Jump to content
GIGN Forum

zv3rs

Mirstīgais
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zv3rs

  1. Pasteidzies pirms manis.

    Sprādziens notika ap 10:15, kad skolas bistro nogranda sprādziens, kurā sprāga gāzes balons vai plīts (īsti nezinu). Tajā brīdī visiem vēl bija stundas. Pirmajā brīdī likās, ka kāds izbombijis logu, pēc sekundes bija normāls bāziens kopā ar zemestrīci un sarkanu gaismu. Pieskrējām pie loga un ieraudzījām dūmu mākoni, kas cēlās no bistro virtuves. Skolā "esot atskanējis trauksmes signāls", kuru šoka momentā neviens nedzirdēja. Sākās RUSH pa C tuneli līdz galvenajai izejai, pie kuras bija milzīgs pūlis. Skola vienos dūmos. Izmaucām ārā, kur jau stāvēja kāds pus tūkstotis cilvēku, un tad es atcerējos, ka jaka vēl gardarobē stāv. Bez ilgas domāšanas maucu uz pagrabu, kurš viss bija dūmos, un no griestiem lija ūdens. Dūmi normāli koda acīs un kaklā. Paķēru jaku, un skrienot ārā ieraudzīju izbombīto sienu. Tālāk pa rezerves izeju ārā (beidzot izmantoju).

    Talāk učenes sāka izkliedēt pūli, un mēs devāmies kaut kur pasēdēt. Sākumā man bija liels prieks par šo katastrofu, bet pēc tam, kad es padzirdēju par bojā gājušajiem, prieks pazuda confused.gif. Tikko ievēlos mājās.

    EDIT: Atliek vien padomāt kā mums ir paveicies, ka ir tikai 2 bojā gājušie. Ja tas viss būtu noticis stundu vēlāk, kad mums skolā ir garais starpbrīdis, tad upuru skaitu varētu pareizināt ar 10.

    Vislabāk man patika skolas dežurants, kuram, pēc manām domām, šādos gadijumos ir jaattaisa galvenā ieeja līdz galam vaļā nevis tikai viena puse. Iedomājaties, ka 1000 cilvēku mēģina tikt ārā no skolas vienā laika brīdi, bet vaļā ir tikai 1 durvis, pa kurām var iziet vienlaicīgi, maksimāli 2 cilvēki (ar spiešanos un grūstīšanos).

    Tikai nezinu kā ar rītdienu. Vai būs jāiet vai nē, jo es padzirdēju, ka būšot jāiet. Kaut gan es nezinu kā skola nodrošinās tīrību un gatavību mācību darbam!

    Sīkākai informācijai skatieties LNT vai LTV1 ziņas.

    psc 6itaadi spraadzieni skolss

    Balla paliek shock1.gif

×
×
  • Create New...