Jump to content
GIGN Forum

nX.`

Mirstīgais
  • Posts

    700
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by nX.`

  1. Tātad jau kādu laiku portatīvajam ir tāda problēma, ka viņš bateriju uzlādē līdz konkrētam līmenim un viss (visu laiku stāv: "plugged in - not charging") - baterijas līmenis arī ik pa laikam atšķiras. Pašlaik lādē līdz 91%, bet iepriekš negāja vairāk par 70%. Cik meklēju caur googli, tad daudzi dell lietotāji ir sūdzējušies par šādām problēmām, bet risinājumu es tā arī nekur neesmu atradis...cik lasīju, tad lielākā daļa pērk jaunu bateriju, lādētāju utt, kas mani galīgi nesaista.

    Portatīvais: dell n5110

  2. Kur tu dabūji pa kapeikām?

    Neko sīkāk nezinu, bet nu paziņa ik pa laikam mistiskā veidā no anglijas vedā tos telefonus ar visiem dokumentiem utt. Pagājušajā vasarā ieķēru iphone 4 par 170ls + atbloķēšana, tagad piekto vispār pārdeva par 130ls + atbloķēšana. Varbūt zagti...varbūt vēl kaut kas, bet nu man kaut kā vienalga, ja viņš pārdod par tādu cenu :)

  3. Viss atkarīgs no tā kādam tīklam viņš ir piesaistīts. Man bija kaut kāds "Three" (šito ir visdārgāk atbloķēt) vai kaut kas tāds un izmaksas bija ļoti interesantas - jeb 100ls :DD Bet tā kā telefons tika dabūts par santīmiem, tad ņemot kopā nekas traks nesanāca :)

  4. Pingvīni salagas, bet bostona man riebjas...nu neko darīt, kauss jāņem blackhawks. / lai gan bostonas uzvara mani priecēs tikai tāpēc ka tu spēlē Daugava

    Beidzot pēc ilgiem laikiem 5diena pavadīta skaidrā prātā...vismaz varēs kaut ko atcerēties :DD

  5. Pa cik ir iespējams atbloķēt iphone 5 + vai visus modeļus ir iespējams atbloķēt?

    Ir piedāvājums ieķert telefonu pa 200ls, bet nezinu vai ir vērts. Par atbloķēšanu sanācis tikt virsū tikai kaut kādām slāvu lapām, kuras man saistās ar ķīniešu ķeburiem.

  6. Hvz,man ir itkā redze laba,bet ir kaut kādi traucēkļi,itkā kaut kas peldētu pa tikleni,zinu vajag jau pie ārsta aiziet,bet bail,pat nezin no kā :)

    Man labu laiku atpakaļ sanāca kaut kas līdzīgs, kad pēc pārlieku lielas alkohola lietošanas nākošajā dienā bija pārlieku liela fiziska slodze - rezultātā plīsis asinsvads. Diži ar tādiem maziem sūdiem neiesaku jokot un uzreiz laist pie ārsta.

  7. Šis hīts šonedēļ iegājis mana topa augšgalā...

    ...bet ja nopietni, tad paņemt nedēļu brīvdienu no skolas, lai kaut ko varētu mājās izdarīt ir ļoti stulba ideja. Nekas, bet piecas dienas pēc kārtas iejusties goodmena dzīvē arī nav tas sliktākais variants...

  8. Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai :)

    Okēē, diršana vien sanāca, jo auto ir gandrīz gatavs, bet izmaksas pašlaik jau sasniegušas 500ls un tas vēl nav viss :DD

    Nū neko, jo man iepatikās staigāt kājām - var katru dienu dzert alu (:

    • Like 2
  9. Nu uz saviem 300ls remonts aizies noteikti. Parasti arī sanācis veiksmīgi izvairīties nu sabremzēt, bet nu te nobremzēt iespēju vairs nebija nekādu un izvairīties arī nē, jo pretī brauca cita mašīna - ja nu vienīgi raut grāvī...tagad domāju, kur nolikt mašīnu, jo pašlaik stāv kā putnu biedēklis pie mājas izdaiļota ar sarkano krāsu - kā reiz pieskaņota vallentīndienai :)

  10. Jāiet šodien Boulinga bumbu paripināt :) Un protams patukšot nedaudz grādīgo :) Tā kā priekšā smags decembris, īpaši nedrīxtēs aizrauties :)

    + Vakar dabūta slimības lapa benzīna kapsētai, kas 3gadus nav bijis kustināts un jāaizripo uz kādu ciemu boulings uzspēlēt...pēc tam jau būs jāpavizina nodzertās sejas - cik nu benzīns vēl būs palicis pāri :DD

  11. zaibis, holideja nogalē tiek iehavots protokols par dzeršanu sabiedriskā vietā.

    Sūds vien ir...vakar dabūju to pašu, bet tikai brīdinājuma veidā. Šodien dabūju fotosesijas bildi no fotoradara :DD vot pimpji, 60ls nokāsa :DD

×
×
  • Create New...