Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/17 in all areas

  1. galvenais ir domāt kā zivij
    1 point
  2. Mans variants. Ņem to, kas sanāk par atlikto naudu un ko veikalā ieteiks. To ko liksi galā - atkarīgs no ūdenstilpnes sortimenta, to arī veikalā ieteiks. Vsjo. Te jau bazars panesies, it kā videokarte būtu jāizvēlās un vajadzība būtu max fps... Naher iesācējam tas vajadzīgs? Jo ar sūdīgāku sāks, jo labāks makšķernieks izveidosies. Pagrieztu 15 gadus atpakaļ, kad vēl bija vēlme, laiks un interese pašpinot, izgrieztu te visus ar veco apaļo krievu spoli, 1,5m kātu, def pīto un gumijas zivi
    1 point
  3. Lai mēs varētu tev kaut ko ieteikt, vispirms jāzina no kurienes ķersi (krasts vai laiva) un kāds ir tavs budžets. Tad jau var runāt sīkāk. Lietojami kāti un spoles sākās no 40-50eur/gab. un labi 100 - 150eur/gab. Par sevi varu pateikt, ka pirmo reizi aizbraucu aiz gara laika un uzreiz saslimu.No mānekļiem sākumā pietiks ar rotiņiem/ šūpiņiem (rotiņi rotē ap savu asi un šūpiņi šūpojās) un gumijas zivtiņām. Voblerus sākumā vari nepirkt. Kātam ir 3 rādītāji. Garums: no laivas 1.9 - 2.13m, no krasta 2.2 - 2.4m (zelta vidusceļš 2.13m), tests: cik smagu mānekli var izvadīt, t.i. sajust kā viņš strādā un kāda ir ūdenstilpnes grunts. Zelta vidusceļš 5 - 25 grami un pēdējais akcija, jeb ātrums t.i. cik daudz locās pie vienādas slodzes. Zelta vidusceļš - fast. No lētā gala kātiem varu ieteikt Salmo ražojumus (no galvas nepateikšu sērijas) un G.A.D. Fair sēriju. Par spolēm pasaki budžetu un tad arī runās konkrētāk. Neņem ar aizmugures bremzi!
    1 point
  4. http://jig.lv/products/lv/162/4039/sort/1/filter/0_0_0_0/Speciālpiedāvājuma-komplekts---Aspen-Stake-spiningsDaiwa-Ninja-A-spoleYGK-aukla.html Kaut kas tāds varētu būt OK sākumam. Kāta garumu/testu var izvēlēties pēc vajadzības, tikai aukla jāņem cita. Tā 3 dzīslu ir plakanas šausmas.
    1 point
  5. Aizbrauc uz salmo, tur parasti zinoši cilveki strada. Es personigi perkos taja kas uz daugavgrivas ielas... Tur tads forsh onkolis, ja ir pieejami kkadi letaki varianti n shit parasti iesaka un paskaidro ari visu zbis
    1 point
  6. Par kātiem runājot, es nezinu kāpēc bet es priekšroku dodu divdaļīgajam kātam nevis tie kas ir teleskopiskie nāk ārā. liekas ka tas ir tāds izturīgāks.
    1 point
  7. nu spoles miljons variantu, ja jau neej uz kaut ko mistisku, tad izvēlies spoli kas patīk un viss, kas liekas ērta,un lai var satīt precīzi žilku, veikalā pārdevējs , ja kaut ko saprot, tad iedos normālu, galvenais lai uztinot auklu nepaliek daudz brīvas vietas uz spoles- tad nevarēsi tālāk pa 10 m iemest 240 kāts ir ok. priekš līdākām neko vairāk nevajag, protams nopērc arī kādu gumijas zivtiņu un vizuli, jo grūti saprast, kas kurā dienā līdakām patīk.
    1 point
×
×
  • Create New...