Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/13/11 in all areas

  1. Mani interesē kāda būs ceturtā iterācija, jo vizuāli visnormālāk izskatījās pirmais, IPB apgreidotais variants, tad bija iepriekšējais šits un tagad ir šis. Tagad jau esmu patiesi ziņkārīgs kā vēl sūdīgāk var izskatīties oo un te ir superīgais facebooka "like this". Burvīgi, nākšu šeit biežāk nē.
    6 points
  2. Kāds pacentās Deadalive postu izdzēst.
    3 points
  3. Labi, ka taa +/- sisteema ir nahranizeeta. Diezgan biezhi tie - tika likti kaut kaadu antipaatiju deelj nevis posta satura peec. I mean c'mon, ielikt miinusu par to, ka paprasa demo? Formus, protams, nepierasts kaa vienmeer peec izmainjaam, bet viss buus kulee ar laiku taa pat. Tie avatari tieshaam mazliet tracina
    3 points
  4. I'm ok! http://www.youtube.com/watch?v=K8kA0eNlnOM
    1 point
  5. jā, jo @ USA viss maksā lētāk! šodien no viena iegādājos Dirt 2 kas pie mums maksā 19.99 eiro a pie viņa maksā 20.00 dolāri.
    1 point
  6. Nee, tad buus baigais bardaks http://www.youtube.com/watch?v=Q7TkyxVIfuk
    1 point
  7. NEraudi Pie visa jaunaa ir japierod
    1 point
  8. bjladj , izdraasts forums.
    1 point
  9. nesaprotu kas jaunaja versija ir tik kruts, avatari suukaa, vinji ir mazi, gifi neiet. View new posts vispar bez komentariem, mekle pats, kuru pedejo postu lasiji. Topika aizsacejs blaavi peleks, kas ieprieks bija savadak, varbut citiem bija vienagla, bet man personigi nodereja, jo bija cilveku grupa, kura topikus pat neveru vala, jo uzreiz bija zinams, ka bus suuds sarakstits. Ir vel ko teikt, bet slinkums, naksies jau pierast, kas cits atliek. KSO jau pirms kada laika uzlika so versiju, besi ara veljoprojam, sai versijai prikols ir tads, ka ja tu izlasi topiku un jauni posti neparadas, tad skatoties view new posts topiks neuzradas, nu kaa jau agrak, bet tos topikus, ko neesi vispar veris vala radas visu laiku, cerams seit to gluku noversis, nereali kaittinosi.
    1 point
  10. davai meitenes mierā! šitas forums tiko tika uzlikts, nevar uzreiz visu gribēt
    1 point
  11. USB jau nav jāinstale? ja tev bios atļauj usb boot, tad pārveido flashu par bootable, iecep tur win ISO faila saturu, un aidā.
    1 point
  12. KURSH IZVAROJA YOUTUBE VIDEO IZSKATU SHAJA FORUMA?
    1 point
  13. Piedodiet, visdrizaak shaads topiks jau ir bijis izveidots, bet es nevareju atrast. Tatad man ir sekojosha problema ar vip: Non-vipi nevar pacelt/nopirkt awp. Atveru server.cfg, un ieliku sho: bullet_damage 1 amx_vip_hp 15 amx_vip_hp_hs 30 amx_vip_max_hp 100 money_per_damage 3 money_kill_bonus 100 money_hs_bonus 200 menu_active 1 awp_active 0 Cik zinu, tad awp_active ir jabuut 0.(Lai varetu pirkt/pacelt awp). Ka ari shis pashas komandas ieliku amxx.cfg. Atveru vip.sma un izlaboju: g_awp_active = register_cvar("awp_active", "1") uz g_awp_active = register_cvar("awp_active", "0") Garumziimes nojuka. Viss izskaidrots, taisat ciet..
    1 point
×
×
  • Create New...