Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Capital NEO Cup 2015

posted by Nak3D 16-10-2015, 20:38


Gads jau tuvojas beigām un kā jau ierasts, ir klāt kārtējais NEO Cup. Tāpat kā iepriekšējos gadus, komandas spēlēs CS:GO un centīsies iegūt NEO kausu, kā arī kopēju atzinību no visas Latvijas un ārpus tās.
Šodien tiek oficiāli atklāta reģistrācija uz šo turnīru, ko ir iespējams paveikt oficiālajā mājaslapā http://capital.lv/neo
Nedaudz īsumā par to, kas un kā notiksies tālāk rakstā.
Pasākuma galvenā disciplīna – Counter-Strike: Global Offensive.
Pasākums sastāv no divām daļām – Online kvalifikācija un LAN Fināli.
Online kvalifikācijas maksimālais dalībnieku skaits – 128 komandas.
LAN Finālu norises laiks un vieta – 28.novembris, T/C Rīga Plaza Multikino.
LAN Finālu dalībnieki – 2 invite komandas un 6 kvalifikācijas etapa labākas komandas.

Online kvalifikācija
Online kvalifikācija norisināsies no 2. līdz 22. novembrim. Online kvalifikācijas laikā no 128 komandām tiks noskaidrotas tās 6 komandas, kas pievienosies divām ielūgumus jau saņēmušajām komandām LAN finālos 28. novembrī.

Online kvalifikācija sastāvēs no 3 kārtām, un katrai kārtai tiks atvēlēta viena nedēļa:
1. 02.11.2015.-08.11.2015. - BO1 (Best-of-One) grupu etaps, kura rezultātā dalību nākošajā kārtā turpina 2 labākās komandas no katras grupas.
2. 09.11.2015.-15.11.2015. - BO1 (Best-of-One) grupu etaps, kura rezultātā dalību nākošajā kārtā turpina 2 labākās komandas no katras grupas.
3. 16.11.2015.-22.11.2015. - BO3 (Best-of-Three) Single Elimination etaps, kura rezultātā tiek noskaidrotas 6 labākās komandas, kuras arī iegūs iespēju piedalīties LAN finālos.

Lai 3. kārtas ietvaros no Single Elimination turnīra formāta atlasītu 6 labākās komandas, tiks izmantot šāds princips:
• Pirmo 4 slotus savā īpašumā iegūs komandas, kas Single Elimination etapā iekļūs pusfinālos (Top4). Tas nozīmē, ka, lai kvalificētos LAN Fināliem, būs nepieciešams uzvarēt savu pretinieku ¼ finālu kārtā, kas arī nodrošina vietu labāko četriniekā.
• Pārējos 2 slotus savā starpā sadalīs komandas, kuras ¼ finālos piedzīvoja zaudējumu, tādējādi dalot 5-8. vietu. Lai noskaidrotu tās 2 komandas, kas iegūs 5-6. vietu, šo četru komandu starpā tiks izspēlēts četru komandu Double Elimination BO3 (Best-of-Three) turnīrs.

LAN Fināli:
LAN Finālos šogad piedalīsies 8 komandas. Tā norises vieta un laiks būs T/C Rīga Plaza, Multikino, 28.novembris. Pasākuma dalībnieki būs 2 invite komandas un 6 kvalifikācijas etapa labākās komandas. Pasākuma norises formāts – Single Elimination BO3 (Best-of-Three).

Reģistrācija Online kvalifikācijai:
• Savu dalību Online kvalifikācijai komandas var reģistrēt turnīra oficiālajā mājas lapā – http://capital.lv/neo
• Reģistrētācijas ir bez maksas.
• Katra komanda drīkst reģistrēt 5 pamatsastāva spēlētājus un 2 rezervistus. Ja rodas situācija, ka kāds no piereģistrētajiem spēlētājiem kādu iesmeslu dēļ nevar piedalīties turnīrā, sazinoties ar turnīra vadību, ir iespējams nomainīt līdz pat diviem spēlētajiem, taču šie nedrīkst būt tādi spēlētāji, kas jau aizvadījuši kaut vienu spēli turnīrā - citas komandas ietvaros. Spēlētāju maiņu(-as) ir iespējams veikt līdz Online kvalifikācijas beigām.
• Online kvalifikācijai nav reģionu ierobežojumu, kas nozīmē, ka tajā drīkst piedalīties komandas ne tikai no Baltijas valstīm.
• Reģistrācijas beigu datums – 29. oktobris.
*reģistrēties iesakām laicīgi, jo Online kvalifikācijas dalībnieku skaits ir ierobežots (128 komandas).

Online kvalifikācijas spēļu grafiks:
Spēļu grafiku Online kvalifikācijas kārtās plānos paši spēlētāji, sazinoties ar saviem pretiniekiem. Tālāk par vēlamo datumu un izvēlēto karti(-ēm) būs nepieciešams paziņot turnīra vadībai, kura apstiprinās spēles norises laiku un nepieciešamības gadījumā izsniegs serveri.
Grupu kārtā visas spēles būs nepieciešams izspēlēt attiecīgās nedēļas laikā. Ja šīs nedēļas laikā komandas nespēj vienoties par spēles norises laiku, tādējādi neiekļaujoties konkrētās kvalifikācijas kārtas norises laikā, abām komandām tiek piešķirts zaudējums.

Single Elimination etapā spēļu grafiks būs sekojošs:
• Pirmā kārta (ro32) – 16.11.2015.-17.11.2015.
• Otrā kārta (ro16) – 17.11.2015.-18.11.2015.
• Trešā kārta (ro8) – 18.11.2015.-19.11.2015. (Šo dienu ietvaros tiks noskaidrotas 4 komandas, kas saņems slotu uz LAN Fināliem).

Mini Double Elimination etapa spēļu grafiks būs sekojošs:
• Pirmā kārta (Upper bracket semi-finals) – 19.11.2015.-20.11.2015.
• Otrā kārta (Upper bracket final un Lower bracket final) – 20.11.2015.-21.11.2015. (Noskaidrots pirmspēdējais LAN Finālu dalībnieks)
• Trešā kārta (Consolidation final) – 21.11.2015.-22.11.2015 (Noskaidrots pēdējais LAN Finālu dalībnieks)

*komandām ir iespēja arī izspēlēt vairāk par vienu kārtu jeb vienu Bo3 vienas dienas ietvaros, ja tās spēj vienoties ar savu nākamo pretinieku par spēles norises laiku tajā pašā dienā. Par šādu vienošanos noteikti jāziņo turnīra administrācijai.
*katras kārtas sākumā komandu kapteiņiem tiks izsniegta savu pretinieku kontaktinformācija (e-pasts, steam, skype).

Balvas:
Pirmā vieta: 1 000 EUR un balvas no SteelSeries, MSI, Kingston, FSP
Otrā vieta: balvas no SteelSeries, MSI, Kingston, FSP
Trešā vieta: balvas no SteelSeries, MSI, Kingston, FSP
Ceturtā vieta: balvas no SteelSeries, MSI, Kingston, FSP

Informācija:
Visa oficiālā informācija par spēļu laikiem, komandu sastāviem un cita informācija ir aplūkojama oficiālajā turnīra mājas lapa – http://capital.lv/neo
Oficiālais turnīra epasts – gamingcapital.lv
Oficiālais turnīra strīma kanāls - http://www.twitch.tv/neocup
Visa oficiālā komunikācija ar turnīra administrāciju tiek veikta tikai caur gamingcapital.lv epastu.
Read comments (5)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN