Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/02/12 in all areas

  1. Gb mēs jau tavas bildes gaidām ļot iilgi.
    5 points
  2. Paldies, ka uz brīdi biji patiess pret mums, un centies laboties. Es to augstu varu novērtēt. Ērglim respekts no manis.
    3 points
  3. Jautajums kads nav gajis uz masazas , vienalga kurai kermena dalai , man intrese mugura , jo nodarbojos ar sportu , svarcelsanu un mugura biezi vien sap . Arsts teica ka vajadzetu kadu masazu apmeklet , bet nu neesmu nekad bijis ir doma pameginat. Cik skatijos interneta , tad ir viriesi un sievietes masieres, man protams ka gribas lai mani mase sieviete nevis virietis, tad ka tur ir isti ? Sievietes laikam mase viriesus un viriesi - sievietes ne? Bet man bails no vienas lietas , ja nu stojaks uznak peksni kad mani mase , ka tur ir isti , es ar apenem gulu uz tas gultas un kad vina beidz maset ( piemeram 1 h) , tad vina iziet ara no tas istabinas un es varu gerbties ? Vai tur plikam jagul uz tas gultas un dvielis tikai nosegts par pakalu? Nu ir tadi jautajumi, salona kaut ka negribas iet prasit !
    3 points
  4. Viens bagāžnieka hmm, manējie kursabiedri pa 2-3 bagāžniekā ir stukējuši un no problem.
    3 points
  5. Dzejolis: Lūdzu, šai klusajā vakarā, Izlogojies no gign foruma un iesit sev pa seju. trīs reiz. un aizmirsti paroli šai burvīgai lapai. Tā visiem mums vieglāk būs, un mēs priecāsimies kopā ar tevi par tavu datoru. tikai bez tavas klātbūtnes, lai gan būs skumji, nebūs. tomēr tavs vārds šeit mūžīgi paliks, kā sakaltis sūds pamestā istabā. Ja notiks, kā vēlos es, dzejolī šajā, mēs visi turpināsim ticēt Jaunā Gada brīnumiem, ja tomēr tā nebūs, un tu paliksi šeit nahuj ej dirst.
    3 points
  6. Nu ja es padomaju ka vini mases mani taka mana meitene , maigi ... Bet nu ienaks skaista meitene manos gados, viss kaut kas var notikt taja masazas zale Bet nu paldies par informaciju , domaju ka rita dosos pierakstities..
    2 points
  7. Pavelk apenes uz leju, tā ka puse dirsas redzama. Pēc seansa (ja vien tas nav ar turpinājumu ) viņa iziet ārā un tev dažas minūtes jāpaguļ, pēc tam vari viens ģērbties. Nav nodalīts kas ko masē, pie kā iesi, tas arī masēs.
    2 points
  8. http://www.youtube.com/watch?v=IUH3JQjcweM
    1 point
  9. Ceļi ir nenormāli traki, pašam ar pilnīgi jaunām ziemas riepām uz 30-35 km/h sanāca apmest mašīnu uz jumta grāvī iekšā. Labi vien ir, ka tur netrāpījās ūdens, jo tikšana ārā jau tā aizņēma pāris minūtes, kas zem ūdens beidzas letāli jau pēc pāris sekundēm. Mašīnas tehniskais stāvoklis ir zināms tikai tik daudz, ka tika braukts uz pilnīgi plikām vasaras riepām + viena no aizmugurējām riepām bijusi mazā rezerves. Kaut gan braukšana tik dziļos laukos esam nepilgadīgam un bez tiesībām nav nekāds brīnums, tomēr arī tas, ka nevienam tur nebija tiesību bija visai liels faktors. Šādas avārijas pasēž atmiņā tikai neilgu brīdi un tad atkal to visu jau aizmirst un turpina dragāt neapdomīgi. Ļoti žēl jauniešu vecākus un draugus. Aiziet bojā tik agrā vecumā, traģiski...
    1 point
  10. da labi jew tu tak visu serveri paarbanosi ... tev tak 90 % speeleetaaju ar kvadraatiem kapaa ! Tikai neprasi xb 0 , padirsiisi pravas viens divi ...
    1 point
  11. arī staigāju uz masāžām možums - 1, masē man muguru, stojaks nav un būtu slimi, ja būtu, kundzītei ~60 gadi
    1 point
  12. Kaupo prikinj tev ir taisniba, tada tur tiesam nav, ir tikai retajam, tie ir dzilji, jo dzili lauki, es to celju zinu, par cik man tur lauki. Tajaa celja posmaa vispar vajadztu patrulu likt, jo bez tiesibam, nepilngadigie, dzerajshoferi tur nav retums, diez gan paliels atsaldetibas liimenis jaunieshu viduu
    1 point
  13. Vienmēr jau visi domā, ar mani jau nekas tāds nevar notikt... Bet uz to nevar paļauties.
    1 point
  14. Ja zinātu kādi pie mums tie ceļi tajā vakarā bija uz 30-35km/h jau nēsāja pa ceļu no viena uz otru sānu, vismaz pie rēzeknes, lauku apgabalā pieņemu ceļi tovakar bija trakāki.
    1 point
  15. kurš prātīgs cilvēks brauks pālī, izņemot babu tonju?
    1 point
  16. Un protams dabūju kaudzi mīnusu par taisnību Kurš prātīgs cilvēks tikko dabujis tiesības pālī brauks pa apledojušu ceļu?
    1 point
  17. tev arī priecīgi tomij p.s jauno gadu pavadiju pie lady gagas koncerta
    1 point
  18. Not tragedy... Stupidity... Vecākus žēl....
    1 point
  19. šorīt vilkos 6:40 mājās. šķita, ka pie durvīm stāv dzīvokļu zagļi. 10:20 izgāju no mentenes matīsa ielā. Beefs
    1 point
  20. Kāds nezin, kautkur Rīgā nevar nopirkt Vendetta aka anonymous masku?
    1 point
  21. Ai man slinkums uz rīgu braukt
    1 point
  22. Katram procesoram mūsdienās nāk līdzi stock cooleris.
    1 point
  23. Baek pietiks sapņot un izvilkt kadrus no savām erotiskajām fantāzijām parasti tās savējās meitenes nemasē, to nesauc par masāžu, bet glāstīšanu
    0 points
  24. Tieši tagad pats staigāju uz masāžām, arī tas pats, ka no svarenes un sēdošā darba sāka mugura sāpēt. Ir daž'da veida masāžas - biju pie sporta masiera un tici man tur neradīsies stojaks un pat pazudīs tāds ko Tev izraisījusi Megana Foxa... Šāda masāža ir ļoti sāpīga un parasti sāpošās vietas pēc masāžas sāp vēl vairāk, bet pēc +- dienas paliek labāk. Es tagad eju uz parastu masāžu, kur man principā masē tikai muguras lejas daļu, tā arī ir sāpošā vieta. Pēc šādas masāžas parasti uzreiz paliek labāk, bet rēķinies, ka ar vienu reizi nepietiks.
    0 points
  25. Es esmu vēl attapīgs : Tu esi pilnīgs cirvis
    0 points
  26. es appušķošu sēni!!! JOV
    -1 points
  27. Tad nāk līdzi cooleris vai nenāk joptvai matj er ārā?
    -1 points
  28. Nenāk kūleris , nāk līdz inter kūleris ar pasivo dzesi pie nepilnas noslodzes , pilnai jaudai vajadzes nomainit TDI priekšejo turbinu kas ieslēdzas pie 2000 apgriezieniem un atīsta 20 / ņutomertrus griezes momenta palielinašanai !
    -1 points
  29. GB domā es sapratu ko tu tur izdirsi Sapratu tikai to ka coolers kas nāks līdzi būs par vāju priekš maniem datora kompenentiem, nāksies tad tomēr pirkt jaunu, nez jaudīgāku vai krutāku es tur njerazbirajus arī. Lab tā kā kritikas vairs nav, es tad palikšu pie šī pasūtījuma. http://www.1a.lv/sho...pRJroSE3knqwvAC Ā un vēl prikaļitji, es vēl nēsmu atcēlis pasūtījumu, ceru ka varēšu atlikt pasūtījumu un izvēlēties citus datorkomponentus Rīt bombīšu pa telefonu lai atceļ! P.S. GB baigais ņūtooons, piedo vnk bišk laukim smiekli nāca.
    -1 points
  30. Tieš itā man 7, tas nozīmē ka man ir 7 gadi Kaupo tu nu gan esi attapīgs
    -1 points
  31. Nu varbūt man tāds stereotips, bet kamēr neesi 18 gadus vecs un nepelni tikmēr sēdi biksēs un klausi, jo kad 18 gadi visas debespuses vaļā un vari darīt, ko gribi.
    -1 points
  32. Kuru tas interesē ? 3:29, viss tak OK, jauno gadu sagaidīja ? Pietika, ja smadzenes nedarbojas, ko tur vispārs apspriest, ja viņi tagad to nenožēlo ? Vienīgais, nepatīkami, ka bērni mirst pirks vecākiem.
    -1 points
  33. Katru nedelju eju 1x uz masazu mugurai. Ari visi trenini to nomoka un sedesana pie pc ari nenak par labu. Principa jau uzrakstija ka janovelk krekls un jaataisa bikses, visu pavelk lidz pus dirsai un masee. Mani personigi mase sieviete un ir tiesi laika. Ja mase loti stingri, man tas galigi nepatik. Un man liekas ka tas cik stipri ir jamase ir atkarigs no cilveka kermena uzbuves. Ja nu interese, uzraksti pm, pateiksu kur dodos, varesi aiziet pameginat. Galvenais nebaidities un izskaidrot ko gribi un ka ir. Kad mase ari pasaki ka gribi stiprak/vajak, kur vairak vajag utt.
    -1 points
  34. Tā kā man arī darbs ir saistīts ar lielu sēdēšanu un bieži vien konstantu, un tam visam pa virsu jaunībā sadzīti ir neviens vien muskulis, tad šad tad piestaigāju uz masāžam jeb precīzāk tieši pie viena masiera. Esmu bijis pie dažādiem - sievietēm, vīriešiem - bet viss labākā pēc sajūta, tieši man, ir pēc tādas pamatīgās alternatīvās austrumu masāžas. Tas čalis, pie kura eju, svara ziņā varētu būt ap kādiem 60 moš mazāk, bet pats esmu 196cm un svarā starp 95-100, un tad ir laba sajūta, kad ir precīzi, bet spēcīgi saspaidīti visi lielie muskuļi sākot no kājām līdz kaklam. Es gan bieži vien prasu lielāko uzsvaru tieši uz kājām, jo tās viss "labāk" esmu pamocījis laikam ejot ar visiem kaulplēves iekaisumiem etc. bet tev pašam ir jāskatās, uz ko vajag likt uzsvaru, ebt ja nekad neesi gājis pie masieriem, tad no personīgās pieredzes varu ieteikt sākumā daudz neforsējot pamēgināt, piemēram, 3 dažādus un tad arī sapratīsi, pēc kura ir viss labākā pašsajūta, jo ir bijis tā, ka it kā masāžas laikā efekts ir labs, bet pēc tam nifiga savādak kā pirm 2h nav bijis.
    -1 points
  35. atradis kur iepostot ... ja es domātu kad te 90% ir wh forums būtu pārpludināts ar sūdzībām, darīt man navko .. hehe
    -1 points
  36. Lasot topiku, visulaiku tāds viegls smaids Baek, tev fantāzija strādā D
    -1 points
  37. Vot es ablomīšos ja manējais keiss nebūs ATX
    -1 points
  38. Oddij Fū! Pieaudzis cilvēks ar spalvainu kuli šitā runā No tevis dzejolis kā nomanis.... nu tu jau pats saprati.
    -2 points
  39. Paši nedomā ar galvu un parauj līdz vēl citus
    -2 points
  40. Tas par to stojaku , tas bij labais
    -2 points
  41. Laikam fotoaparāta tajā čuhņā arī nav, lai kādu bildi parādītu
    -3 points
  42. Nekas jums par godu ielikšu VIDEO kā es salieku 1 reizi jaunās kiškas Pag rītdien jābrauc pakaļ. Es domāju ka nebūtu profesionāli pašam likt kopā, labāk ieiešu pie vietējā lai saliek, ato zin kā pievienošu netur vadu un vissi 300Ls aizies pa pipelēm. Bet nu kas tad tur varētu būt savādāks, savējo esmu atvienojis līdz nullei, un savienojis, principā nekas jau tur savādāks nebūs.
    -3 points
  43. -5 points
  44. Gaidit jau tu vari kui viņ zin ko , mani tas neinterese
    -7 points
  45. Ceļu satiksmes negadījums notika 1.janvāra rītā ap pusčetriem Krāslavas novadā ceļa posmā Izvalta - Šķeltava, kad, jaunieši, iespējams, atgriezās mājās no jaunā gada svinībām. Automašīnā bija septiņi cilvēki - seši salonā un viens bagāžniekā. WTF ? http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/68350/jaungada-tragedija-kraslavas-puse---autoavarija-7-bojagajusie Pādomājiet 2x pirms darat ko tādu ! Līdzjūti'ba vecākiem un radiem !
    -7 points
×
×
  • Create New...