Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/14 in all areas

  1. Nu vsjo pacani, pora načat učitsa ruskij jazik, posļe Ukraini mi sļeduišiji.
    6 points
  2. Vo, vo. Es arī nesaprotu kādā jebanā sakarā random džeks, kurš pats nesen čupojās ar čīteri te adminiem mācīs ko un kā darīt
    2 points
  3. atceros pirms paaris gadiem macho rakstiija ka chiiterus vajagot skatiities bez [] , ar [] pieshuus kubus kur to nebuus jebkuram +/- sakarigam speletajam.
    2 points
  4. Labi, pārformulēsim teikto. Atļaujai dzīvot Austrālijā tev nepieciešams kaut ko sniegt tai valstīj, nevis kļūt par kārtējo gastarbaiteri. Tātad augsti kvalificēts darba spēks. Tas attiecībā uz Austrāliju. Runājot par tavu atbildi - prieks, ka jau spēj komunicēt bērnudārza "Tu esi kaka - pats esi kaka" līmenī. Tas ir acīmredzams progress.
    1 point
  5. kam tu tur vajadzīgs?
    1 point
  6. goodys pareizi saka gudri dirst nav malku cirst te tak visi ir varoņi aiz monitora es uz šādiem komentariem neatbildu, viņiem galvās nekā nav
    1 point
  7. Ou,esmu satriekts. Kaut kāds spamojošs perdelis mani kaut kā sauks Ej pamāci savām tēvam kā dzīvot un ko darīt
    1 point
  8. pazīstu Artusu dzīvē,tur ir savi iemesli - viņš beidza Krilova aktieru kursu,kur tika pamatīgi sadirsts,tas vēl bija tas laiks,kad aktierus "vēra vaļā" ar Jelgavas durkas cienīgām metodēm. Varbūt kā cilvēks viņš ir diez gan grūti paciešams,bet atkal - viņš ir izcils aktieris,kurš savu spēju provocēt un lauzt ir tik ļoti masterojis,ka tā ir kļuvusi par viņa sastāvdaļu. Un nav brīnums,kāpēc tik daudziem mirstīgajiem viņš nepatīk. Tā jau saka par aktieriem - vai nu labs aktieris,vai labs cilvēks. Tie,kas viņu nodirš,ar savu seklo mentālo pasauli arī turpinās tā darīt,jo šo cilvēku uztvere ir pilnīgi savādāka. Artuss jau kaut kad pašā sākumā minēja,ka viņa teiktā konteksts nav svarīgs,tāpat arī viņu neinteresē atbildes,interesantāka ir cilvēku uzvedība,kad viņi tiek izsisti no līdzsvara un paši pataisa sevi par muļķiem. Protams,ka pēc tam uzrodas milzīgs nesaprasto heiteru bars. Par krieviem pilnīgi pohuj,vot te gan Artuss nedaudz kļūdu pieļāva,paceldams nacionālo jautājumu,kas mobilizē visus idiotus,bet nu vajag pērtiķim to banānu pamest,kādu laiku nebūs troksnis.
    1 point
  9. Esmu dabūjis pa galvu no latviski runājoša indvīda, kā ari krieviski. Sava īsā mūža laikā esmu sastapies ar pāris cilvēkiem kuri ienīst latviešus, kā arī kuri ienīst krievu valodu, un pašus krievus. Strādāju darbā kur ir 80% krievu valodā runājošu cilvēku. Ne reizi 2 gadu laikā, neviens nav ieminējies ko sliktu par latviešiem, vai mūsu valodu. Ar šo es neko negribēju pateikt.
    1 point
  10. Es ko, esmu vienīgais kas uzraujas uz latviešu tautības urlām?
    1 point
  11. Tak katrā tautā morālie invalīdi ir. Dzīve viņus jau ir sodījusi
    1 point
×
×
  • Create New...