aar4ijs Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 (edited) Aicinām darboties maizes un graudu ražotnēs speciālistus ar atbilstošiem minimums q2 līmeņa skilliem. Atalgojums ? konkurētspējīgs un kā jau tas pieklājas ? izciliem speciālistiem, kas gatavi strādāt ar wlness virs 90 ? individuāls atalgojuma modelis. Sekmīgs darbs ?pārbaudes periodā" var būt ļoti nozīmīgs priekšnoteikums Tavam darba termiņam mūsu uzņēmumos. Uzņēmumu pārvalda DraftLeader un es, aar4ijs Pašlaik ir divi uzņēmumi: ADL eBaltic Q Grain, kurā iegūst labību un ADL eBaltic Q Food, kurā taisa maizi. Kam interesē šis piedāvājums, rakstat! Varat rakstīt erepublikā man - aar4ijs.(optimālais variants) vai arī te pat. Ir taču labāk strādāt kādam vismaz zināmam cilvēkam, nekā pavisam nezināmam Edited September 2, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 manufacturing 3.25, wellness 96-100 paslaik alga 8.3, cik piedavasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 paslaik alga 8.3, cik piedavasi? Dirsā, priecājies, ka tev maksā tik daudz. Besī šitie kapeiku pisēji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 tev kads kautko prasija? ja ne tad aiztaisi mutiti ludzu ja jau cilveks mekle sev darbiniekus, tad lai ari piedava konkuret spejigu atalgojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 ja jau cilveks mekle sev darbiniekus, tad lai ari piedava konkuret spejigu atalgojumu Konkurētspējīgais atalgojum, TU. Attīsti sev konkurētspējīgu prasmi, nevis īdi pēc lielāka atalgojuma. Parēķina produktivitātes kalkulātorā, savu mega devumu kompānijai ar savu 2 nedēļu spēlēto accountu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Labi, konkureetspeejiigaa prasme, kapec man butu jastrada par 8.2, ja jau tagad cilveki ar skill 3 strada par 11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 Kur tev kāds manufacturing uzņēmums piedāvā atalgojumu 11LVL par 3 prasmes līmeni? Parādi plx, failure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 http://erepublik.ws/calculators/company/demo Vari izskaitļot, kādi ir ienākumi uz tavu algu tagad. Nevisai lieli? Un tu vel gribi lielāku algu? omglolwtnuub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 6, 2009 Report Share Posted September 6, 2009 http://erepublik.ws/calculators/company/demo Vari izskaitļot, kādi ir ienākumi uz tavu algu tagad. Nevisai lieli? Un tu vel gribi lielāku algu? omglolwtnuub Nu viss, ko viņš dara šajā spēlē ir nospiest podziņu uz work/train/marketplace-food un pa reizei pakarot. Ā, un vēl īdēt pēc lielākas algas. Diezgan skumji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Diezgan skumji. Nee arii aktiivi speeleeju pokeru un piedalos loterijaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Būtu ar mieru parvākties uz tavu maizes rūpnīcu šancēt, man 4.levelis maizes cepšanā, wellness virs 90, pašlaik varu nopelnīt 13LVL uagstākais... cik algu piedāvāsi? P.s. mans sigs powno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now