SuperRembo Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Worm es veletos vote tiesibas tapec ka 1 kad velu vakara speleju nav neviena kas karti varetu nomainit un tauta prasa kads var citu mapi uzlikt un ja man butu vote tiesibas es palidzetu siem cilvekiem vote tiesibas izmantotu tikai tad kad vairaki cilveki veletos citu karti nemainitu katri uzreiz pec sakuma ka tev skiet worm kaut kas var saiet un es pats vel veletos loti vote tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Ja cilveki veeleetos ljoti citu mapu vinju novototu un buutu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 SuperRembo es ta skatos tu visaas sadaljaas peec kartas druka tur suudzibas te votes kas buus nakamais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 noraidiits topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts