Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/28/14 in Posts

  1. congratz, bet varēji jau padalīties ar savu komandas izvēli pirmstam. :[
    2 points
  2. 2 points
  3. Pensionāram ir taisnība. Un deputāts nudien nav nekāds paraugs. Paraugs ir skolotājs, vecāki. Un ja cilvēki balso par lembergu, kurš ir zadzis un viņi domā ka tā arī ir, bet atmetas ar argumentu - "vismaz parūpējās par ventspili", tado sorry, bet ko mēs varam gribēt. + protams tas, ka deputāti nāk no tās paša Latvijas, tādēļ nevajag cerēt ka viņi būs savādāki kā mēs paši. Beefs
    1 point
  4. [media=''>https://www.youtube.com/watch?v=MP27ASZqTnc[/media]
    1 point
  5. tie latviesi,kas nebalsos,ir mudaki, jo taja pasa laika krievi un nelatviesi nobalsos par savu saskanu,kas ari bus valdiba un varbut pat koalicijaa,pec tam vainosiet pasi sevi. jusu arguments,ka nav par ko balsot, ir berniskigs. dzive lielakoties ir jaizvelas starp mazako launumu, lai izdzivotu un viss ir jadara pasam. ar sadu attieksmi nevis valdosas partijas, bet jus novedisiet so valsti vel lielaka dirsaa
    1 point
  6. Es ar balsošu par Kaimiņu. Domāju, ka politiķis no viņa iznāks tāds pats kā no Olgas Dreģes un Raimonda Bergmaņa [lasīt kā "teju nekāds], bet vien tādēļ, ka ar pāris teikumiem viņš ir aizskāris kādu dvēseles stīgu, kurā mūsu domas sakrīt. Tas arī viss. Lasīt partiju programmas, kuras pēc tam veidojot koalīciju/dalot ministru amatus var izmest mēslainē, nav nekādas jēgas. Nemaz nerunājot jau par politiskajām reklāmām @ radio, tv, plakātiem uz sienām u.tml. Tāpat katrā partijā var atrast pa kādam idiotam, ģēnijam un vienkārši divkosīgam liekulim. Vēl viens iemesls tam, ka Saeimā vajadzētu kādu, kuram grūti savaldīt muti ir tam, ka varbūt viņš arī tur varēs pateikt ko tādu, ko "nevajadzētu," lai daži labi citi varētu domāt, kā nu atrunāties un attaisnoties. Nemaz jau nerunājot par to, ka viens deputāts neko nenosaka - visu lemj viņa pārstāvētā partija [par to kādos 90% gadījumu var pārliecināties jebkuros Saeimas balsojumus. Statistika gan ir izrauta no manas tikko iztīrītās auss, tā ka varat arī droši piesieties]. Problēmas, kas mūsu valstī pastāv, mēs visi labi zinām, bet neticu, ka kaut kas sakustēsies kamēr lielākā daļa uzskatīs, ka nav jēgas maksāt nodokļus, nav jēgas šeit strādāt - labāk braukt prom, nemaz nerunājot par to, ka visi domās vien īstermiņos [politiķi mostly].
    1 point
  7. Spaisu uztīt iemācījies, to var manīt pēdējā laikā
    1 point
  8. Kontortionist,lasot tavus postus slikti paliek,neraksti tik daudz. Nesaprotu, no kurienes esi sasmelies tik daudz liekulibas. Katra rindkopa tu raksti "cilveki" "dzive" "latviesi" utml, nosaukdams pilnigi subjektivas, gaisigas lietas, sads rakstibas stils raksturigs pusaugu vidusskolas domraktos par Rudolfu Blaumani.. Tev skiet,ka tu zini visu par dzivi, bet patiesiba tu ne suda nezini, dzivodams sava idealaja kastite. Tu meri cilveku pec ta, ko vins ir sasniedzis , kur stradajis,kur ir bijis, kam roku paspiedis vai ar ko pargulejis, kam fotografijaas blakus stavejis, pats budams parasts, aizspriedumains interneta klerks, glorifice aklu dzisanos pec saviem izcilibas, pasapmierinatibas, palaizot garam visu dzivi. Ta ir vienkarsi trula masturbesana. Zini, kapec daudzi grib balsot par Artusu? Tapec,ka vins ir interesants. Un viss. Tam nav nepieciesama nekada argumentacija. Tu saki,ka vins dzive neko nav sasniedzis. Pienemu,ka tada gadijuma neorientejies skatuves makslas, un vispar makslas, tas pierada,ka tev ir sekla iekseji mentala pasaule un tu nespej pilnvertigi spriest par pasaule notiekosajiem procesiem. Varbut aizej uz Veceni, man skiet,ka oktobri vel bus divas izrades. Es nevaru ciest tik seklus cilvekus ka tu, kuri spriez tik vienkarsi. Jus esat tik loti ierameti, tik nesalauzami, par jums var teikt,ka jus sava zina vispar neeksistejat, jo jums nav speja just pardzivojumus un redzet to citu aciis. Vismaz aktieros loti labi izstrada so speju, tas ir loti smags darbs. Redzi, aktieris var but ari stulbs, bet speja just cilvekus ir vina galvenais ierocis. Un to "speja just cilvekus" tu noteikti saprati nepareizi.
    1 point
  9. Balsot par Lembergu vai Kaimiņu. Vairs izvēles nav.
    1 point
  10. Vispar nesaprotu ko iespringt par politiku... Gribi kaut ko mainit? Nesedi majas un nemuldi ka citi neko nedara. Ej, piesakies, tiec ievelets un sakarto valsti. Ja nevari- AIZVER MUTI. Man ta politika bijusi nebijusi, un vienalga kas tur visu groza. Es izdomasu ka izdzivot tapat un raudasana man nepalidzes. A par Artusu, vienu raidijumu lidz pusei paskatijos, talak vnk atsita duusu. Calim prata 0, zinasanas 0 un nemaz nerunasim par uzvedibas eetiku. Vins vnk apruna baumas un meginu kaadu no viesiem uzvilkt.
    1 point
  11. Balsošu par Kaimiņu kaut vai tikai tāpēc, ka viņš ar kaut ko atšķiras no visiem pārējiem solītājiem. Kā cilvēks man viņš besī nenormāli, bet viņš principā vienīgais iemesls kāpēc vispār sāku interesēties par politiku.
    1 point
  12. Jabalso par mazako launumu. Jaabalso taa, lai krieviem netiktu. Tas ari viss.
    1 point
  13. Tas "direktors" nebija diži labāks...
    1 point
×
×
  • Create New...