Jump to content
GIGN Forum

niger

Mirstīgais
  • Posts

    329
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by niger

  1. Hi!

    paņēmu jaunu kompi (laptopu, ja tas kaut ko maina) un tagad visa spēlē kontrā notiek pārsteidzoši gļukaini, fps aiziet tikai līdz kādiem 40. anyway, tā tam nevajadzētu būt. esmu dzirdējis, ka vajagot kaut kādu driverus uzinstalēt. tātad, kāds varētu izstāstīt tiešāk par problēmas novēršanas iespējām :)

    un starpcitu gļuks nebija tikai CS'am, tas pats notika arī tajā jaunākajā flatoutā un driver: parallel lines, bet tur jau iespējams ir vaina videokartē, jo neko labu viņi neiedalīja :thumbsdown:

  2. a tu varēji iziet ārā un noskaidrot kas tas pa sūdu šeit. un man nav xk, jo nav bijusi liela vajadzība pēc viņa.

    ok, varētu beigt šo tukšo diskusiju. man vairs nav ko teikt

  3. interesants iemesls, lai nošautu 3 savējos.

    klau, tu gribi teikt to, ka es esmu vainīgs pie tā, ka tu reklamēji citu serveri, un es nemāku lietot savas tiesības, jo sodīju tevi? es neprotu lietas kārtot? man vajadzēja sākumā tev papaijāt galviņu un tikai tad sodīt?

  4. Normāli, es iekš GIGN spēlēju katru dienu un nejau 1 stundu vien. Mani serverī pazīst/zin ļoti daudz cilvēki un redz kā es spēlēju, zin, ka es tādu hujņu nekad nedarītu. :superlol: Tā vietā, lai normāli man pateiktu, kas man ir jāizdara kaut kāds "ūbergeks" niger ir iedomājies, ka ir baigi garš krāns... Protams, ja mans brālis, madball sēž man aiz muguras, skatās, kas notiek, nafig mani met ārā no servera, ja visi taustiņi, ko spiežu ir tikai, lai iepirktos, spēlētu, viņš man iedod savu nick+paroli.

    niger ej nolaid garu un padzeries kefīru!

    Spalva, tu nafig nesaproti, ka man tev nav jāsaka, ko tev darīt, lai gan es to izdarīju pasakot, lai tu nāc te to noskaidrot, kā rezultātā tu sāki rupji izteikt savu nepatiku pret mani, ar ko arī nopelnīji kiku. un man nav tādas tiesības, lai tevi kikojot izskaidrotu par ko es to daru. būtu man xk, būtu arī norādījis, ka kikoju par reklāmu.

    un par brāļu sēdēšanu aiz muguras, viņš tev arī teica, lai tu viņa vārdā nošauj mani un vēl kaut kādus 3 čaļus, vien tāpēc, ka tev nepatika tas, ka centāmies tev izskaidrot situāciju, kurā pats arī biji vainīgs. man nav jānolaiž gars, bet toties tev, nevajadzētu te tēlot jēriņu, kuru nu es esmu apbižojis. serverī tu biji krietni runīgāks un lielāks par mums "ūbergekiem".

  5. perm tam idiotam vajag par lielo muti. kikoju viņu kādas trīs reizes, tad spalvainim bija jāsāk muti vērt vaļā (no kuras protams nekas sakarīgs ārā nenāca). sākumā centos apskaidrot cilvēku, lai viņš nāk uz forumu un risina savu šitu problēmu sadaļā, pēctam jau kikoju par izrunāšanos. līdz ar kikošanu par izrunāšanos saņēmu kiku arī no teddija puses, kurš protams ir spalvas geks un protams, čomu tak jāaizstāv, neņemot vērā viņa pārkāpumus.

  6. jap, atkal sanāks sliktais, jo man (ja visinieki būs dusmnieki) sanāks jau 80 varningi, bet tas po. btw, šod bija super vakariņš, 5tā diena dzērumā un neviens nav bēdīgs(izņemot vecākus, kas galvo, ka ar Edmundu nav prātīgi sieties), bet tas jau sēnēs. labunakti visiem. and i'm a wonderlust king!

  7. mans nenozīmīgais viedoklis saka, ka tai klimpai un salmam tās tiesības nafig ir jāņem nost ņemot vērā viņu nepatiesu banu skaitu un tās muļķības ar kurām viņi piedirš vairumu topiku.

  8. nu i? čalis jauns, prātiņš vēl nepietiekami attīstījies. Paši bijām/esam jauni un padumji un vai mums gāja pie sirds lielo gudrinieku aizskarošie pārmetumi?!

    manuprāt visi tie, kas te un tajā viņa vebsaitē iedirš tādus sūdus kā piemēram lazda2, vai kā tur, te, ir dumjāki par viņu, lai visticamāk ir vecāki.

    Tākā bļeģ, lai neviens vairs ar volverīnu nekasītos!

    ā un krušijs arī ir sīks pidars :fsckinsad:

×
×
  • Create New...