665 Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Tātat links - http://pigtail.net/LRP/printsrv/cygwin-sshd.html . Man ir ļoti svarīgi dabūt šo lietu gatavu. Mēģināju pats, bet kautkur pa vidu nošāvu greizi un nesanāk. Mēģināju velreiz - taspats. Tātad lūgums - vai kāds pa kādu lielu brīvu brīdi nevarētu šo pamācību uztaisīt latviski un iespējams mazliet paskaidrot? Man ir windows Vista. Ja tas ir svarīgi, tad galvenais ko vajag panākt ar šo tuneli ir World of Warcraft lai būtu pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 var jau arī pamēģināt openvpn priekš tuneļiem n shit... vismaz es izmantoju, lai tiktu pie darba internālā tīkla klāt no mājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 1, 2008 Author Report Share Posted October 1, 2008 (edited) kautkā nevaru iebraukt kas ar tiem configiem. atkal kautkas neder. pamācība vismaz pie manis tada diezgan nesaprotama. vai nezini kādu līdzīgu pamācību latviski? tātad - vai ir šādas tunelēšanas pamācības latviski? pats neatradu Edited October 1, 2008 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 precīzi formulē savu jautājumu, citādi tu atbildi nesagaidīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 2, 2008 Author Report Share Posted October 2, 2008 ja edito neviens jau neizlasis vai ir šādas tunelēšanas pamācības latviski? pats neatradu. varbūt ir kāds kuram būtu vēlēšanās uztaisit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 esi kādreiz atvēris tādu saitu kā vē vē vē punkts google punkts el vē? http://www.odo.lv/xwiki/bin/view/Recipes/OpenVPN p.s. šī pamācība ir domāta linux sistēmai, bet ar nelielu piedomāšanu tas pats ir realizējams arī uz windows... ja tas šķiet pa grūtu, tad labāk vispār nesāc čakarēties ar tuneļiem un ej paskaties televizoru p.p.s. vai arī iemācies angļu valodu un lasi pamācību angliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now