Jump to content
GIGN Forum

daN-

Game Admin
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by daN-

  1. Amm, izteiksos taa, man nekad nebij domas peec failed votes uzrakstiit xchataa juus visi lohi vai kko tam liidziigu. Vienkaarsi ja nee tad nee, speeleejam taalaak. Otrkaart, sanaak taa, ja Adminu nosauc taadaa vaardaa kaa "tu esi lohs" kak ne kruti no Admina puses buus izdariits 1 - mute. 2 - kick. 3 - ban ar iemeslu mudaks vai kkas tam liidziigs. Tad kapeec to var dariit Admini, iztureeties pret speeleetajiem kaa vinjiem gribaas? Kaada raznica lohs vinjs vai nee? Ja tu taa domaa, neizsaki to serverii, uzraksti psay viss, nvjg izteikt to publiski un tad nebuus nekaadu probleemu.

  2. Nu saaksu ar to ka sen manis nebija ar jums, jo biju aarzemees un kkaa nebij laika iet forumaa, atgreizos, atsaaku speeleet.

    Taatad jau ilgu laicinju speeleeju pubaa, war3 serverii cilveeku kaa ir zinams gandriiz nekad nav, tapeec arii paargaaju uz pub. Diezgan biezi kad atrodos serverii nav neviena Admiina, biezi saskatu nekaartiibu, kaa arii probleemas ar map listu, traapaas karte kuru playeri vienkaarsi negrib speeleet un lielaaka dalja aizet prom. Gribeetos paprasiit nonjemt tiesiibas no war3 servera un uzlikt uz pubu... Te tikai probleema, nezinu kapeec, bet mani neraada statos, nevaru sevi atrast...

    Liels paldies par uzmaniibu.

    P.S Centos rakstiit bez kljuudaam.

  3. Nu ja ADSKY vislabākais, neviens cits nemāk spēlēt, visiem jāspēlē tādā manierē kā ADS jo tikkai tā spēlē skilleri. Kam man steam naudu tērēt, ja tas pilnīgi nemaina spēlēšanu. Reāli izmet naudu par neko, tik nopelni sev statusu - STEAMER. Pff. ķip skills nāk ar to, ka tev ir steam cs. Un tad uz IEM salikt visus CS'ā.

    Kas man jāliek, ja tev vajag ej un skaties kaut miljons reizes, man no tā ne silts ne auksts.

    Un piekasās, ka es piesienos pie tā ka redzu kā tu ienāc iekšā un uzmet BANU, kādām telepāta spējām man jābūt lai zinātu, ka tu maini nick un speco mani. Es redzu kas notiek un man ir savs viedoklis par to, ko esmu redzējis un viss.

    Creative pameigini demo nosaukumu nomainit viena vardā un tad palaid.

    Kuraa vietaa bij teikts ka ja tev ir steams tu esi skillots speleetais? Un es neteicu ka jaspelee taadaa maniere kaa es, katram ir savs skills, bet mans viedoklis skila tev nav, ja tik uz to ka maaki ar kubiem speeleet. Es neliktu banu ja tu buutu skilots playeris. Un taa ir tava vajadziiba izlikt demo ja tevi prasa Admins, ja tev uz to ko prasa Admini pajaat, izveni menja, bans paliks. Tavaas interesees izlikt demo.

    P.S Sorry, gruuti izteikt savu viedokli Latviski, bet meegjinu to dariit, lai visiem eertaak buutu lasiit...

  4. +-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

    | BANA ID: 141546

    | ADMINS: ADSKIYMASHIN-

    | NOBANOTAIS NIKS: Brother| Coyote Fly*

    | NOBANOTAA IP: 5.64.8.221

    | IEMESLS: Coyote Fly wh

    | UZLIKTS: 20.05.2013 20:45

    | Uzlikts pirms mazak ka minutes

    | Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

    | Info webaa: http://www.gign.lv/ban/141546

    +----------------------------------------------------------

    ADSKY tāds profiņš vienkārši, Pat nemanīju, ka viņš būtu serverī, Gestapo mierīgi spēlē, redz ka viss kā vajag, ADSKY ienāk un uzreiz uzmet ban, pat rounds nepagāja. Būtībā notika tas pats kas toreiz, kad kāds no k2 klana izdomāja ar drauga acc paspēlēties, vienkārši ienāk un uzmet ban. Katrā ziņā tīra spēle uz skaņu. Jums jāsaka dažiem adminiem, lai paspeco spēlētājus vispirms. Daudzi admini jau zin ka ļoti uz skaņu ķeru, bet nu jā. Cr3ative centos latviski! ;):D

    Uzlieciet unban ātri, zinat, ka patīk spēlēt man. :D

    Links uz demo, ko nav pat vērts skatīties - kautkur no piektā līdz 10 round manliekas tas notieka --> http://failiem.lv/u/plbkism

    Vaidzēja topika nosaukumu likt - ADSKYMASHIN rotaļājas ar acc.

    Taatad veciit, paskaties cik dazi niki bij specos, kaa train mapee kaa arii office, izliec demo no train mapes vel. Otrkaart, skatijos divas mapes peec kaartas tevi un skatijos, neviis ar savu nicku, bet iegaaju ar daziem un skatijos. Treskaart, tu jau sen man uz priceela biji, vienkaarsi nebij laika lai paskatiit tevi kaartiigi. Kaa tu izstiecies "Profinjs" tiesi taa, atskiriibaa no teviim man ir skills, a tev vinja nav, ko tad tu caur steam nespelee mazuli?

    Creative, kuraa vietaa tu redzi ka vinjs labi speelee? Tur taas visas kustiibas vinjam nulliigas, vienkaarsi bliez uz sharu tas ir pirmais a otrais vinjam paaraak laba intuiicija.

    Cayote - izliec demo no mapes train.

    P.S izteiksies vel taa, ADSKIY rotalietas ar acc, dabuusi par briivu banu. Nekad neliku un neliksu neskatoties speeleetaajus. Paaraak esi parliecinaats sevi un pasverteejums tev paaraak liels.

  5. Otro reizi noskatījos demo, viss viņam ir kā vajag. Fakts ir tāds, ka HLTV skatoties pazūd recoils, bet var labi redzēt kur lodes sienā paliek.

    Piekriitu Shadow, skatotie HLTV izskataas ka norecoil, bet nu, tas ir hltv un taa ir gandriiz katram, bet ja neskaitot to, lodes lido kaa vjg.

  6. No spread nozīmē to, ka lodes lido tur kur mērķē. Tas saprotams apmēram tā, ka Tu sāc "bērt", tad lodes lido tur kur mērķis nevis sāk izkliedēties.

    Demo var redzēt, ka Tev ar spread`u viss kārtībā. Banu var ņemt nost.

    Nu tapeec es arii uzrakstiju ka gribetos lai Creative izsaka savu domu, kur vinjs ieraudzija nospred. Laikam ka kljuudijaas.

  7. Shas iechekoshu...Ljoti ceru ka tavas zaales man palidzees :)

    YEEEES :D PALDIES daN. Beidzot mans stiims atkal man rukaa :) Wuhuuuuuuu :DD

    Nafig man visu laiku saka KIDAJ GRANATU....Krieviski kads atbild kad coveroju ... wtf?

    Jo nokacaa parasto cs no steam, ieinstalee un paarmet mapi sound - mapee C:\steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike_russian

    Taapat vari izdariit ar "models" buus vecie playeri :)

  8. Čau visiem.

    Saskaros te ar tādu problēmu...

    Tātad kad sazvanos skypā vai nu runāju caur vintrilo, vai nu caur TeamSpeak un reizē spēlēju kko, vai nu skatos video, man pēc laika atslēdzās mikrafons, es dzirdu kā citi runā a mani neviens nedzird. Un lai to izlabot vjg vai nu iziet no spēles vai nu izslēgt video kuru skatijos un tad pārzvanīt skypā... Es domāju ka vaina ir mikrafonā, bet pamainiju mikr un tas nepalidzēja... Gribētos dzirdēt viedokļus kas tas var būt...

    P.S Извиняйте за грамматические ошибки...

  9. muahaaha re! Ko noteikumos izlasīju - Tev ir 30 dienas, lai pierādītu savu nevainību - vo mums noteikums, jāpierāda, ka esi nevainīgs :D :D :D

    A tu tālāk neizlasiji?

    Par tēmu:

    Nokope no consoles visu ko tur raksta kad izmet no spēles.

    Скопируй все что пишется в console, выскочит эта строка в console тогда когда будешь заходить на gign.lv и тебя выкинет.

×
×
  • Create New...