Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/15 in all areas

  1. Sveiki! Esmu SilverElite, un meklēju aptuveni tāda paša līmeņa spēlētājus ar kuriem kopā spēlēt competitive mačus. Es saprotu, ka šī ir komandas spēle, Es saprotu, ka šis nav COD, Es saprotu, ka CT vajag turēt pozīcijas nevis tizli rushot, Es saprotu, cik svarīgas ir granātas pozīcijas turēšanai, Es saprotu, ka komunikācija ir ļoti svarīga, Es saprotu, ka bļaušana uz komandas biedriem nepalīdz. Veltu laiku savas spēles pilnveidošanai, gan skatoties youtube padomus, mācoties spray paternus un tos kontrolēt, one way smokus u.c. Meklēju tādus kā es, kuriem ir apnicis spēlēt ar lohiem ko pēc gadījuma principa pielasa matchmaking sistēma un kuri grib pilnveidot savu spēli.
    5 points
  2. Ir nopirkta. Nevermind, pus stundu paspēlēju, it kā viss čotka. Mošk ar pc vai austiņām kkas bija. -- Tomēr nē, ar tačku izbraucot cauri katram piektajam čekpointam, tā skaņa noskan 3x, ar tādu echo efektu. Jauna šaize, kas tikai tagad sāk krist uz nerviem, bet ir jau labu laiku. Zem win10 ikonas uz desktopa ik pa laikam resetojas. Googlē pirmie linki risinājumu nepiedāvā.
    2 points
  3. Principā es jau pateicu, kā viss beidzās un nē. es nevienam pa muti nedevu. tā krievi risina problēmas, bet ne es es viņam pateicu visu ko par viņu domāju un kas notiks, ja viņš vakarā visus tos itēmus neatgriezīs. īsumā kā es viņu atradu Uzzināju no drauga, kuram ingeimā ir čoms, kuru noskamoja, šis man iedeva maximāli visu infu ko pats bija par viņu sadabūjis, tālāk es pats atklāju savas detektīva spējas.. vienu vakaru paložņāju pa viņa profilu, secināju, ka viņš ir no olaines, tālāk sāku ložņat pa viņa friendlistu, tur atradu vel trīs cilvēkus no olaines, protams uzaicināju. no tiem trijiem divi akceptēja. Skama upuris zināja viņa vārdu - Artis, Paspēlēju pāris reizes ar viņiem MM līdz saņēmu uzzaicinājumu pievienoties viņu komandai + viens no viņiem mani uzzaicināja skypā, tā es iefiltrējos zagļu bandā.. Pievinoja mani skype čatam, un nepagāja ne 10 minūtes, kā jau zvanīja, vel pēc pāris minūtēm sapratu, ka darīšana man ir ar 9 klases skolniekiem, jo aktīvi diskutēja par eksāmeniem . ilgi nebija jāgaida, kamēr uzradās slavenais skameris, pēc sarunām sapratu, ka viņi visi ir no vienas klases. Tad notika priekš manis negaidīts pavērsiens, viens no sīkajiem mani gribēja sameklēt draugos, es čatā iemetu savu vārdu un uzvārdu, draugos pasūtīju statistiku un aidā arī mūsu Artis bija uz mani skatījies, visa man nepieciešamā informācija bija atrodama viņa DR profilā, proti kurā skolā viņš mācās, tā kā vārdu, uzvārdu, pilsētu un skolu es jau zināju. man viņu vairs nebija grūti atrast, turklāt olaine ir maziņa un tolaik bija pa ceļam braucot uz darbu - Jelgava - Rīga. skolā protams negāju, bet nācās stundu ātrāk izbraukt uz darbu, lai paspētu pirms astoņiem jau būt olainē, jo nezināju cikos viņiem sākās stundas, atpazinu viņu tur pēc draugiem.lv ievietotajām bildēm, turkāt viņu bija grūti neieraudzīt, jo augums bija tuvu 2m
    2 points
  4. Un tā tie skameri dzimst bļe.
    1 point
  5. Nopērc spēli - neraustīsies.
    1 point
  6. 1 point
  7. Mani gan vairāk interesē, ko Tu viņam konkrēti teici, kad satiki? Citē ples
    1 point
×
×
  • Create New...