Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/10/12 in all areas

  1. 4 points
  2. Nopērc gāzes pistoli un abi "gangsterojat" pa rajonu. Bet ja nopietni, tad pirms zināt ko nopirkt ir jāzin kas interesē, ar ko nodarbojas. Jāpērk lietas, kas varētu būt praktiski pielietojamas ( jo asaru un puņķu pilnais gangstera dzīves stāsts noteikti nav neko diži praktiski pielietojams ) jo šais laikos dāvanai ir jābūt gana praktiskai, lai to var arī izmantot sadzīvē, ikdienā vai vispār vismaz izmantot... Savādāk tā ir nevajadzīga un no drauga izspiedīsi maksimums samākslotu smaidu līdz ausīm un caur varītēm izspiestu paldies. Mani 10 centi ( See what I did there? )
    2 points
  3. Pag, tas viss par to gangstašit ir nopietni? Tobiš dāvināt kaut kādu gangsteru biogrāfiju, mūzikas albūmu no black repera un black label, jo tavs čoms tik tiešām ir gangsta? Hūtēm nav ne vainas, ja cilvēks nav gangsta reperis un kaulains tirliņš. Kā jau domiņčix minēja, skaties kaut ko lietderīgu: * smēķētājs labas šķiltavas vienmēr novērtēs * tik tiešām, piedomā, ko tavs čoms pēdējā laikā ir vēlējies iegādāties, ko apbrīnojis, ja vēlamais ir pārāk dārgs, izvēlies alternatīvu, lai ir vērts uz ko tiekties (ja vēlas mašīnu, varbūt automagnetola, varbūt dāvanu karti autoskolā). * normāls čalis uz ballīti iet ar pudeli un nav jēga aiziet tikai ar 30Ls vērtu viskiju, manuprāt, dārgu alkoholu pērk tā cienītājiem, tavs draugs noteikti tāds nebūs, labāk nopērc normālu dāvanu un 0,7L Hektoru * visiem patīk improvizācijas, lai būtu kaut kas atmiņā paliekošs, paliek nedaudz zilais variants ar bilžu albumu (labākajiem draugiem, labākajos mirkļos) + piķis * Nav normālas idejas un pilnīgi no choice - dāvini naudu, nauda visiem patīkt un par naudu viņš pats izdomās, ko gribēs.
    1 point
  4. Bloku ar captain black un Zippenes ja smeekjee
    1 point
  5. Thugz normāls kasjaks atbalstu
    1 point
  6. Labāk čomam uzticēt, nevis svešiniekam
    1 point
  7. Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
    1 point
  8. Šis tāds arī uz ātro, lai gan ņēmu magicwandu, tomēr nedaudz sīkumus arī apstrādāju. Ja gribi vēl precīzāk, tad es nevarēšu palīdzēt...
    1 point
  9. Ja gribas tumšāku, tad jāčakarējas (varbūt kāds profiņž zina, kā var bez čakara), bet nu nedaudz tumšāku es varu dabūt. Naitmēra variants ar uz fikso, ja nemaldos ar magic wand tooli uztaisīts. m?
    1 point
  10. bet tam pimpim jau tika atbildēts. viņš atkal no savas dirsas izrauj to salīdzinājumu pa jobaniem cimdiem. un atkal atbilde tā pati - tas neapdraud apkārt esošos tapēc nav likuma par to. tak pirms 3 lapām palika skaidrs, ka viņs ir vainu trolis vai mentāli atpalicis, jo uz visiem viņa intresējošiem jautājumiem tik sniegtas atbildes ko šis ignorēja. viņam vajadzētu iespert pa seju nevis tik nobanot uz 7 dienām.
    1 point
  11. Čali, tāda nu ir maksa par iespēju baudīt visas civilizācijas ērtības. Tu gribi iegūt izglītību, gribi skatīties televīziju un slīkt internetā, gribi lai būtu kāds, kas aizstāv tavas "cilvēktiesības", gribi gozēties saulītē jūras krastā ar kasti aukstu aliņu un spēlēt volejbolu ar draugiem, gribi kaut kādas sociālās garantijas? Tad mācies spēlēt pēc noteikumiem. Brīvība ir tikai skaista pasaku grāmata, kuras lapas dedzina sabiedrības normas un vairākuma viedoklis. Bet kas to rokās ielika šķiltavas? Tu.
    1 point
  12. Šitā kaut kāda jauna taktika internetā, tēlot vēso dauni, kā uzdirš (par to, ka raksti debīlismus) tā nevis tu esi idiots, bet tas, kas dirš virsū, jo viņš neko nav sapratis no tava debīlā komentāra, jo tikai tu izdomāji savam teikumam kaut kādu nozīmi, kuru saproti tikai tu? Ja mēģini sarkastiski kādam līdzināties, tad dari ar stilu, nevis idiotismu. Arī šeit uzturās sievietes, viņām jāsaprot tava attiecinātā, pašizdomātā, stulbā relativitātes teorija? Ok. Atbildēšu kā tev pienākas - GL&HF.
    1 point
  13. Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
    1 point
  14. Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
    1 point
  15. nu varētu ta kā iedot 4alim taas tiesībaas p.s tikai ar to xslay taa pratigaak, mind
    1 point
  16. manupraat- buut jo gribetaaju kaa VIENMEER buus pieteikosi!!!1!!!1 (tikai jautaajums vai vajag tiesi tagad..meibii vismaz nedeelju vareeja nogaidiit un tad riikot, bet tas ir tikai mans ieteikums) p.s sitas mans miljaakais smailijs ->
    1 point
  17. Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
    0 points
  18. Teddij, kā tu iekriti! Cilvēks cilā ļoti aktuālas tēmas, bet tu viņam ar saviem varas darbarīkiem aiztaisi muti! Cilvēki par to uzzinās! Visiem tu mutes neaizbāzīsi!
    0 points
  19. tu stulbais pimpi! visi tavi minētie piemēri ir par personīgo drošību. mašīnu vadot uzreiz tiek runāts par tavu un apkārt esošo drošību. tapēc ir likums, kas tev liek piesprādzēties, jo tu apdraudi citu drošību, ja neesi piesprādzējies. mašīnu var sanest un izsviest tevi no sēdekļa - tu nespēsi savaldīt autiņu līdz ar to. vai tavu sūda līķi izmet pa logu un tu nosit kādu citu. ir pilna dirsa ar variantiem, kad kāds cits var ciest dēļ tā, ka neesi piesprādzējies. lohs jobanais. vienkārši ej nosisties jau tagat un atbrīvo mūs no sava stulbuma.
    0 points
  20. -1 points
  21. Čalim 162 stundas online - tas skaitās maz... admina prasībām atbilst 2 čuvaki un vesels bars antiņu, kas niku nav izdomājuši un tāpēc player http://stats.gign.lv/csdm/index.php?q=&sort=onlinetime&order=desc 200 stundas DM`a lai varetu rakstīt pieteikumu tas ir unreal. Lūdzu izskatiet pieteikumus ātrāk, lai vairāk cilvēku raksta - savādāk te nekas nemainīsies.
    -1 points
  22. PLDX ir kā papildu tūlis, lai viegli un pārskatāmi brouzotu pa demo failu TFā ( tātad laikam tomēr TFam mūviku taisies taisīt ). Atrastu īsto ticku, nomainīt kameras pozīciju, vēl pāris krutas fīčas kā wirewall, whitewall un tamlīdzīgi. Tur ir ko paskatīties. Visai noderīga proga, lai sāktu tvert momentus. Mans padoms tev ir sākt ar drusku, nemeties uzreiz taisīt 2 minūšu garu filmiņu. Uztaisi kādu momentu, paeksperimentē, pamēģini vienu un to pašu momentu uzņemt, apstrādāt un kompresēt savādākām metodēm. Tikai eksperimentējot varēsi tikt pie labākā rezultāta. Dalies progresā. Rādi, kas ir izdevies P.S. Audio gan būs jāieraksta atsevišķi no video un tikai tad jāliek kopā, kad būsi tikusi līdz Sony Vegasam. Pameklē internetā kādu audio recording tūli.
    -1 points
  23. norm mīnusu topikzz edit: sukazzz!!!
    -1 points
  24. "Nakts rīta spams". Should I say more?
    -1 points
  25. Nu ja tu uzskati, ka nedrīkst apspiest tavu brīvību attiecībā pret kaut ko tādu, tad mož ej pastāsti to policijā un palūdz lapeli, ko uzštampēt un aizsūtīt ministrijai. Varbūt dabūsi bietē vismaz tur un sāksi saprast, ka domā nepareizi. Mož tev nevar noteikt arī pārkāpt ātrumu, tu tak pats vadi auto un izvēlies cik spiedīsi grīdā pedāli, tu tak pats savā auto vari braukt un paralēli blakus beņķī cept šašlikus un mizot kartupeļus bez jostas... Ai, karoč ej izmazgā galvu, tev tur pārāk daudz baktērijas savairojušās... EDIT:
    -1 points
  26. -1 points
  27. Sviests - 2 nedēļas nevar 1 acc uzlikt - vot te kultūra... nav brīnumi, ka šitāda hērņa ar adminiem - nevienam nepisas neko izskatīt, līdz ar to neviens neraksta pieteikumu uz csdm vairāk. Nice
    -1 points
  28. Tu varētu rakstīt latviski, lūdzu? Vai vismaz tīri angliski? Man izskatās, ka arī esi gangsta.
    -1 points
  29. Pat Lord of the Rings online ir labāks par GW2, Tetrim ir labāks multiplayer par GW2...
    -2 points
  30. Neesmu admins bet acīmredzams fakts ka čalim IP adreses ir 10 .. Paskaidrojuma arī ir? Patika ar aimu un wh paspēlēties?
    -3 points
×
×
  • Create New...