumu par to vai man bija wh vai nē. Cik atceros, krāsaini kubiciņi vai cilvēciņi uz mana ekrāna nebija un spēlēju kompotenti ar savu esošo pieredzi CS'ā. Ja nebūs unbans, būšu šokā par sevi un par to, vai nevajadzētu iet pie optiķa un pārbaudīt redzi. :/

  7. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 6728

    | ADMINS: Eziic

    | NOBANOTAIS NIKS: wooden shjips

    | NOBANOTAA IP: 91.105.42.186

    | IEMESLS: wh

    | UZLIKTS: 28.12.2013 23:28

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/6728

    +-------------------------------------------------------------------

    http://pussy.gign.lv...19-de_dust2.zip

    Eh, sen nebiju šeit spēlējis. Nav komentāru par banu, jo nezinu, kur tur bija wh. Acīmredzot aizdomīgi spēlēju.

  8. tāds neliels jautājums, kur es varētu dabūt non-steamed tf2? Gribās izmēģināt.

    Lūdzu pa pm. ;9

    p.s. gribu tikai ietestēt, ja patiks, nopirkšu, nepatiks, pats vainīgs.

    p.p.s meklēšanas skills man ir slikts.

×
×
  • Create New...