Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/28/13 in all areas

  1. Manējā. Puķes no dzimšanas dienas. Sagribējās ēst. Do i smell food? YOLO
    2 points
  2. Vienā no dienām darbā garlaicība, ložņājot pa citiem forumiem uzdūros vienam fopikam, kur katrs parādīja savu darba galdu, kur viņš pavada laiku spēlējot gamītes Tā nu man radās interese, kā jūsu atpūtas vieta ir iekārtota Manējā izskatās kkā tā.
    1 point
  3. Un tas nebiju es, kurš to rakstīja, bet gan draugs. Un ja Tu pat zinātu kāds tieši esmu ES, tad noteikti tādu šeit neliktu. Bet nu tāpat lielākā daļa adminu ir izteikušies un gaidu Neikeda atbildi, un kā redzi, daudzi nemaz tā neuzskata. Tas, ka Tev dēļ lielās mutes noņēma acc, nenozīmē, ka tāds arī esmu es!
    1 point
  4. Spokam iesmereja i7 2.9ghz quadcore ar vienu kodolu un 2.3mhz. Beefs
    1 point
  5. Cik biju gign serverī, tad vienmēr raunda sākumā tiek automātiski uzvilktas bruņas - to vajadzētu noņemt.
    1 point
  6. Būtu labi, ja pirmā kartes puse tiktu spēlēta līdz rezultāta summa ir 15 (6:9/1:14/3:12) un tad komandas tiek samainītas un spēle turpinās līdz viena no komandām sasniedz 16 raunda uzvaru. Pagaidām no mapju saraksta pilnīgi noteikti jāizslēdz visas italy/assult, jo cik esmu novērojis, cilvēki uzturās tādās mapēs kā: de_dust2, de_inferno, de_train, de_nuke, de_mirage (pārsvarā pubos tiek spēlēta vecā versija, kaut arī MM ir jaunā), iespējams, arī de_cpl_mill. Cik zinu, mapes ar galotnēm _se ir bez vistām, putekļiem un atstāt to vai nē, ir jāizlemj būs pašiem spēlētājiem. Nezinu kā tur būs ar adminiem, bet ja cilvēki spēlēs, es ar prieku iestātos adminu pūlkā.
    1 point
×
×
  • Create New...