Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Patiikami jaunumi!!

posted by macho 17-12-2003, 22:27

Esi admins uz cs.gign.lv? Tev ir vairaakas interesantas komandas pieejamas kas ir domaatas citu speeleetaaju aizskarshanai, traumeeshanai, lidinaashanai un cita veida moraalai aizskarshanai? Tu labpraat izmeegjinaatu shiis komandas bet nav iisti neviena uz kuru shiis komandas iemeegjinaat? Nu taadaa gadiijumaa daargie draugi, man ir labas zinjas prieksh jums. Mums ir jauns izmeegjinaajumu trusiitis. Vinja niks ir Robons. Patlaban vinsh speelee uz cs.gign.lv ar niku d2_Team | RoBoNs. Droshi iemeegjiniet uz vinja taadas burviigas komandas kaa "xslap 80", xslay, xk, xg (admin_aizveries), u.c (kuras uz doto momentu neaceros. Lielisks scenaarijs vareetu buut shaads:

1) Saaciet ar to ka uzrakstiet konsolee "xslap robons; xslap robons; xslap robons; xslap robons;" (konsolee darbojas ctrl+v un ctrl+c) Visveelamaakais variants buutu ja juus nobindotu kaadu pogu shai komandu rindai. Nu ko - paspaidiet paaris reizes un patiiksminieties par skatu. Nekas ljauns nenotiks ja robons nositiisies. Visu varees turpinaat naakamajaa raundaa.


2) Ja mineetajam subjektam rodas kaadas pretenzijas pret jums un juusu admineeshanu, droshi izmantojiet komandu "xg robons" taadaa veidaa iebaazhot zekji vinjam mutee.


3) Ja veelaties kaadu raundu paspeeleet nopietni tad izmantojiet otru podzinju (teiksim mouse1) kas ir nobindota uz "xslay robons" un ko juus nospiezhat raunda saakumaa un mieriigi visu raundu nospeeleejiet. Juus jautaasiet kaapeec mouse1? Nu vienkaarshi rakstiet shaadi "bind mouse1 +attack; xslay robons" Viss buus kaartiibaa.


4) Veelams lai juus buutu preteejaas komandaas, citaadi pastaav iespeeja ka vinsh jums veeleetos nodariit paari. Bet ja nu kas tad izmantojiet vienkaarshi mouse1.


5) Papildus opcijas. Hm, kopeejai jautriibai es jums ieteiktu divataa slapot robonu. Speeleet taa teiksim savdabiigu speeli. Viens admins spiestu pa kreisi un otrs pa labi. Attieciigi no taa kuraa pusee vinsh piezemeetos, zaudeetaajs uzvareetaajam izmaksaa 1000$. To pashu speeli var speeleet ar nosaciijumu, vai vinsh piezemeesies dziivs vai nee. Katraa zinjaa - valja juusu fantaazijai.

Nu es ceru ka ar sho nelielo papildus "fiichu" speele gignaa kljuus jums interesantaaka. Ja ir aizdomas ka kaads speeleetaajs vareetu buut robons, tad neuzkriitoshi un maaniigi uzprasiet vai vinsh gadiijumaa nav robons. Nu, katraa zinjaa esmu paarliecinaats ka juus domu saprataat. Lai jums veicas. Ja kaads izdara kaut ko iipashu un origjinaalu, piesakieties pie manis. Ir iespeeja dabuut slotu uz kaadu nedeelju teiksim.

Pievienots!
Labas zinjas sadomazohistiem (jaa mees ruupeejamies par visiem). Taatad. Tagad ir iespeeja ieiet ar niku Robons serverii. Parole ir "celuliits" + uz shii nika ir slap un slay. Taatad ievadam "setinfo _pw-gign celuliits", uzrakstam name Robons tad konekteejamies un havojam forshu fanu. Driikstat lidinaat sevi pa karti cik uziet. Slayot arii driikstat. Kopeejaa fana nebojaashanai es juus luudzu (tie kas nav sadomazohisti) neejiet serverii un neaiztiekiet citus ar shiim komandaam - taas vienkaarshi tiks nonjemtas. Bet ja kaads Robons jau ir serverii tad vienkaarshi nomainiet vaardu uz Robons2 vai arii "Robons 4ever". Ja kaadi jautaajumi tad droshi ejiet forumaa vai arii mircaa #gign kanaalaa. Have fun folks.
Read comments (99)

Kas ir cīsiņā mīklā cīsiņā?
[ . ] 17.9 %
Tikai augstvērtīgi produkti
[ . ] 12.8 %
Kaķi
[ . ] 28.2 %
Tikai augstvērtīgi kaķi
[ . ] 9 %
Nagi, ragi un vecā āda
[ . ] 32.1 %
Antioksidants, konservants, stabilizētāji, daļēji hidrogenēti tauki, aromatizētājs, krāsviela, struktūras uzlabotājs un enzīmi
total votes: 78
Counter-Strike BLAST PRO @ Akropole

13. un 14. septembrī(piektdiena un sestdiena), t/c “Akropole” Apollo Kino - pirmo ...
GIGN šauj oldschool pakaļas: The last stand (not again)
Dārgie draugi,

Ir pienācis laiks parādīt, ka pēdējā reize, kurā mēs domājam, ...
INSIDE ar testu
Es gribu geiming contentu latviski. Iespējams, ka tas nav vajadzīgs un, ka tas viss ir s...
HyperTown Riga EXPO - GIVEAWAY!

Čau, sen neesmu neko rakstījis, bet man te palūdza pastāstīt par vienu interesantu ...
Games vol1
Ik pa laikam ierakstīšu kādas spēles ir aktuālas uz doto brīdi. Es pēdējā laikā ...
Kriminālās ekselences fonds

Man ar jāuzraksta pāris vārdi par filmu Kriminālās Ekselences Fonds. Kā jau es ča...

Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Tribal Jump

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN