Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/12/13 in all areas

  1. Sveicināti! Atkal parādos es , jums atkal parādot kā iegūt spēles un par brīvu. Esmu jau 2x šeit taisīju topikus , tā kā uzticēties var! Tātad - ir iespēja iegūt Mafia II un Sid Meiers Civilization V Viss kas ir jādara - dodieties uz http://www.computera...s.com/joystick/ un nobalsojiet par katru kategoriju. Beigās būs jāreģistrējas gan computervideogames.com , gan greenmangaming.com , abos jābūt vienādiem e-pastiem un lietotājvārdiem. Par to var iegūt 1 spēli. Ja gribat otru , dzēšat cookies ārā un ejat pa jaunu to visu, ar nu jau izveidotu citu useru , beigās izvēloties otru spēli. Spēles Steam KEYus atsūtīs ~24h laikā. Pats vakar pa dienu un vakarā aizpildīju , un šodien apskatījos un bija atsūtīts. Ja jautājumi - rakstiet! EDIT - Starp citu , ir arī GRID 2 giveaways facebūkā , ko nodrošina Intel , bet tur vajag darboties caur proxijiem , jo Latvija nav iekļauta sarakstā kam tiek spēles! https://apps.faceboo.../intelgiveaway/ EDIT2.0 - Ja nu kāds tiešām neuzticas , šeit ir steamgifts.com foruma links par šito http://www.steamgifts.com/forum/uhuIc/free-mafia-2-or-civilization-5-with-gmg/page/1 Un kas ir ko dabūjuši , iepostojiet , lai pārējiem mierīgāka sirds...
    2 points
  2. Tak paņem 1 lielu spaini, lai tajā met tās bumbas. Katrs trāpījums nozīmē, ka goodijam jādzer. Attālums nav svarīgs! Viesi var dankot spainī, ja grib. Uzvar tā komanda, kura veic pēdējo metienu, tb, goodija pēdējā glāze!
    2 points
  3. Skatoties, kā kopj/brauc. Ja pie stūres būs jefiņš, tad plīsīs arī velosipēdam motors.
    1 point
  4. GIGN'am ir mumble serveris.
    1 point
  5. vecīt, esmu Liepājas beerponga čempions ;DDDD karoč, max var mest 2x ( ja pirmo iemet, met otro ) parasti jau spēlē ar 10 glāzēm, bet 55 glāzes jau ir nopietni. var mest 2 veidos: pa gaisu, ar atsitienu. ja met ar atsitienu, pretinieki var sist malā. kamer bumba nav šķidrumā var mēģināt ar elpu izpūst ārā. vairāk info tev nevajag.
    1 point
  6. ModeratO jau dejotājs, noteikti bliež pa pedāļiem kā dziesmu svētku danču placī.
    1 point
  7. auto24.lv , zip.lv arī varētu būt , autoscout24.de , no vācijas, bet varētu būt ok ar visu atdzīšanu un reģistrāciju
    1 point
  8. Lieloties ar to, ka tiek gulēts ar bābām GIGN forumā, tad ķip *rokas nenolaižas cilvēku stulbumā*
    1 point
×
×
  • Create New...