Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014: Pēcvārds

posted by Nak3D 30-10-2014, 11:22


Turnīrs ir noslēdzies un balvas ir izdalītas, tāpēc var nobeigt šo kārtējo turnīru ar nelielu pēcvārdu un bildēm no pasākuma.
Sākumā vēlētos pateikties visiem kas piedalijās, palīdzēja, atnāca uz pašu pasākumu, bez Jums visiem šis pasākuma nekad nevarētu izvērsties par kaut ko šādu. Ceram turpmāk uz tikpat lielu atsaucību, lai varētu rīkot vel grandiozākus un interesantākus pasākumus.

Izvērtējot visu pasākumu kopumā, var droši atzīt, ka šis Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014 ir noslēdzies ļoti veiksmīgi un visi ir palikuši apmierināti ar rezultātu.
Protams bija pāris nepatīkamas tehniskas problēmas, bet tās diezgan veikli tika atrisinātas. Bet neizpalika arī jauki mirkļi, kā piemēram MSi pārsteigums par balvu maiņu GRID Autosport turnīrā, kur paredzēto desmit MSi Interceptor DS100 peļu vietā, tika pasniegtas daudz vērtīgākas balvas - desmit MSi mehāniskās klaviatūras GK-601, kuras vienas vērtība ir aptuveni 100 eiro. Apsveicam visus, kas atnāca un piedalijās.

Apsveicu visas komandas ar pjedestāla vietām, kā jau kārtējo reizi varējām novērot, cik daudz pūles iegūldīsi, tik daudz arī saņemsi pretī.
Ļoti novērtējam arī komandas phasmatis (LT) ierašanos uz šo turnīru no pašas Lietuvs, kā arī GGWP.pro fejtz - spēlētāja ierašanās no Igaunijas. Šie visi puiši ir nopelnijuši mūsu atzinību, kā nekā pēc pieredzes zinot, daži labi mūsu pašu Latviešu spēlētāji, nevar ierasties pat no Rīgas.

Rezultātu tabula:

Pirmā vieta: GGWP.pro


Otrā vieta: nGu


Trešā vieta: phasmatis (LT)


Ceturtā vieta: rollin.lv



Spēļu tabula ar rezultātiem:
Interaktīvā tabula

Visas pārējās pasākuma bildes var aplūkot šajā linkā: Bildes
Liels paldies visiem fotogrāfiem par ieguldīto darbu un laiku.

Neliels video no pasākuma, ko uzfilmējis apmeklētājs Patriks B: Pasākuma video

Pašu strīmu un pāris iepriekšējās spēles var droši aplūkot ierakstā no mūsu oficiālā strīma kanāla: MusclerTV
LAN eventa strīms: LAN EVENT
Liels paldies mūsu strīmeriem, bez viņiem šis pasākums noteikti nebūtu varējis izvērsties tik lielisks.
Komentātori:
Kaspars „zOle” Š.
Rihards „Muscler” R.



Ja kādam ir vēlēšanās aplūkot spēļu ierakstus no GOTV, tad šeit ir pieejamas Online spēļu demo: Online Part Demos
LAN eventa demo faili: LAN part demos

Tas arī īsuma viss, paldies visiem velreiz un tiekamies nākamreiz!

Visu iepriekšējo informāciju varat izlasīt šeit: Capital NEO CS:GO Autumn Cup 2014: Grand Opening ; Capital NEO CS:GO Autumn Cup 2014: Komandu saraksts un spēļu tabula ; Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014: Rezultāti un Strīms ; Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014: Otrā kārta un Oktobra grafiks ; Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014: LAN EVENT un Capital Neo CS:GO Autumn Cup 2014: Pasākuma norises kārtība

Pasākumu atbalsta:
www.capital.lv - www.facebook.com/games.lv
www.GIGN.lv
www.skillz.lv

Over and Out.
Read comments (7)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN