Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/30/14 in all areas

  1. Pirmkārt, krosa motociklu NEVAR piedalīties ceļu satiksmē un iziet tehnisko! Otkārt iesaku izmest šo ideju no galvas. Krosa motocikls ir motocikls kas ir būvēts,uzdzīts max jaudīgs, max viegls utt. Līdz ar to motocikla motora detaļu resurs salīdzinot ar ielas motociklu ir ĻOTI MAZS. Varu minēt ka eļļa krosa motociklam ir jāmaina pēc 5m/h, virzulis, motora ķēde utt. pēc 50-70m/h (Tās nav parastās stundas!). Šis motocikls ir domāts braukt pa trasēm, pa mežu utt. Kur tu pēc 1-3 treniņiem (Atkartībā kā tu brauc un cik ilgi) treniņiem maini eļļu. Nerunājot par gaisa filtru kas pēc katra treniņa brauciena jāmazgā un jāieeļo! Iesaku ņemt ielas superbaiku! Pagaidām izskatās ka tu gribi nopirkt dakšiņu lai ēstu zupu!
    2 points
  2. mēģini atceries sava otra konta logini tb NEGATIVUS. <3 vai ar tā tīri sakritība, ka vienādi IP? aaa jā, Tu nevarēsi atbildēt, jo Tavs konts ir bloķēts.
    1 point
  3. http://www.youtube.com/watch?v=gDbS-mWLTf4 Palika kādam dabūt ace ar 1 awp šāvienu =) quadro jau ir. EDIT: LAVRx, tā ir šara =)
    1 point
  4. autobhop gei pauly gei noob.
    1 point
×
×
  • Create New...