Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/07/13 in all areas

  1. Tātad tev ir sencis, kam ir poņa gar mašīnām, bet tu viņam pirkšanas brīdi stāvēsi blakus un bļausi "bet Tēēt, bor1ngs teica ka rūsē"
    8 points
  2. Noskatījos to demo ierakstu, ja godīgi man sāka sāpēt galva. Nav jau pirmais gadījums (par Turku puiku nemaz nerunājot) kad kaut kas tāds notiek. Nesaprotu tos vecākus, kuri 8-9 gadīgam bērnam ļauj spēlēt šādas spēles, kur nu vēl runāt ar svešiem cilvēkiem. Tiešām savam bērnam nevar izdomāt citu nodarbi, vai atrast un iegādāties spēli ar atbilstošu vecuma ierobežojumu? Skumji. Manuprāt "tādus gadījumus" (ar "lielajiem", un ar "plašo vārdu krājumu" apveltītajiem, kuriem patīk daudz runāt arī tas pats) vienkārši uz kādu laiciņu izmest, piemēram, uz pāris dienām. Varbūt tad sapratīs. Paldies!
    2 points
  3. Tā, lūk, draugi mīļie, nedodiet citiem pavalkāt ne savas dīvainās mices, ne zeķes, ne apakšbikses, un visiem būs miers. Un arī neprasiet citiem aizdot tādas mantas - priekš kam jums dzīvē vajadzētu DĪVAINU mici? Bet, ja tomēr esat pierunājis kādu jums aizdot savu dīvaino priekšmetu, esat labs un atdodiet to atpakaļ kā kārtīgam cilvēkam pienākas. Ja tomēr esat čigāns un to notirgojat tālāk, neplātieties ar savu rīcību publiskā vietā. Ja tomēr esat izplātījies, nebrīnieties, ka tiekat izslēgts to jautrā burziņa, kur visi šaudās. Ja tomēr brīnāties, nerakstiet par to forumā, bet rakstiet savam jumtam vai stiprajam brālim, jo takš esat čigāns. Ja tomēr rakstat forumā, izvēlieties pareizo sadaļu.
    2 points
  4. Pie centrāltirgus ir kaut kāda skola, tur laikam pat var izvēlēties - mācīsies vakaros vai pa dienu. Kojas, cik zinu, arī turpat netālu. Plusi - Netālu ir bārs, kuram ir daudzsološs nosaukums "4 promiles". Tur tu varēsi iepazīt savu rajonu, kaimiņus, atradīsi jaunus draugus. Tāpat varēsi uzzināt, kurš no lombardiem dod labāko varku par tavu pulksteni. Praktiski pretī ir "Latgalīte" - tur atradīsi visu! Varēsi pīpēt legālo, nelegālo, kapronu, karburātorus un varbūt pat Sašasaņa iedos tev savu īpašo cigāriņu. Otrs pluss - tas ir ļoti tuvu pie autenes. Tu stāsti, ka nepārzini Rīgu, tāpēc šis variants strādās ideāli. Izvelies no busiņa, pārpeldi pār kanālu (ok, vari arī pāriet), noej gar zivju paviljonu un jau būsi kojās jeb savās otrajās mājās. Nākamais aspekts, kas ir ļoti nozīmīgs. Zinām, ka studentiem reizēm pietrūkst naudas pat Roltonam, bet šoreiz šī lieliskā ģeogrāfiskā atrašanās vieta tevi paglābs - blakus ir Daugava, omulīgais un tīrais Centrāltirgus kanāls, kur varēsi copēt. + Aprunāsies ar citiem jūras vilkiem, kuri Tev padomu neliegs. Tieši viņi zina, kur zāle ir lētāka un karūsas brangākas. Ja zivs neiet pie sirds - nulle problēmu!! Tajā apvidū ir pieradināti un uzbaroti baloži. Pilnīgi prasās, lai kāds novāc ražu. Aiz šī punkta es paturpināšu tālāk - katrs vēlas būt pats sev priekšnieks un izveidot savu mega franšīzi, kura tev pelnīs mega bablo. Pačukstēšu ideju - Neēd baložus pats. Noplūc tos un sagatavo gaļu. Gaļu izsūti visādiem fastfūdu restorāniem, bet ar spalvām piepildi spilvenus un matračus. Izveido kaut ko similāru dormeo matracim, tikai kaut ko krutāku, jo tu taču esi kvīīrs. Re, jau 10. klasē būsi spicākais vecis un neviena dāma tevi nesmādēs. Vismaz nebūs ar pliku čiekuru jālec mašīnai virsū, lai noķertu baudu. Mīnuss - tur ir ļoti skaudīgi cilvēki, kuri ik pa laikam varētu atņemt tev naudu un tavas mantas. Bet atceries - viņi to dara, jo tevi redz potenciālu. Viņi to dara aiz bailēm! Ja par pašu skolas līmeni - neko daudz nezinu. Par cik tev apkārtējie apstākļi ir svarīgāki, tad šis jautājums nav aktuāls. Neredzu mīnusus! Novēlu tev izturību un produktivitāti. Lai izdodas realizēt sevi un savu neizmērāmo potenciālu, turās!
    2 points
  5. Lobiji ir 6v6 pubs.
    1 point
  6. Katrā 2-3. sludinājumā būs no vācijas, tā kā tas nav rādītājs. Kad es sev meklēju auto, visādi brīnumi "no vācijas" nāca. Vari mēģināt dabūt audi a4 1.9tdi, kaut kādu vecāka gada zem 2000 dabūsi. Patēriņš toč 5-6l uz simtu, atkarībā kā brauc.
    1 point
  7. Tu bļe joko? Tu normāli pajautāt pēc ieteikuma nevari? Obligāti jāiebāž šitie mega krutā - alus un zāles pīpētāja komentāri beigās? Tā vien liekās, ka tev ir īstā vieta kādā no Tevis minētajām gopņiku skolām.
    1 point
  8. To, protams, var izdarīt, bet tev būs jātur ieslēgts dators un tas sucks. Labāk nopērc par 30Ls rūterī, kurā var iespraut LMT usb modemu. Mazāk čakara un abiem datoriem būs nets + tev būs rūteris. Beefs
    1 point
  9. Sabotieris ir labākā spēle, kuru nopirksi.
    1 point
  10. Katanas ieceļotāji?
    1 point
×
×
  • Create New...